GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ 1,3 εκατ. ευρώ σε δύο κατηγορούμενους της ΕΡΓΟΣΕ...

Δύο ακόμη κατηγορούμενοι για τη σύμβαση «717» η οποία συνδέεται με την τραγωδία των Τεμπών απολογήθηκαν στην Ελληνίδα Ευρωπαία ανακρίτρια Χρ...


Δύο ακόμη κατηγορούμενοι για τη σύμβαση «717» η οποία συνδέεται με την τραγωδία των Τεμπών απολογήθηκαν στην Ελληνίδα Ευρωπαία ανακρίτρια Χρ. Σαλάππα.
Αμέσως μετά τις απολογίες τους οι δύο κατηγορούμενοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτρια και εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγυοδοσία 800.000 και 500.000 ευρώ αντίστοιχα. Ακόμη τους επιβλήθηκε και ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Και οι δύο κατηγορούμενοι ήταν μηχανικοί της ΕΡΓΟΣΕ.
Πρόκειται για τον 10ο και τον 11ο κατηγορούμενους που απολογούνται για την υπόθεση ενώ υπολείπονται ακόμα οι απολογίες 12 εμπλεκομένων, από την Ελληνική Διαχειριστική Αρχή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Υποδομών Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΥΔ/ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ), την ΕΡΓΟΣΕ και την ανάδοχο κοινοπραξία του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση