GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΡΑΧΟΒΑ! «Να βρεθεί το κτήνος που κακοποίησε το σκύλο μου» ζητά ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ...

Για περίεργη μυστικοπάθεια σχετικά με το άτομο σε βάρος του οποίου κατατέθηκε πριν λίγες μέρες ποινική δίωξη έκανε λόγο η πρόεδρος της Πανελ...

Για περίεργη μυστικοπάθεια σχετικά με το άτομο σε βάρος του οποίου κατατέθηκε πριν λίγες μέρες ποινική δίωξη έκανε λόγο η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων - Τι είπε η δικηγόρος του ιδιοκτήτη ταβέρνας που θεωρήθηκε ύποπτος

Να αποκαλυφθεί ποιος είναι το άτομο που βασάνισε το χάσκι Όλιβερ στην Αράχοβα με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει θέλει ο ιδιοκτήτης του.

Σε δηλώσεις του στο Mega ανέφερε πως αρχικά και ο ίδιος νόμιζε πως το άτυχο τετράποδο είχε πέσει θύμα αγέλης άλλων ζώων.

«Να βρεθεί το κτήνος που κακοποίησε μέχρι θανάτου το σκύλο μου. Να βρεθεί ο δράστης. Αυτό θέλω μόνο. Δεν σας κρύβω ότι είχα αρχίσει κι εγώ να πιστεύω ότι η εκδοχή με την αγέλη ζώων ήταν παγιωμένη. Τελικά ο εισαγγελέας έκανε την ανατροπή. Αναμένω με αγωνία τις εξελίξεις και έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη», είπε.

Για μια περίεργη μυστικοπάθεια σχετικά με το άτομο σε βάρος του οποίου κατατέθηκε πριν λίγες μέρες ποινική δίωξη για την υπόθεση έκανε λόγο η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου. Όπως αναφέρει, θα το πάει μέχρι τέλους ενώ δηλώνει συγκρατημένα αισιόδοξη.

Η δικηγόρος φιλοζωικών οργανώσεων, Ανθούλα Ανόσογλου, σημειώνει σε δηλώσεις της πως από την αρχή οι φιλοζωικές οργανώσεις μιλούσαν για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. «Εμείς από την αρχή επιμέναμε, προς συγκεκριμένο πρόσωπο. Όλα τα αιτήματα αφορούσαν αυτόν. Η Δικαιοσύνη θα αποδώσει το αν αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι κατηγορούμενος ή όχι. Είναι στα χέρια της Ανακρίτριας», λέει.

Στην εκπομπή μίλησε και η δικηγόρος του ιδιοκτήτη γνωστής ταβέρνας στην Αράχωβα ο οποίος μπήκε στο στόχαστρο ως ύποπτος.

«Μετά από 4 μήνες διασυρμού (του εντολέα μου) με ψευδείς πληροφορίες που διαχέονται σε όλο το διαδίκτυο, πλέον με πολύ ταχείς διαδικασίες οι φάκελοι είναι στον εισαγγελέα κι έχουν ξεκινήσει προκαταρτικές εξετάσεις. Δεν κρίθηκε ποτέ ούτε καν ύποπτος, γιατί δεν υπάρχει η ελάχιστη ένδειξη. Δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη σε βάρος του».

Καταλήγοντας η ίδια είπε πως ο πελάτης της έχει συγκεντρώσει διάφορα στοιχεία όλο αυτό το διάστημα που η υπόθεση έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση