GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΣ! Η ΕΙΔΗΣΗ που πέρασε στα ψιλά...

Areti Athanasiou Η είδηση έχει περάσει στα ψιλά. Ενας παιδοβιαστής μεγαλοδικηγόρος, ο 64χρονος Αρης Κύβελος, καταδικάστηκε χθες για τους βια...

Areti Athanasiou
Η είδηση έχει περάσει στα ψιλά. Ενας παιδοβιαστής μεγαλοδικηγόρος, ο 64χρονος Αρης Κύβελος, καταδικάστηκε χθες για τους βιασμούς κατ΄ εξακολούθηση δυο ανήλικων κοριτσιών, αδερφών, στις τρυφερές ηλικίες των 9 και 11 ετών, σε 75 χρόνια φυλακή, 45 χρόνια κατά συγχώνευση- και θα οδηγηθεί στην φυλακή την Μ. Τρίτη. 
Ο 64χρονος δικηγόρος καταδικάστηκε επίσης για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά και για παιδική πορνογραφία.
 Παρά τους ισχυρισμούς που προέβαλε ότι επρόκειτο για πλεκτάνη με σκοπό να του αποσπάσουν χρήματα οι γονείς των παιδιών, το δικαστήριο δεν πείστηκε και μετά από 25 συνεδριάσεις, ένορκοι και δικαστές τον καταδίκασαν ομόφωνα και χωρίς κανένα ελαφρυντικό. 
Ο ίδιος ζήτησε να του χορηγηθεί αναστολή, έως το Εφετείο, αίτημα το οποίο απορρίφθηκε. 
Ο συγκεκριμένος δικηγόρος έχει καταδικαστεί αμετάκλητα στο παρελθόν και για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος της ανήλικης τότε Αρετής Π., που με την καταγγελία της αργότερα άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και τον οδήγησε στην δικαιοσύνη. 
Για την ίδια υπόθεση θα βρεθεί ξανά στο εδώλιο στις 13 Μαΐου με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια. 
Γίνονται και θαύματα καμιά φορά...

1 σχόλιο

  1. Να και μία φορά που υποχρεούμαι να πω μπράβο στην κ. Αθανασίου. Δημοσίευση χωρίς κομματική σκοπιμότητα.
    Ίσως ως γυναίκα αισθάνθηκε την ανάγκη να προστατέυσει την θαρραλέα κοπέλα που κατήγγειλε πρώτη τον δικηγόρο, αλλά όποιος γράψει το όνομά του στην γνωστή μηχανή αναζήτησης θα μάθει το επώνυμό της. Είναι σαν μιλάμε για το εν Ελλάδι me too και ν' αποκαλούμε την κ. Μπεκατώρου "Μαρία Μ.".
    Κάθε θύμα βιασμού που βρήκε την δύναμη να καταγγείλει τον βιαστή του είναι παράδειγμα προς μίμηση και το ονοματεπώνυμό του πρέπει να γράφεται ολόκληρο.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση