GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να θυμάσαι... ποτέ μην εμπιστευτείς Τούρκο και Κούρδο»...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Όλα τα ΜΜΕ, η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία, όλος ο πολιτικός κόσμος κι ηγέτες εκφράζουν την...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας


Όλα τα ΜΜΕ, η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία,
όλος ο πολιτικός κόσμος κι ηγέτες εκφράζουν την...
μεγάλη τους αλληλεγγύη στον "κουρδικό λαό" -έτσι γενικά.
Συνεπώς οι Σύροι (Άραβες, Ασσύριοι, Αρμένιοι,
Παλαιστίνιοι πρόσφυγες ακόμη κι από το 1948,
Μουσουλμάνοι, Ελληνορθόδοξοι, καθολικοί)...
μπορούν ήσυχα, χωρίς κανένα πρόβλημα να πεθάνουν.


"Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι"...
Μια νέα τουρκική επίθεση εναντίον της Συρίας, μετατρέπεται ως μια επίθεση ενατίον των Κούρδων, που μαζί με τους σημερινούς διώκτες τους (ελεύθερο συριακό στρατό - FSA) υλοποίησαν γενοκτονία εναντίον του λαού της Συρίας με την "αραβική άνοιξη made in USA" για να φύγει ο νόμιμος κι εκλεγμένος πρόεδρος ο Άσαντ.
Δεν μένουν εκεί... και περνούν στην αντεπίθεση. Στοχοποιούν γι' αυτή την επίθεση τον Άσαντ, αλλά και τον πρόεδρο της Ρωσίας Πούτιν [Βλέπε σε: "Ο Άσαντ δίνει το ελεύθερο για την εισβολή στο Κουρδιστάν"!].
Η εξαρτημένη από ΗΠΑ-Ισραήλ κι Ε.Ε. κουρδική ηγεσία μεταφερόμενων μισθοφόρων "μαχητών" επαναλαμβάνει το συμφωνημένο (ΗΠΑ-Ισραήλ-Τουρκία-Κούρδοι) "σενάριο" της Αφρίν, παρά τις πολύτιμες συμβουλές της Ρωσίας, που μάλιστα άνοιξε στη Μόσχα Διπλωματικό Γραφείο εκπροσώπησης των Κούρδων. Μια αναβάθμιση που δεν πρόσφεραν ΗΠΑ-Ισραήλ-Γαλλία που επισήμως συνομιλούσαν, ενίσχυαν και στήριζαν τους Κούρδους.
Η Ρωσία στον ΟΗΕ τα είπε ΟΛΑ με λίγες λέξεις, που μεταφράζονται στην καθομιλουμένη κι όχι διπλωματική γλώσα: "Μας δουλέψατε ψιλό γαζί στην Αφρίν, σας παραχωρήσαμε διεθνή θεσμικό καθεστώς παρότι υπογράψατε επίσημες συμφωνίες με ΗΠΑ, Γαλλία, Ισραήλ κι Ε.Ε.... ε... τώρα δεν τσιμπάμε για Αφρίν 2".

«Για μεγάλο χρονικό διάστημα συνιστούμε στους Κούρδους έναν άμεσο διάλογο με τις αρχές της Συρίας, αλλά, όπως γνωρίζετε, επέλεξαν μια άλλη πορεία.
Οι συνέπειες είναι εκεί για να τις δουν όλοι»
Vasily Nebenzya
Небензя: Мы призывали курдов участвовать в прямом диалоге с властями Сирии, но, как вы знаете, они выбрали других покровителей. Вы видите, что теперь происходит. (tass.ru/politika/)

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ

Η Nesrin Abdullah, κατοχική "διοικητής" κι εκπρόσωπος τύπου των "γυναικείων ομάδων λαϊκής προστασίας" στην κατεχόμενη βόρεια Συρία, σε συνέντευξή της στην ιταλική "Corriere della Sera" μετά την επίθεση Ερντογάν, επισημαίνει μεταξύ άλλων:
«Κανείς δεν εμπιστεύεται πλέον τον Τραμπ.
Μας επιτίθενται. Πραγματοποιούν βομβαρδισμούς. Εμείς οι Κούρδοιείμαστε έτοιμοι, θα αμηνθούμε με κάθε κόστος (...)
Αντίσταση μέχρι τέλους, βασισμένη στον ανταρτοπόλεμο (...)
Θα αντισταθούμε, έτοιμοι να ζητήσουμε τη βοήθεια του Άσαντ»... "Corriere della Sera"
''Πολύ αργά για δάκρυα Στέλλα''... μετά την Αφρίν και την άρνηση της βοήθειας Άσαντ-Πούτιν, την χωρίς χωρίς αντίσταση παράδοση κι αναίμακτη αποχώρηση και παράδοση... είναι πολύ αργά.
Τώρα "πέρασε η ώρα" και το θέμα είναι: ποιος εμπιστεύεται τους Κούρδους;
Πρώτα συμμάχησαν, πολέμησαν μαζί χωρίς έλεος, μαζί με τον "ελεύθερο συριακό στρατό" (FSA) εναντίον της νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας και του προέδρου Άσαντ κι δράση τους για τέσσερα (4) ολόκληρα χρόνια στο Χαλέπι -μαζί και με τους τζιχαντιστές [Το Χαλέπι έχει δυο πράσινα μάτια, όπως τα δύο αστέρια της Συριακής σημαίας!]- είναι η απόλυτη ντροπή... εγκλήματα, ακόμη κι αποκεφαλισμοί παιδιών, που ντροπιάζουν τον ανθρωπισμό. Σήμερα οι χθεσινοί σύμμαχοι (FSA) ανήκουν στις επίλεκτες δυνάμεις του φασίστα Ερντογάν.
Κατόπιν στη βόρεια Συρία, που κατάκτησαν μαζί πάντα με τους σημερινούς τους εχθρούς και μαζί με το "ισλαμικό κράτος", όταν τ' αφεντικά τους τους διαβεβαίωναν πως θα τεμαχίσουν γη ποτισμένη με αίμα ηρώων από αιώνες σε τρία κομμάτια. Εκεί παρέδωσαν Συριακή γη για στρατιωτικές βάσεις στις ΗΠΑ, Ισραήλ και Γαλλία.
Για αντάλλαγμα τους επέτρεψαν να διαχειρίζονται μέρος του λαθρεμπορίου πετρελαίου. Ο κλεμμένος μαύρος χρυσός του Συριακού λαού κατέληγε σε Τουρκία και Ισραήλ, οι "μαχητές" πλούτιζαν κι οι δυτικοί έκαναν βόλτες με τα αυτοκίνητά τους, με βενζίνη για την απόκτηση της οποίας τρέχει το αίμα των παιδιών της Συρίας.
Πριν αλέκτορα φωνήσαι”... κι ενώ γράφεται αυτό το άρθρο, πρόλαβαν οι Κούρδοι "επαναστάτες", να μας επιβεβαιώσουν, πάντα στο συμφωνημένο σχεδιασμό με τους ΗΠΑ-Ισραήλ: επανάληψη σεναρίου Αφρίν.
"Ο βασιλιάς είναι γυμνός"... δεν διέθεταν πλέον ούτε τον ελλάχιστο αναγκαίο χρόνο προετοιμασίας για επικοινωνιακούς λόγους, όπως στην Αφρίν κι η πλήρης δικαίωση της Ρωσικής και Συριακής διπλωματίας.
Φυσικά οι "νηφάλιοι" αμπελοφιλοσοφούντες ισαποστάκηδες δεν θα διακρίνουν τη σοφία του άξονα της Αντίστασης (άμεσα οι "φιλάνθρωποι" κι οι "αγανακτισμένοι" έβαλαν εναντίον του Πούτιν και του Άσαντ, γιατί δεν υπερασπίζονται τους λακέδες των ιμπεριαλιστών) και τη δήλωση που είχε κάνει (δες παραπάνω) ο Vasily Nebenzya στον ΟΗΕ.
Η πλήρης αποκάλυψη του εργαλείου των ιμπεριαλιστών έχει ονοματεπώνυμο: "Κούρδοι"! Συνεπείς σε υπηρεσίες λακέδων, προς τους Νεότουρκους... με τις Γενοκτονίες των Ασσυρίων, Αρμενίων, ελληνισμού Μικράς Ασίας και των ιμπεριαλιστών με "Κουρδιστάν" στο Ιράκ, τη Συρία, το Ιράν, αλλά ποτέ "Κουρδιστάν στην Τουρκία", εκεί που από αιώνες ζούσαν με κοινωνική οργάνωση νομάδων με φυλαρχική δομή, χωρίς κοινή γλώσσα και πολιτισμό!

Ο εκπρόσωπος τύπου των Κούρδων μισθοφόρων των ιμπεριαλιστών, μεταξύ άλλων η επιβεβαίωση σε διατεταγμένη υπηρεσία εναντίον του λαού της Συρίας και την νόμιμης, δημοκρατική εκλεγμένης βουλής, κυβέρνησης και προέδρου Άσαντ: Αφρίν 2.
«Δεν έχουμε ανάγκη εξωτερικής προστασίας. Το μόνο που ζητάμε είναι το κλείσιμο του εναέριου χώρου για την Τουρκία (...)»

Σχόλιο
Απευθύνεται σε χρυσόψαρα;
Άρνηση σε κάθε βοήθεια από Συρία, Ρωσία, Χεζμπολάχ...
Δεν γνωρίζουν οι Κούρδοι πως ο εναέριος χώρος αυτού του τμήματος της Συρίας ελέγχεται από τις ΗΠΑ, μέσω του "διεθνούς συνασπισμού εναντίον της τρομοκρατίας", Νατοϊκός μηχανισμός που εφεύραν οι ιμπεριαλιστές από το 2012 (Φίλοι της Συρίας, με συμμετοχή και της Ελλάδας), ώστε να παρακάμψουν την αδυναμία θεσμοθέτησης με το διεθνές δίκαιο (άρνηση ΟΗΕ) και να δώσουν νομότυπη συγκάλυψη στην επίθεση εναντίον της Συρίας για να πέσει το "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς Άσαντ";
Κοινή Διοίκηση δεν έχουν οι Κούρδοι στο κατεχόμενο τμήμα της βόρειας Συρίας, μαζί με Αμερικανούς, Γάλλους, Ισραηλινούς; Έχει αλλάξει κάτι και δεν το αντιλήφθηκαν;
Συνεχίζει ο μισθοφόρος "κομαντάντε":
«Συνεχίζεται η αλληλεπίδραση (συμμετοχή μας) στον διεθνή συνασπισμό εναντίον της τρομοκρατίας (...)
Το "ισλαμικό κράτος" (ISIS) δεν είναι πλέον δική μας προτεραιότητα... το "ΙΚ" δεν είναι εσωτερικό πρόβλημα στην βοειοανατολική Συρία... Ο κόσμος μπορεί ν' αναλάβει την καταπολέμηση του "ισλαμικού κράτους", αν το θέλει (...)»
Χωρίς σχολιασμό, αλλά με μια απλή είδηση που αποσιωπεί η δημοσιογραφική αλητεία: Οι Κούρδοι απελευθέρωσαν όσους τζιχαντιστές ήταν φυλακισμένοι και συνεργάζονται μαζί τους. Πάντα σε διατεταγμένη υπηρεσία, θέλουν ν' αναστήσουν την τρομοκρατία στη Συρία κι ουδόλως τους ενδιαφέρει ο Ερντογάν.

Για τον πληθυσμό της περιοχής που έζησε από το 2012 την κατοχή μεταφερόμενων στην περιοχή Κούρδων μισθοφόρων (ΕΠΟΠ) δεν αλλάζει τίποτα...
Επτά (7) χρόνια σκληρής κουρδικής κατοχής.
Οι Κούρδοι έκλεισαν τα σχολεία των Αράβων, Αρμενίων, Ασσυρίων, Ελληνορθοδόξων, καθολικών κι απαγόρευσαν τη διαδασκαλία της αραβικής γλώσσας. Κατέστρεψαν εκκλησίες και ισλαμικά τεμένη, έκλεψαν περιουσίες, βίασαν, φυλάκισαν βασάνισαν το λαό.
Επτά (7) ολόκληρα χρόνια οι σημερινοί "αγανακτισμένοι", η "πολιτισμένη" δύση συγκάλυψε την Κουρδική κατοχή.
Σε ότι μας αφορά ως Ορθοδόξους, θρησκευόμενους ή απλώς από απλή παράδοση εθίμων δεν έχει σημασία, τόσο ο κύριος Αρχοντώνης (ο Βαρθολομαίος), όσο κι η εκκλησία της Ελλάδας δεν συγκάλυψαν απλώς την εξολόθρευση των Ελληνορθόδοξων, όχι μόνον δεν βοήθηκαν με ένα μπουκαλάκι νερό, αλλά πολέμησαν μέχρι χυδαιότητας το Πατριαρχείο Αντιοχείας (έδρα στη Δαμασκό κι άρνηση στις εκκλήσεις Ερντογάν να μεταφερθεί η ιστορική έδρα στην Αντιόχεια, γιατί σήμερα είνα υπό τουρκική κατοχή με παραχώρηση στην Τουρκία από τη Γαλλία, κτήτορα της αποικίας μέχρι το 1947). Ούτε μια υποκριτική δήλωση συμπαράστασης στην Ορθοδοξία της Συρίας δεν έγινε ποτέ από τον Βαρθολομαίο και τον Ιερώνυμο [Βλέπε, Μάης 2019, σε: Κατρούγκαλος, Αρχοντώνης, Ιερώνυμος... σιωπούν ένοχα!].

«Κούρδοι μαχητές του θανάτου στο Αφρίν», Μάρτιος 2018... "Μην σας παραπλανά το χαμόγελό μας, είμαστε όλες νεκρές. Μας βίασαν, μας πυροβόλησαν, μας σκότωσαν. Ακρωτηρίασαν το σώμα μας, αφαίρεσαν τα γεννητικά μας όργανα και μας κινηματογραφούσαν γελώντας...", μας προπαγανδίζει ξεπερνώντας τη ναζιστική προπαγάνδα Γκαίμπελς και την παραδοσιακή δεξιά η "δημοσιογραφία" της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς" των "φιλάνθρωπων" επαγγελματιών "αντιρατσιστών" του κεφαλαίου.
Διαδίδουν αυταπόδεικτα ψέματα από αφέλεια, άγνοια, ή σε διατεταγμένη υπηρεσία;
Επειδή δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου σ' αυτό τον τόπο, είτε "ψεκασμένοι", "συνομωσιολόγοι", "ξενόφοβοι", "ρατσιστές" κι άλλα επίθετα που κατασκευάζουν στα εργαστήρια του 4ου Ράιχ και κυρίως δεν αναπαράγουμε στο μυαλό μας ότι "τροφή" διοχετεύουν -δυστυχώς αυτό έπρεπε να είναι καθήκον των ασχολούμενων με την ενεργή πολιτική-, θυμούμαστε τι συνέβη το Μάρτη 2018 (επακριβώς 17 Μάρτη) και τον ρόλο των «Κούρδων μαχητών του θανάτου στο Αφρίν».
Απλές ειδήσεις ΟΛΩΝ των ΜΜΕ κι όχι μυθιστορήματα για «Κούρδους μαχητές του θανάτου στην Αφρίν»... μπήκαν στις υπερπολυτελείς μερσεντές τους και παρέδωσαν στον Ερντογάν.
Μα... έχουν υπερπολυτελείς μερσεντές; Τι χυδαιότητα, τι προβοκάτσια από τον φασίστα αρθρογράφο!
Η μπίζνα εκατομμυρίων έγινε με την κλοπή του πετρελαίου του λαού της Συρίας και το λαθρεμπόριο με Ερντογάν-Ισραήλ, Ο Τραμπ, τρελός ή όχι δεν έχει καμία σημασία, του ξέφυγε (;): Πληρώσαμε τους Κούρδους.
Το ίδιο επακριβώς σενάριο μ' αυτό που συμβαίνει τώρα...
Αφρίν Μάρτης 2018... πόλη που σηματοδοτεί τις χιλιετίες του Συριακού πολιτισμού... ξεπερνάει τη σχέση του ελληνισμού με τον Παρθενώνα και βρισκόμαστε στην Μινωϊκή-Μυκηναϊκή περίοδο της Ελλάδας, με τους ναούς των Χετταίων (1.300 π.χ. και θα διαβάσεις στους "εναλλακτικούς προπαγανδιστές" πως εκεί βρίσκονται αιώνες οι Κούρδοι, ενώ Συρία σημαίνει Αφρίν! Χωρίς την Αφρίν δεν υπάρχει Συρία!.
Μάρτης 2018... κατεχόμενη Αφρίν από Κούρδους μαζί με τον "ελεύθερο συριακό στρατό", αφού εκδιώχθηκαν αυτοί οι τότε στενοί σύμμαχοι από το Χαλέπι με τους βομβαρδισμούς του Πούτιν και Άσαντ και αμερικανικά στρατεύματα. Ξεχνάμε τους τίτλους όλων των ΜΜΕ το Νοέμβρη του 2016 με πηγή το ΑΠΕ; (O Άσαντ βομβαρδίζει ανελέητα το Χαλέπι κι η ελληνόφωνη "αριστερα", κυρίως οι επαναστατική "αριστερά" διαδήλωνε στο Σύνταγμα, όπως μέχρι τις μέρες μας υπέρ των φονιάδων του FSA... δες σχετικό βίντεο: ΕΔΩ). Κατόπιν ο "ελεύθερος συριακός στρατός" σπάει τη συμμαχία (τον αγοράζει ο Ερντογάν), οι Αμερικανοί ανακοινώνουν απόσυρση-μετακίνηση και πάνε στις πετρελαιοπηγές της βόρειας Συρίας, ο Ερντογάν όπως και σήμερα το ίδιο παραμύθι: "να προστατεύσει την ασφάλεια της Τουρκίας".
Οι "Κούρδοι μαχητές του θανάτου";
Τα "ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου", όπως ακριβώς σήμερα... εκκλήσεις για βοήθεια, αντάρτικα, Κούρδισσες που θα πεθάνουν με το όπλο στο χέρι κ.λ.π.
Πέφτει στην παγίδα ο Άσαντ μιας και το μεγαλύτερό του "έγκλημα" -μαύρη σελίδα στην πολιτική του ιστορία που θα ήθελε να σβηστεί-, είναι πως με την έναρξη της "αραβικής άνοιξης" (Μάρτης 2011) πολιτογραφεί 300.000 Κούρδους πρόσφυγες διωγμένους από την Τουρκία, τους δίνει Συριακή υπηκοότητα και τους εξοπλίζει με ένταξη στη Λαϊκή Πολιτοφυλακή. 
«Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχαρίστου»!
Όλοι πιστεύουν -κι η Συρία με τη Ρωσία- πως αφού οι Κούρδοι εγκαταλείφθηκαν από τους πιο στενούς συμμάχους στον πόλεμο εναντίον του "αιμοσταγούς δικτάτορα Άσαντ", συμμάχους που τους συνέδε "αίμα" στον πόλεμο εναντίον του Άσαντ (δες δικό τους βίντεο: ΕΔΩ), τους εγκαταλείπουν οι Αμερικανοί που μετακινούνται βόρεια κλείνοντας τις βάσεις τους, θα του μακελέψει ο σουλτάνος και το γνωστό μότο "εργαστηρίου"... "είμαστε όλες νεκρές. Μας βίασαν, μας πυροβόλησαν, μας σκότωσαν".
Ο Άσαντ στέλνει αρχικά τη Λαϊκή Πολιτοφυλακή -όχι τον στρατό της Συρίας- και ξεκινάει η διαδικασία να επιστρέψουν οι Κούρδοι την Αφρίν στην Συριακή κυβέρνηση, ώστε αποκλείει κάθε εισβολή, επέμβαση του Ερντογάν, αφού πλέον θα είχαμε κυριαρχία της νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας, σύμφωνα και με τον ΟΗΕ. Ένθερμοι υποστηρικτές και διαμεσολαβητές οι Ρώσοι, οι οποίοι μάλιστα ανοίγουν στη Μόσχα Γραφείο Διπλωματικής εκπροσώπησης των Κούρδων που σημαίνει πρωτοφανή διεθνή αναβάθμιση με θεσμικό χαρακτήρα.
Με την είσοδο στην Αφρίν της Λαϊκής Εθνοφυλακής κι όχι του Αραβικού στρατού της Συρίας, επέρχεται η κανονικότητα, στα σχολεία εκ νέου η σημαία της κυρίαρχης Συρίας με σταδιακή απόσυρση αυτής του YPG προς βόρεια Συρία κι ο λαός της περιοχής στους δρόμους και πλατείες: "Mε ψυχή και αίμα... θυσιάζουμε τους εαυτούς μας για τον Mπασάρ Αλ Άσαντ".
Φλεβάρης 2018... ο Ερντογάν παγώνει και δεν κάνει επίθεση αφού θα περάσει η Αφρίν στη δικαιοδοσία της Συρίας, αλλά αναμένει το συμφωνημένο σχέδιο με ΗΠΑ-Κούρδους: "Δεν χρειαζόμαστε βοήθεια".
Οι Κούρδοι ενδίδουν να εισέλθει στην Αφρίν ο Αραβικός στρατός της Συρίας (τον πολεμούσαν ως εκείνη την ώρα), αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΝ να τεθεί ο στρατός της Συρίας υπό τη Διοίκηση των Κουρδικών δυνάμεων και να μην περάσει η Διοικητική εξουσία στην κυβέρνηση της Συρίας.
Όπως ειναι κατανοητό και στον πιο αδαή, κάτι τέτοιο θα ήταν η απόλυτη ξεφτίλα Άσαντ και φυσικά ο Ερντογάν δεν θα σταματούσε τα σχέδια του αφού θα εισέλθει στην Αφρίν υπό καθεστώς Κουρδικής Διοίκησης, στην απλή ελληνική γλώσσα... σε περιοχή που δεν έχει κυριαρχία η Συρία, αλλά το και τότε φιλοαμερικάνικο YPG.
Πως οι «Κούρδοι μαχητές του θανάτου στο Αφρίν» αντιμετώπισαν το ζήτημα σε πλήρη συνεργασία με ΗΠΑ, Ισραήλ, Τουρκία κι επαναλαμβάνεται σήμερα με την παραπάνω είδηση που μας πρόλαβε;

Η γλυκειά, μακιγιαρισμένη "αμαζόνα" που εκπαιδεύσε η Μοσάντ, η χολυγουντιανή "αντάρτισσα" που "βίασαν, πυροβόλησαν, σκότωσαν, ακρωτηρίασαν, αφαίρεσαν τα γεννητικά όργανα"... ο μύθος κατασκεύασε ο σιωνιστής Bernard-Henri Lévy... πήρε τη θέση της μπροστά στις κάμερες όλων των δυτικών ΜΜΕ. Κατάλληλο μακιγιάζ κι ενδυμασία επαναστατική για το "σημαντικό" γεγονός που θα ανακοινώσει (η Μοσσάντ έχει εκεί ομάδα τηλεοπτικής προετοιμασίας με άριστους επαγγελματίες): "Προσωρινή αναστολή των στρατιωτικών μας επιχειρήσεων...".
Η επίσημη ανακοίνωση: "SDF announce temporary suspension of military operations in eastern DeirEzzor under "Jazira Storm" campaign due to Turkish attacks on Afrin" [أعلنت الناطقة باسم حملة عاصفة الجزيرة "ليلوى العبد الله" وقف العمليات العسكرية بشكل مؤقت بسبب الهجمات التي يشنها الاحتلال التركي على عفرين.]. 
Οι "νεκρές, βιασμένες, πυροβολημένες" ηρωικές αντάρτισσες μπαίνουν ζωντανές και φρέσκες στα πολυτελή αυτοκίνητα -να 'ναι καλά το λαθρεμπόριο του Συριακού πετρελαίου που τους επιτρέπουν να ελέγχουν οι Αμερικανοί- και πανε εκεί που βρισκόμαστε σήμερα...

Ο Μύθος που κατασκεύασαν οι σιωνιστές για τους Κούρδους: 69ο Φεστιβάλ των Καννών, Μάης 2016, το πιο διάσημο διεθνές κινηματογραφικό γεγονός, η κορυφή της 7ης Τέχνης, ο γνωστός "πατέρας" της "αραβικής άνοιξης made in USA", ο σιωνιστής Bernard-Henri Lévy πρωταγωνίστησε με την ταινία προπαγάνδας των Κουρδικών αγώνων, των ηρωϊκών "Πεσμεργκά" (αυτοί που αντιμετωπίζουν το θάνατο)... [Βλέπε σε: "Νέα Μέση Ανατολή"... με εργαλείο τους Κούρδους!]

Υ.Γ. Κανένας δεν μας λέει πως αυτοί οι ήρωες πολέμαρχοι, ουδεμία σχέση έχουν με τους Κούρδους που ζουν στη Συρία... Είναι στρατός που μεταφέρεται για να "ελευθερώσει τους Κούρδους", όπου επιτάσσουν τ' αφεντικά τους...
Βέβαια η Αφρίν δεν έπεσε... παραμένει κατεχόμενη!

Οι παρα-ανησυχούντες, οι ανυπόμονοι, οι ισαποστάκηδες δεν θα επιβάλλουν στον Άξονα της Αντίστασης, σε έναν λαό που έδωσε 300.000 νεκρούς στις νέες Θερμοπύλες, για την υπεράσπιση του Ανθρωπισμού και του Πολιτισμού, τις ιδεοληψίες τους.
Αυτοί θα αποφασίσουν και είμαστε σίγουροι για την απόφασή τους, χωρίς ναι μεν, αλλά...

* Πρόεδρος Bashar Al Assad: «Είναι Εθνική αξίωση... Θα απελευθερωθεί κι η τελευταία ίντσα της Συρίας...»
Με την ευκαιρία, γιατί μπορούν να γραφτούν αμέτρητοι τόμοι για το ζήτημα, να πούμε πως είναι μύθος η καταπολέμηση των τζιχαντιστών από τους Κούρδους, όσο κι αν σήμερα φαντάζει προκλητικό λόγων της προπαγάνδας της αργυρώνητης δημοσιογραφικής αγυρτείας: δεν υπήρξε ΠΟΤΕ!
Μια απλή ματιά στον χάρτη και καταλαβαίνεις τα πάντα. Για την παράδοση της Αφρίν από Κουρδική Διοίκηση στον υποτιθέμενο εχθρό τους Ερντογάν πληρώθηκαν. Από την Αφρίν οι Κούρδοι λακέδες μετακινήθηκαν στη βόρεια Συρία, τους ανατέθηκε "Διοίκηση" -καθήκοντα κατοχικού χωροφύλακα καταπίεσης του πληθυσμού- και το λαθρεμπόριο της πηγής πλούτου για το λαό της Συρίας: την περιοχή με το πετρέλαιο και φυσικό αέριο.
Η πώληση του προϊόντος κλοπής σε Τουρκία, Ισραήλ, Ιράκ... έκανε πάμπλουτους τους ηγέτες των Κούρδων της "σοσιαλιστικής επανάστασης" και πράσινα άλογα του κεφαλαίου.
Σήμερα μια οικογένεια στη Συρία παίρνει με δελτίο μία μπουκάλα υγραερίου το μήνα για μαγείρεμα, οι Κούρδοι μας βομβαρδίζουν επανάσταση, αλλά με κομπόδεμα στην τσέπη από το λαθρεμπόριο κι η "πολιτισμένη δύση" απαγορεύει στο Ιράν να προσφέρει πετρέλαιο για τη διαβίωση των πολιτών της Συρίας.
Έτσι κατασκεύστηκε ο νέος κουρδικός μύθος για κράτος παρακαλώ στη βόρεια Συρία, που θέλουν να βαπτίσουν "Κουρδιστάν της Συρίας".
Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος...

4 σχόλια

  1. Το Μέγα Σκάνδαλο της NOVARTIS ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ στην Ελλάδα η κυβέρνηση Σύριζα Τσίπρα Καμμένου ,αντί να επιδιώξει όπως όλες οι χώρες από την NOVARTIS να αποζημιώσει την χώρα μας από την ζημία που υπέστη εξ αιτίας της και των πρακτικών της στράφηκε εναντίων των πολιτικών της αντιπάλων προκειμένου να τους εξοντώσει, και μάλιστα αυτούς που επί Πρωθυπουργίας τους ή επί Υπουργίας τους μείωσαν την φαρμακευτική δαπάνη κατά πολλά δισεκατομμύρια ευρώ.. Επίσης είναι σκάνδαλο πρώτου μεγέθους το γεγονός ότι προκειμένου να τους έχει εκλογική πελατεία δεν άγγιξε τους χιλιάδες γιατρούς που συνταγογραφούσαν υπέρμετρα και καταχρηστικά εις βάρος της υγείας των ασθενών και του Ελληνικού Δημοσίου προκειμένου να έχουν ωφέλεια από τις φαρμακευτικές εταιρίες, έχω προσωπική άποψη και πάθημα……..Και ζητώ να προσεχθεί και να τύχει εξέτασης το εξής γεγονός, η μη επιδίωξη της κυβέρνησης Τσίπρα Καμμένου αλλά και προσωπικά των ίδιων γιατί αν το ήθελαν αυτοί θα γινότανε να μην επιδιωχθεί αποζημίωση από την NOVARTIS όπως έγινε από άλλες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο με ποια λογική έγινε? Η εταιρία αυτή ωφελήθηκε τα μέγιστα!!! Από την Ελληνική πλευρά ποιοι ωφελήθηκαν? ΄Και με τι? Σε είδος? Σε παροχές? Γιατί σε αυτές τις δουλειές δεν πας για την ψυχή της μάνας σου. Και τελειώνω με την εξής επισήμανση, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΙΣΌΒΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπαρχει κάποια πηγή που να αποδεικνύεται αυτά που έκαναν οι Κούρδοι; Αναφέρομαι σε αυτα που αναφέρατε όπως "Οι Κούρδοι έκλεισαν τα σχολεία των Αράβων, Αρμενίων, Ασσυρίων, Ελληνορθοδόξων, καθολικών κι απαγόρευσαν τη διαδασκαλία της αραβικής γλώσσας. Κατέστρεψαν εκκλησίες και ισλαμικά τεμένη, έκλεψαν περιουσίες, βίασαν, φυλάκισαν βασάνισαν το λαό.
    Επτά (7) ολόκληρα χρόνια οι σημερινοί "αγανακτισμένοι", η "πολιτισμένη" δύση συγκάλυψε την Κουρδική κατοχή.
    Σε ότι μας αφορά ως Ορθοδόξους, θρησκευόμενους ή απλώς από απλή παράδοση εθίμων δεν έχει σημασία, τόσο ο κύριος Αρχοντώνης (ο Βαρθολομαίος), όσο κι η εκκλησία της Ελλάδας δεν συγκάλυψαν απλώς την εξολόθρευση"



    Τα μπλογκς δεν μετράνε ως σοβαρή απόδειξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τον από πάνω, υπάρχουν πηγές για όλα αυτά;

    Επίσης, υπάρχουν πηγές για το ότι είναι "μύθος" το ότι οι Κούρδοι αντιμετώπισαν το ΙΣΙΣ; Γιατί το ΙΣΙΣ ήταν στα εδάφη που ελέγχουν σήμερα.... Ο Άσαντ σίγουρα δε το αντιμετώπισε, ούτε ο Πούτιν. Άρα πως έπεσε το ΙΣΙΣ, μόνο του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ κατατοπιστικό άρθρο. Έπεσα από τα σύννεφα... αμ και θυμάμαι τη φράση "Κούρδε" του Βέγγου σε μια κωμωδία του, αντί του "βάρβαρε"... Κούρδοι ήταν οι τσέτες, Κούρδοι ο πρώτος τουρκικός κατοχικός στρατός στη Κύπρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση