GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουκρανός Εβραίος της "Άριας" φυλής, μπορεί να μετατρέψει τους πολίτες του, σε κινούμενα υποψήφια πτώματα...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Και τώρα θα ήθελα να σας δείξω, πώς ένας...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Και τώρα θα ήθελα να σας δείξω, πώς ένας... Ουκρανός Εβραίος της "Άριας" φυλής (παράδοξο, αλλά συμβαίνει στον ανάποδο κόσμο μας), μπορεί να μετατρέψει τους πολίτες του, σε κινούμενα υποψήφια πτώματα, χρησιμοποιώντας το σύνθημα "Όλα για την πατρίδα"! (Την ξένη).
Η Βουλή (Ράντα) της Ουκρανίας υιοθέτησε νέο νόμο, για την επιστράτευση των πολιτών.
Σύμφωνα μ΄αυτόν, ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ η δυνατότητα άρσης του καθεστώτος επιστράτευσης, μετά τους 36 μήνες. Με δυο λόγια ΠΟΤΕ δεν θα αποστρατευτούν οι φαντάροι. Θα μείνουν, για πάντα, στα χαρακώματα.
Ακόμη, η ηγεσία του Κιέβου θα θεωρεί "λιποτάκτες" όσους πολίτες δεν εμφανίστηκαν, στα κέντρα επιστράτευσης, ακόμα κι αν δεν παρέλαβαν την σχετική διαταγή. Θα επιβάλλεται ποινή 5ετούς φυλάκισης.
Επιπλέον, θα μπλοκάρονται οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί, θα αφαιρούνται οι άδειες οδήγησης και τα μέσα μετακίνησης που διαθέτουν.
Μιλάμε για μία εικόνα πραγματικότητας, που έχει εισαχθεί, σε όλη την καπιταλιστική ανθρωπότητα, χάρη στην δημιουργία του ηλεκτρονικού στρατοπέδου συγκέντρωσης και της ψηφιακής διακυβέρνησης της ζωής των πολιτών κάθε χώρας.
"Δεν υπάκουσες οποιαδήποτε εντολή μας;; Δεν ζεις!"
"Πίστεψες ότι όλα γίνονται για την εύκολη εξυπηρέτηση σου; Για το καλό σου; Είσαι ηλίθιος! Στα δικά μας συμφέροντα ανήκει και ο θάνατος σου!"
"Νόμιζες πως η δουλεία καταργήθηκε με μια επανάσταση; Την φέραμε από την πίσω πόρτα με τα προσχήματα της τεχνολογικής ανάπτυξης και της Δημοκρατίας!"
Δούλε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση