GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Το «Λιοντάρι της Παλαιστίνης»!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Αυτός είναι ο δρόμος! Αυτό είναι το μονοπάτι!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Αυτός είναι ο δρόμος!
Αυτό είναι το μονοπάτι!

Αυτό είναι το μονοπάτι!»
Το «Λιοντάρι της Παλαιστίνης»: Ο συνιδρυτής της Χαμάς Abdel Aziz Al-Rantisi (23 Οκτώβρη 1947-17 Απρίλη 2004)

Έτσι μίλησε το «Λιοντάρι» σηκώνοντας ένα πολυβόλο, ένα εθνικό σύμβολο...

Σήμερα, θυμόμαστε τον Δρ. Abdelaziz Al-Rantisi, στην επέτειο του μαρτυρίου του το 2004. Ένας συνιδρυτής της Χαμάς και το δεξί χέρι του Σεΐχη Αχμάντ Λαμπούς Γιασίν, Ιδρυτή κι Ηγέτη της Χαμάς ( Είμαστε στο πλευρό και της Χαμάς!).
Ο Δρ. Rantisi ενσάρκωσε την Αντίσταση και την ακλόνητη δέσμευση για την Απελευθέρωση. Παιδίατρος, αφιέρωσε ανιδιοτελώς τη ζωή του στην απελευθέρωση.
Παρά τις πολλαπλές φυλακίσεις και τις περιόδους εξορίας, ο γιατρός Rantisi παρέμεινε ακλόνητος και ευθυγραμμισμένος στους στόχους του.
Σε μια δυναμική ομιλία, δήλωσε: «Σιωνιστικές συμμορίες, ήρθε η ώρα να φύγετε από τα σπίτια μας πριν να είναι πολύ αργά. Είναι ώρα για εσάς, σας συμβουλεύω να φύγετε από την Παλαιστίνη. Χάιφα, Γιάφα, Σαφάντ και το "Τελ Αβίβ" πρέπει να προετοιμαστεί για να συναντήσει τους γενναίους μαχητές μας».
Ένθερμος επικριτής του Όσλο και υποστηρικτής της ένοπλης αντίστασης ως μέσου απελευθέρωσης, ο γιατρός Rantisi διέκοψε τους δεσμούς με την λεγόμενη Παλαιστινιακή Αρχή (Διεφθαρμένη δοτή & σιωνιστική ηγεσία της Παλαιστινιακής Αρχής! Χωρίς «ναι μεν αλλά»!).
Τόνισε: «Όταν βλέπετε την οροφή του λεωφορείου να πετά, να ξέρετε ότι η Χαμάς πραγματοποίησε την επιχείρηση».
Στην τελευταία του συνέντευξη, μέρες πριν από τη δολοφονία του, ο γιατρός Rantisi συλλογίστηκε το αναπόφευκτο του μαρτυρίου: «Φοβάσαι να πεθάνεις; Είναι θάνατος είτε από δολοφονία, είτε από καρκίνο. Όλοι περιμένουμε την τελευταία μέρα της ζωής μας. Τίποτα δεν θα αλλάξει Αν είναι από Απάτσι (ελικόπτερο), ή από καρδιακή ανακοπή, προτιμώ να πεθάνω από Απάτσι».
Λίγες μέρες αργότερα, μόλις τέσσερις μήνες αφότου ο Σεΐχης Γιασίν δολοφονήθηκε με τον ίδιο τρόπο. Δολοφονήθηκαν από ένα ελικόπτερο Απάτσι.
Σήμερα, η κληρονομιά του είναι διαρκής κι ανεκτίμητη.
Οι Ταξιαρχίες Αλ Κασσάμ (Izz al-Din al-Qassam Brigades, στρατιωτικό σκέλος της Χαμάς), έχουν ονομάσει πυραύλους προς τιμήν του -τους R-160-, που χτυπούν σιωνιστικούς στόχους στην κατεχόμενη Παλαιστίνη.
Το πνεύμα του ζει στα βήματα κάθε αγωνιστή που αγωνίζεται για την ελευθερία.
Η ακλόνητη αποφασιστικότητα και η αφοσίωση του Δρ. Rantisi στην Απελευθέρωση, συνεχίζουν να τροφοδοτούν τη φωτιά της αντίστασης.
Το μήνυμά του προς τον εχθρό να προετοιμαστεί δεν ξεχνιέται.
Η παρακαταθήκη του στέκεται ως μια μεγαλειώδη απόδειξη για τη σταθερότητα της Αντίστασης μας και των ηγετών της.
Δόξα κι αιώνια Τιμή στους Μάρτυρες της Λευτεριάς κι Ανεξαρτησίας!


 


✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

-

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση