GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μην ξεχάσετε αυτούς να τους ξαναψηφίσετε!

Της Ιωάννας Υψηλάντη 124 βουλευτές, από τους 300, δηλαδή σχεδόν οι μισοί, είπαν όχι στο νομοσχέδιο, για τον...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
124 βουλευτές, από τους 300, δηλαδή σχεδόν οι μισοί, είπαν όχι στο νομοσχέδιο, για τον... γάμο των ομοφυλοφίλων.
Ο συνολικός αριθμός των θετικών ψήφων, που συγκέντρωσαν 5 κοινοβουλευτικά κόμματα, που στήριζαν αυτό το νομοσχέδιο ήταν ο θλιβερός αριθμός των 176 βουλευτών.
Τα 3 μεγαλύτερα κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ), ένα μικρό (Πλεύση) και μία διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσαν όλους κι όλους 176 ψήφους!
Μην ξεχάσετε αυτούς να τους ξαναψηφίσετε!

Σημείωση (press-gr): Η φώτο της ανάρτησης από το ιστορικό «Μουσείο Ιστορίας Γυναικών» (Women’s Museum) στο Ώρχους (Δανία), που μετονομάστηκε (Απρίλη 2023) σε «Μουσείο Ειδών» (Gender Museum) και δημιούργησε ως σύμβολο ένα άγαλμα άνδρα που θηλάζει ένα μωρό, ως σύμβολο του «υβριδίου του αρσενικού και του θηλυκού» στη σημερινή σύγχρονη κοινωνία του "πολιτισμού & δημοκρατίας"...

1 σχόλιο

  1. Έχεις ξεχάσει τη ΝΕΑ_ΑΡΙΣΤΕΡΑ(κατά άλλους ΣΥΡΙΖΑ_2), επίσης διάβασε λίγο τα περί ΚΚΕ.
    Δυστυχώς, γίναμε η πρώτη ορθόδοξη χώρα μεταξύ των 16 σε όλων των πλανήτη που έχουν ψηφίσει αυτό το έκτρωμα. Ο αριθμός των ψηφισάντων είναι τελικά https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/i-vouli-epivevaiose-oti-ekane-lathos-me-ti-psifo-tou-giorgou-karasmani-katapsifise-to-nomosxedio-gia-ta-omofylofila-zeygaria/
    ΥΠΕΡ: 175 (106 ΝΔ)
    ΚΑΤΑ: 77 (21 από ΝΔ καταψήφισαν, θυμίζω ότι από την καταψήφιση και όχι από την αποχή των βουλευτών της κυβέρνησης εξαρτώταν το αν θα περνούσε τελικά το νομοσχέδιο γιατί έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό βουλευτών),(το ΚΚΕ υπερψήφισε τα Άρθρα 4, 5, 8, 9., γι αυτό το λόγο κάποια άρθρα ψηφίστηκαν με 198 και 199 ψήφους)
    Ο πραγματικός αριθμός όσων καταψήφισαν όλο το νομοσχέδια και όλα τα άρθρα ξεχωριστά ήταν μικρότερος 77 πλην οι βουλευτές του ΚΚΕ δηλαδή 77-21=56 βουλευτές. 56 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ και λογικά(δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ήταν και οι ίδιοι 56 που δια τις ανατάσεως ζήτησαν την αντισυνταγματικότητα του νομοσχεδίου – το είδα στην βουλή τηλεόραση αλλά δεν τους μέτρησα και έναν – έναν – το λέω αυτό γιατί αν βουλευτές έλειπαν και στην πρόταση αντι-συνταγματικότητας ή δεν ενημερώθηκαν από τους συναδέλφους των κόμματων τους γι΄αυτό ο πραγματικός αριθμός αυτών που έκαναν τα πάντα για να μην περάσει το νομοσχέδιο είναι ακόμα μικρότερος).
    ΠΑΡΟΝ: 2 (όλοι βουλευτές του ΚΚΕ ψήφισαν ΠΑΡΟΝ στο άρθρο 7.)
    ΑΠΩΝ: 46 βουλευτές απείχαν (31 Βουλευτές από την ΝΔ) ,(θα αναφερθώ και στο ΠΑΣΟΚ που είχαν αφήσει στα μμε την εντύπωση ότι υπήρχαν αντιδράσεις οι οποίες όμως δεν πήγαν στην καταψήφιση αλλά στην απόχη και ήταν 11 βουλευτές, να μας πουν κάποιοι για το “πατριωτικό” ΠΑΣΟΚ που ισχυρίζονται ότι αχνοφαίνεται μέσα στην Δημοκρατική Παράταξή τους).
    Αυτά ως αναφορά τους αριθμούς γιατί παίζουν και αυτοί τον ρόλο τους και έχουν και την ουσία τους διότι διαβάζοντας τις εφημερίδες ή σερφάρωντας στο διαδίκτυο μένει στο κόσμο η εντύπωση ότι στο νομοσχέδιο αντιτάχθηκαν πλήρως κάποιοι από την ΝΔ, την Ελληνική Λύση, τους Σπαρτιάτες, την ΝΙΚΗ, και το ΚΚΕ (για το τελευταίο διαβάστε όσα γράφω παραπάνω, μπείτε στα επίσημα αποτελέσματα κατ΄ άρθρων για να δείτε ότι δεν καταψήφισαν τα πάντα όλα).
    Αυτά περί αριθμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση