GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμπντολαχιάν, από τη Δαμασκό: «το σιωνιστικό καθεστώς θα τιμωρηθεί»!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Μιλάω με δυνατή φωνή  από τη Δαμασκό, λέγοντας ότι το σιωνιστικό καθεστώς θα τιμωρηθεί! » Χοσεΐν Αμίρ-Αμπντολ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Μιλάω με δυνατή φωνή  από τη Δαμασκό,
λέγοντας ότι το σιωνιστικό καθεστώς θα τιμωρηθεί!
»
Χοσεΐν Αμίρ-Αμπντολαχιάν
, Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν

Ο Χοσεΐν Αμίρ-Αμπντολαχιάν, υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, έφτασε στη Δαμασκό σε επίσημη επίσκεψη, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ.
Οι δύο πλευρές συζήτησαν την κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας, τις βομβιστικές επιθέσεις εναντίον των πολιτών της Γάζα και τους τρόπους υποστήριξης του παλαιστινιακού λαού διεθνώς.
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν δήλωσε ότι «το Ισραήλ περνάει τη χειρότερη περίοδο λόγω της αντοχής της Παλαιστινιακής Αντίστασης».
Ο Πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ, με τη σειρά του, δήλωσε ότι «οι πρωτοφανείς σιωνιστικές επιθέσεις εναντίον αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας αποτελούν ένδειξη της ανικανότητας του Ισραήλ να επιτύχει τους στρατιωτικούς στόχους των σιωνιστών».


Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν είχε συζητήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών της Συρίας και επισκέφθηκε τον υπάλληλο του Συριακού υπουργείου Εξωτερικών που τραυματίστηκε σοβαρά στην σιωνιστική τρομοκρατική επίθεση στο προξενείο του Ιράν στη Δαμασκό.

«Ο Θεός να σε προστατεύει… ω Συρία * Allāh yahmiki yā Sūriya *
الله يحميكي يا سوريا  Όλοι για τη Συρία, ο καθένας με το θεό του»!
»

Τι είναι το "ισλαμικό κράτος", ποιοι το κατασκεύασαν; "Ισλαμική τρομοκρατία" στην Ευρώπη; Παγκόσμιος φόβος, Παγκόσμια δικτατορία!


7 Ιούνη 2022: Η Ε.Ε. κι η αποικία Ελλάδα και με τον Μητσοτάκη... ανανέωσαν το παράνομο φονικό εμπάργκο στη Συρία...

Χαφέζ Αλ Άσαντ: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας!» Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανένας!

"Είναι ο γιος του πατέρα του"! Τα λέει όλα, δίνει όλες τις απαντήσεις!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση