GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Είναι ο γιος του πατέρα του"! Τα λέει όλα, δίνει όλες τις απαντήσεις!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας 3ο Επεισόδιο : Σχετικά με την Αραβική Δημοκρατία της Συρίας Όταν ένας ηγέτης Πατριώτης συναντά μια...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

3ο Επεισόδιο: Σχετικά με την Αραβική Δημοκρατία της Συρίας
Όταν ένας ηγέτης Πατριώτης συναντά μια...
μαριονέτα,
ο ηγέτης γυρίζει την πλάτη του στη μαριονέτα.
Πόσω μάλλον όταν η μαριονέτα εκπροσωπεί
το σιωνιστικό ναζιστικό-ναζιστικό κατοχικό καθεστώς
στην Παλαιστίνη!

«Ο Θεός να σε προστατεύει… ω Συρία * Allāh yahmiki yā Sūriya *  الله يحميكي يا سوريا
Όλοι για τη Συρία, ο καθένας με το θεό του»!»

«Την ψυχή μας και το αίμα μας... θυσιάζουμε τους εαυτούς μας για τη Συρία και τον Mπασάρ Αλ Άσαντ»... το σύνθημα που δονεί πόλεις και χωριά στην κατεχόμενη Βόρεια Συρία, στο στόμα του λαού (Αρμένιοι, Άραβες, Ασσύριοι, Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι κι άλλες μειονότητες των Ακριτών, καταδιωκόμενες εθνότητες που ο Χαφεζ Αλ Άσαντ πρόσφερε αφειδώς προστασία και τους παραχώρησε γη, σπίτια, κοινωνικές υπηρεσίες για να είναι η "Ακρίτες" της Συριακής Πατρίδας... και Κούρδοι...) 18 μειονότητες κι εθνότητες με μία και μοναδική Πατρίδα, αιώνες ζουν ειρηνικά και προοδεύουν. Όλοι με μια φωήν: Συρία!
Κι ήρθε η κατοχή από την ηγετική σιωνιστική ηγεσία του κουρδικού YPG, με τους "'μαχητές' κι 'αμαζόνες' made in Mossad" και μάλιστα με "σοσιαλιστικό-κομμουνιστικό-ελευθεριακό" προσωπείο.
Είναι λοιπόν τρελοί για τον Μπάσαρ, όπως όλοι αναφέρονται στον πρόεδρο του λαού, που κυκλοφορεί ανάμεσα στο λαό χωρίς ασφάλεια, που επισκέπτεται στα σπίτια τους τραυματισμένους στρατιώτες, τις χαροκαμένες μάνες που τα παιδιά τους Μαρτύρησαν για την Πατρίδα. Ο δικός τους Μπασάρ, ο "αιμοσταγής χασάπης" για τους δυτικούς.

Ποιος είναι ο γιατρός Μπασάρ Αλ Άσαντ;

Ο Ehud Olmert, πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ, γράφει στο βιβλίο του αυτοβιογραφία "Life Story סיפורהחייםשלי", όταν περιγράφει τη Σύνοδο της "Μεσογειακής Ένωσης" στο Παρίσι τον Ιούλη του 2008. Η "Union pour la Méditerranée" συγκεντρώνει 43 χώρες της Ευρώπης και της λεκάνης της Μεσογείου (28 χώρες της Ε.Ε. και 15 χώρες της βόρειας Αφρικής, Μέσης Ανατολής και νοτιοανατολικής Μεσογείου).
Γράφει ο σιωνιστής πρωθυπουργός του Ισραήλ Ehud Olmert, για τον αιώνιο εχθρό των σιωνιστών Μπασάρ Αλ Άσαντ, που δεν αναγνώρισε κι αναγνωρίζει κανέναν "διάλογο" με τους κατακτητές της Παλαιστίνης... και επιπροσθέτως για να εκφράσει το λάθος της πρόσκλησης σ' έναν "αδιάλλακτο υποστηρικτή της τρομοκρατίας":

«Τα μάτια μου ήταν πάντοτε καρφωμένα στον πρόεδρο Αλ Άσαντ κατά την έναρξη της Συνόδου κορυφής, όπου ήταν παρόντες πολλοί ηγέτες και βασιλιάδες. Αυτό με την ελπίδα να τον πλησιάσω και να του σφίξω το χέρι. Όταν προσπάθησα να το κάνω, με είδε και κατάλαβε , απομακρυνόμενος και γυρίζοντας μου την πλάτη.
Εκείνη την εποχή γέλασα και είπα μεγαλοφώνως στα αγγλικά: "Αυτό δεν επιτρέπεται!".
Παρόλο που πολλοί αρχηγοί κρατών με άκουσαν, ο Αλ Άσαντ με αγόησε παντελώς. Όταν η Σύνοδος κορυφής πλησίαζε στο τέλος της, ρώτησα τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Χόσνι Μουμπάρακ "Είδες τι έκανε σ' εμένα ο Άσαντ;" κι ο Mubarak μου απάντησε "Είναι ο γιος του πατέρα του"».
Το σχετικό βίντεο από εκείνη τη σκηνή που διαδραματίστηκε στη Σύνοδο του Παρισιού, παρακάτω... η εικόνα μιλάει... κραυγάζει!

«Όποιος νιώθει κι ασπάζεται τα ιδανικά των μαρξιστών-λενινιστών, οφείλει να κάνει δικό του τον αγώνα του Συριακού λαού και του προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ.
Όποιος σήμερα στρέφει αλλού το πρόσωπό του, θα κριθεί από την ιστορία»
Κομμουνιστικό Κόμμα Λιβάνου (Hizbu-sh-shuy'uī-l-lubnānī)

Όταν λοιπόν μας λένε "εθνικιστές", "εθνικοσοσιαλιστές", "ψεκασμένους" αρνητές του "πολιτικά ορθό" και της "μεταρρύθμισης", γιατί επιμένουμε πως στη δολοφονία του Συριακού λαού, τις δολοφονίες παιδιών, αμάχων, γυναικών, γερόντων, έχει ευθύνη το 4ο Ράιχ και η Ελλάδα, ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις από το 2012 ως σήμερα...
Λέμε πως είναι υποκριτής, μεγάλος ψεύτης και πολιτικός απατεώνας ο πτδ Παυλόπουλος, που με περίσσιο θράσος δηλώνει σήμερα "Παυλόπουλος: Απρόκλητη η επίθεση της Τουρκίας στη Συρία...", γιατί κι αυτός αν και καθηγητής "δικαίου" υπογράφει το δολοφονικό εμπράργκο εναντίον του λαού της Συρίας...
Υποκριτές κι ένοχοι εγκλημάτων, φόνων παιδιών είναι και ΟΛΟΙ οι πολιτικοί που στήριξαν ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις από το 2012 ως σήμερα...
Τη μεγαλύτερη πολιτική ευθύνη φέρουν αυτοί που από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, περιφερόμενοι τώρα σε διάφορα "αριστερά" ή δεξιά στασίδια πρόδωσαν το λαό της Συρίας, για την αδιάρρηκτη σχέση που οικοδομήθηκε από τη μεγαλειώδη στάση του πατέρα Άσαντ "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!.
Κι είναι σήμερα υποκριτές, πολιτικοί απατεώνες, χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι των τραπεζιτών, γιατί δεν τολμούν, έστω ντροπαλά -όχι να ζητήσουν συμγωνμη-, άλλα έστω και τώρα να ψελλίσουν: "Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας".
Παραφράζοντας το Νίκο Κοτζιά... περίμενες τέτοια ταπείνωση; του Αυγούστου 2017, το εμπλουτίζουμε σήμερα συμπεριλαμβάνοντας όλους τους λυπημένους για τους Κούρδους, ενώ δεν λυπήθηκαν ΠΟΤΕ για τους 350.000 Μάρτυρες της Συριακής Πατρίδας, για τα παιδιά που δολοφονήθηκαν από τα ανθρωπόμορφα κτήνη που προσφέρει ΑΣΥΛΟ η επίσημη Ελλάδα κι εκείνα τα παιδάκια που πέθαναν ακόμη και σε θερμοκοιτίδες, γιατί εσείς απαγορεύσατε ν΄αγοράσουν φάρμακα κι ανταλλακτικά ιατρικών μηχανημάτων: ΝΑΙ... είμαστε Ασαντιστές! Γιατί θέλουμε Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, γιατί θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω, από εσάς που την πουλήσατε!

Έτσι σήμερα:
"Κάθε άνθρωπος έχει δύο πατρίδες. Τη δική του και τη Συρία"...
André Parrot
Γάλλος αρχαιολόγος (1901-1980)
έσκαψε σε Λίβανο, Ιράκ και Συρία...
το 1968 Διευθυντής του Λούβρου

Σχετικά:
 Η "συμφωνία" στη Συρία... τώρα κι η β. Συρία έχει δύο πράσινα μάτια, όπως τ' αστέρια της Συριακής Σημαίας! 2ο Επεισόδιο
Το χωρίς προηγούμενο αριστούργημα Πούτιν-Άσαντ... ανεκτίμητο έργο τέχνης! 1ο Επεισόδιο
Οι Κούρδοι εκλιπαρούν γονατιστοί στον Άσαντ!
«Να θυμάσαι... ποτέ μην εμπιστευτείς Τούρκο και Κούρδο»

Υ.Γ. Το τρέιλερ από το επόμενο Επεισόδιο όπου θα δούμε πως πλούτιζαν οι σιωνιστές "ηγέτες" του YPG, οι "επαναστάτες" και "αμαζόνες" των Κούρδων στην κατεχόμενη Β. Συρία, με κάθε λεπτομέρεια και "κοστολογημένα" όπως συνηθίζουν να λένε οι "οικονομολόγοι"...

Όπως τ' αδέλφια και συντρόφια τους στην Παλμύρα κι αλλού, έκλεψαν και πούλησαν αρχαιολογικούς θυσαυρούς, έτσι κι οι Κούρδοι καρπώθηκαν αμύθητα ποσά λεηλατώντας την ιστορία της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση