GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Ισραήλ κι οι σύμμαχοί του ταπεινώθηκαν από το Ιράν!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Παρά το γεγονός ότι οι Ιρανοί προειδοποίησαν ευγενικά τις ΗΠΑ 72 ώρες πριν από την...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Παρά το γεγονός ότι οι Ιρανοί προειδοποίησαν ευγενικά τις ΗΠΑ 72 ώρες πριν από την...

επίθεση και την χυδαία προπαγάνδα των δυτικών πολιτικών, "αναλυτών" και δημοσιογραφικής αργυρώνητης πορνείας, μερικά απλά στοιχεία, σχετικά με τη στρατιωτική Επιχείρηση «Αληθής υπόσχεση» του Ιράν, ανατρέπουν όσα μας παπαγαλίζουν οι υπάλληλοι των Υπηρεσιών τους.
1. Για να μπορέσει το Ισραήλ να καταρρίψει τους περισσότερους πυραύλους και Μη Επανδρωμένα Αεροχήματα (unmanned aerial vehicle - UAV) του Ιράν, χρησιμοποιήθηκαν αντιαεροπορικοί πύραυλοι αξίας 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
2. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν εκτόξευσαν αντιαεροπορικούς πυραύλους αξίας περίπου 500 εκατομμυρίων δολαρίων από τις στρατιωτικές βάσεις, τα πλοία και τα αεροπλάνα τους.
3. Τόσο η Βρετανία όσο και η Γαλλία έχουν εκτοξεύσει αντιαεροπορικούς πυραύλους αξίας περίπου 150 εκατομμυρίων δολαρίων.
4. Το κόστος των πυραύλων και των Μη Επανδρωμένων Αεροχημάτων (UAV) που εκτόξευσε το Ιράν εναντίον του Ισραήλ, είναι περίπου 60 εκατομμύρια δολάρια.
Περίπου το 20-30% των πυραύλων και των UAV έπληξαν τους στόχους τους,
Οι πύραυλοι που έπληξαν σημαντικά στρατιωτικά αεροδρόμια προκάλεσαν ζημιές, οι οποίες ακόμη και σήμερα είναι δύσκολο να εκτιμηθούν γιατί το καθεστώς Νετανιάχου κρύβει την έκταση των απωλειών. Αλλά μπορεί να υποτεθεί ότι οι ζημιές ήταν τουλάχιστον 500 εκατομμύρια δολάρια.
Με άλλα λόγια, σε χρηματοοικονομικούς όρους, έχουμε περίπου 1:25 υπέρ του Ιράν.
Η ουσία είναι ότι λόγω του χαμηλού κόστους και της μαζικής παραγωγής ιρανικών πυραύλων και UAV, αυτό προκάλεσε τεράστια ζημιά στο σιωνιστικό καθεστώς κι έκανε πασιφανή την αδυναμία των δυνατοτήτων των συστημάτων αεράμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βρετανίας και της Γαλλίας στην περιοχή.
Κι όλα αυτά όταν, επαναλαμβάνουμε, οι Ιρανοί προειδοποίησαν ευγενικά τις ΗΠΑ 72 ώρες πριν από την επίθεση!

Σήμερα... το "κερασάκι στην τούρτα"!

Δημοσιογράφος: «Τι θα κάνετε αν το Ισραήλ απαντήσει;»
Χατζαντέχ: «Θα τους χτυπήσουμε 100%»
Ο Στρατηγός Αμίρ Αλί Χατζαντέχ, Διοικητής των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων των Φρουρών της Επανάστασης, είναι σαφής!

Σχετικά...

Η Χεζμπολάχ "τρολάρει" τους σιωνιστές και δημοσιεύει εικόνες από την επίθεση εναντίον εκτοξευτή "Iron Dome" (το λεγόμενο "ανίκητο σύστημα"), στις 13 Απρίλη, ώστε με τους πυραύλους της να ενεργοποιήσουν οι σιωνιστές το αντιαεροπορικό τους σύστημα και να είναι σε θέση να αναχαιτίσουν στη συνέχεια τα Ιρανικά drones αυτοκτονίας...

Εκπλήσσονται, σωστότερα τρελαίνονται ισραηλινοί και δυτικοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες! Η στιγμή που ένας Ιρανικός πύραυλος άλλαξε πορεία στα τελευταία δευτερόλεπτα, ώστε να πλήξει επακριβώς την ισραηλινή στρατιωτική βάση στην έρημο Νεγκέβ...


Η ισραηλινή κι η δυτική προπαγάνδα ανακοίνωσαν με ενθουσιασμό ότι κατέρριψαν το 99% των drones και των πυραύλων που εκτόξευσε το Ιράν εναντίον του ισραηλινού σιωνιστικού καθεστώτος το βράδυ του Σαββάτου.
Αλλά το γέλιο ασυγκράτητο, για τον πανικό των προπαγανδιστών και το υλικό που δημοσιοποίησαν ως απόδειξη της προπαγάνδας τους: μια ρηχή τρύπα σε μια έρημη περιοχή, με δίπλα μια μάζα γης που συλλέγεται συντονισμένα από έναν εκσκαφέα!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση