GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ στο Γερμανικό πολιτικό σύστημα...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Σε μεγάλο σοκ βρίσκεται το Γερμανικό πολιτικό σύστημα, από τις αποκαλύψεις των...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Σε μεγάλο σοκ βρίσκεται το Γερμανικό πολιτικό σύστημα, από τις αποκαλύψεις των... διαλόγων ανώτατων Γερμανών αξιωματικών του στρατού, που έγιναν στις 19 Φεβρουαρίου.
Η Σάρα Βάγκενγκνεχτ και το "AfD" μπορεί να θεωρούνται "περιθωριακά" κόμματα, αλλά και τα δύο κόμματα τόνισαν ότι το ίδιο το Γερμανικό Σύνταγμα απαγορεύει οποιαδήποτε συμμετοχή της χώρας, σε πολεμικές επιχειρήσεις.
Οι πολιτικοί από τους "Πράσινους", τους "Ελεύθερους Δημοκρατικούς", τους "Σοσιαλδημοκράτες" και την "Χριστιανική Ένωση" δεν είναι εξοργισμένοι από το γεγονός ότι ο Γερμανικός στρατός συζητά γενικά τη δυνατότητα ενός χτυπήματος, στη Ρωσία με τη συμμετοχή της Γερμανίας, αλλά ότι ο Σολτς δεν παραδίδει τους πυραύλους στην Ουκρανία και αυτό είναι ψέμα. Η εντύπωση που προκαλείται είναι ότι οι Γερμανοί πολιτικοί γενικά διαγράφουν ένα τεράστιο κομμάτι ιστορίας της χώρας τους από τη μνήμη τους, ένα κομμάτι πολύ αιματηρού και αηδιαστικού.
Και ο Γερμανικός Τύπος, επίσης, τον κατηγορεί ως "ψεύτη", όταν ισχυρίζεται ότι δεν θα δώσει στους Ουκρανούς τους πυραύλους "Taurus", εμβέλειας 500 χιλιομέτρων.
Ομως, το ταμπού της μη εμπλοκής σε πόλεμο, ο ίδιος ο Σολτς το έχει καταργήσει, όταν είπε ότι όταν η Ρωσία ξεκίνησε την Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση, στην Ουκρανία, "Ήρε από την Γερμανία την ιστορική της ενοχή".
Σ΄αυτά τα λόγια να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Είναι σημαντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση