GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τώρα "ξύνονται στην γκλίτσα" και του Ιράν...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Επτά νεκροί Ιρανοί, στρατιωτικοί σύμβουλοι, από την επίθεση του...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Επτά νεκροί Ιρανοί, στρατιωτικοί σύμβουλοι, από την επίθεση του... σιωνιστικού τρομοκρατικού καθεστώτος του Ισραήλ με 6 ρουκέτες, που εκτόξευσαν, κατά του προξενείου του Ιράν, στην Συρία.
Μεταξύ των νεκρών ο στρατηγός Μωχαμάντ Ρεζά Ζαχεντί.
Εκτός από την αδιανόητη παιδοκτονία και τις εν ψυχρώ δολοφονίες αμάχων Παλαιστίνιων, οι Ισραηλινοί με την βοήθεια των ΗΠΑ επιτίθενται και στον Λίβανο και στην Συρία.
Τώρα "ξύνονται στην γκλίτσα" και του Ιράν, προσπαθώντας να ανάψουν φωτιά σε όλη την Μέση Ανατολή.
Ο πρόξενος του Ιράν, στην Συρία, Ακμπαρί δήλωσε ότι "η αντίδραση του Ιράν θα είναι αποφασιστική", καθώς "το Ισραηλινό καθεστώς δεν σέβεται το Διεθνές Δίκαιο".
Λαμβάνοντας υπόψη ότι το ισραηλινό καθεστώς επιτέθηκε στο ιρανικό προξενείο, που σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, το προξενείο και η πρεσβεία θεωρούνται μέρος της επικράτειας κάθε χώρας, το Ιράν θα επιτεθεί οπωσδήποτε, σε ισραηλινές θέσεις χρησιμοποιώντας τους πληρεξούσιους του (Χεζμπολαχ, Ιρακινοί μαχητές, Υεμενίτες κ.α.)
Το Ιράν, σε αντίθεση με το Ισραήλ, δεν ενεργεί βιαστικά. Μπορούμε να πούμε ότι ο κύριος λόγος για τη στρατηγική νίκη του Ιράν και η ευρεία επιρροή του στην περιοχή είναι η έλλειψη βιασύνης, όταν σχεδιάζει την αντίδραση του, στις εχθρικές ενέργειες του αντιπάλου.
Μάλλον δύο θα είναι τα χτυπήματα. Το πρώτο σε στρατηγικές θέσεις του Ισραήλ στα κατεχόμενα υψώματα του Γκολάν και το δεύτερο, σε οποιαδήποτε, ανά τον κόσμο, πρεσβεία του Ισραήλ.
Στο μεταξύ θα συνεχίζει να στηρίζει την Παλαιστίνη.
Έντονα καταδίκασε την Ισραηλινή επίθεση, το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών και κάλεσε το Ισραήλ να σταματήσει την πρακτική των προβοκατόρικων ενεργειών, στο έδαφος της Συρίας.
Θεωρεί "απολύτως απαράδεκτες αυτές τις ενέργειες και θα πρέπει να σταματήσουν."
Το Ισραήλ αύξησε το επίπεδο κινδύνου, σε όλα τα διπλωματικά γραφεία του, στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση