GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ! ΔΗΜΑΡΧΟΣ συνιστά στους κατοίκους να αποφεύγουν το νοσοκομείο της πόλης...

Δήμαρχος με επίγνωση στην Γαλλία ζητά από τους πολίτες να αποφεύγουν το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο δημόσιο νοσοκομείο της πόλης του κ...

Δήμαρχος με επίγνωση στην Γαλλία ζητά από τους πολίτες να αποφεύγουν το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο δημόσιο νοσοκομείο της πόλης του καθώς οι ασθενείς πεθαίνουν επειδή δεν απολαμβάνουν την απαιτούμενη φροντίδα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε e-mail προς τις υγειονομικές Αρχές, ο Ζιλ Αβερούς, δήμαρχος του Σατορού, δηλώνει ότι δεν έχει προηγούμενο η κατάρρευση της δημόσιας νοσοκομειακής περίθαλψης.

«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να καταγράφουμε ανθρώπους που πεθαίνουν επειδή δεν έγινε σωστή διάγνωση ή δεν δέχθηκαν την κατάλληλη φροντίδα» τόνισε αγανακτισμένος ο 50χρονος δήμαρχος.

Δεν δίστασε, μάλιστα, να προτρέψει τους δημότες να μεταβαίνουν στο νοσοοκομείο της πόλης Ισουντάν (απέχει περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο) ή στην Λιμόζ (1 ώρα και 10 λεπτά), σύμφωνα με την εφημερίδα La Nouvelle République.

Η περιφερειακή διεύθυνση Δημόσιας Υγείας (ARS) αντέδρασε επικαλούμενη οργανωτικά προβλήματα όπως «δυσκολίες στην πρόσληψη προσωπικού» εξαιτίας «ελάχιστα ελκυστικής περιοχής για τους επαγγελματίες υγείας» και ελλείψεις του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Η γενική διευθύντρια, Κλαρά ντε Μπορ, τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως δεν μπορούμε να περιμένουμε από ένα νοσοκομείο να αντισταθμίσει τις δυσλειτουργίες του ΕΣΥ. Αναφέρθηκε, επίσης, σε κοινωνικά προβλήματα που επιδεινώνουν τις αντοχές νοσοκομείων, όπως περιπτώσεις ηλικιωμένων που «τους στέλνουν στο νοσοκομείο επειδή βρίσκονται στο τέλος της ζωή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση