GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΔΥΣΕΞΗΓΗΤΗ η (μονομερής) στάση Μητσοτάκη και Κασσελάκη υπέρ του Ισραήλ..."

Γιάννης Παπουτσάνης Όσο περνούν οι ώρες και όπως προκύπτει και από τις δηλώσεις Ιρανών αξιωματούχων, η (αναιμακτη) επίθεση της Τεχεράνης κατ...


Γιάννης Παπουτσάνης
Όσο περνούν οι ώρες και όπως προκύπτει και από τις δηλώσεις Ιρανών αξιωματούχων, η (αναιμακτη) επίθεση της Τεχεράνης κατά του Ισραήλ με drones που χρειάστηκαν κάπου επτά ώρες να προσεγγίσουν τον στόχο τους πριν, στην συντριπτική πλειοψηφία τους, αναχαιτιστουν, ήταν μάλλον κίνηση αυτοεπιβεβαίωσης του καθεστώτος και προειδοποίησης προς το Τελ Αβίβ ώστε να μην επαναληφθούν χτυπήματα τύπου Δαμασκού. 
Υπό αυτή την έννοια η υπόδειξη της Ουάσιγκτον στον Νετανιάχου να μην απαντήσει έχει και αξία και σημασία. Ενώ καθιστά δυσεξηγητες τις μονομερείς τοποθετήσεις της ελληνικής κυβέρνησης αλλά και του κασελακειου ΣΥΡΙΖΑ (!) υπέρ του Ισραήλ. Πάλι η Άγκυρα του ... "απομονωμένου" πλην επιτήδειου ουδέτερου Ερντογάν θα κάνει παιχνίδι στην περιοχή. Η Αθήνα, κατά πως μας έχει συνηθίσει η κυβέρνηση του δεδομένου Μητσοτάκη, θα κάνει απλώς κερκίδα.

2 σχόλια

  1. Έχεις χάσει επεισόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε να δουμε ποιός θα κατσει σπιτι να πλυνει πιατα,που μου βγηκατε ολοι επιστημονοι.Πληροφοριακα και η Κυβερνηση και ο Κας,ειχαν πολυ σοβαρη ανακοινωση,μετρημενη και ετσι οπως πρεπει,απεναντι σε εναν φρενοβλαβη που,για να μην παει φυλακη,ρισκαρει μεχρι και παγκοσμιο πολεμο.Επειδη ομως η μαλακια γινεται και τεχνη,η συνηθισμενη πατσαβουρα της Βερμαχτ,Αδωνις ο σπορελαιος,εγινε παλι ρομπα,ο δε ξεπουπουλισμενος και στα αχαμνα του Μειμαρακης,ειναι ο νικητης της ξεφτιλας.Ουτε ο Αυτιας ή Πρωρτοψαλτες τετοιο ξεβρακωμα.Φαινεται ο φερεντζες μουστακι κανει κακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση