GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατρούγκαλος, Αρχοντώνης, Ιερώνυμος... σιωπούν ένοχα!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Δεν θα μπορέσουν να ψεύδονται αιωνίως. Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Δεν θα μπορέσουν να ψεύδονται αιωνίως.
Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να...
λογοδοτήσουν στη λογική με λογική,
στις ιδέες με ιδέες, στο συναίσθημα με συναίσθημα.
Και τότε θα σιωπήσουν: το κάστρο των εκβιασμών τους.
της βίας και των ψεμάτων θα καταρρεύσει»
Pier Paolo Pasolini

Το αγγελούδι, ο μικρός Marcel Shadi Nahma, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά όταν την ώρα του κατηχητικού οι "μετριοπαθείς εκδημοκρατιστές" της "πολιτισμένης" δύσης έριξαν όλμους στη Χριστιανική πόλη AsSqaylabyia της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου δολοφονήθηκαν πέντε μικρά παιδάκια, πέντε αγγελούδια και μια μητέρα.
Ακριβώς την ίδια ημέρα και ώρα της δολοφονικής επίθεσης των τρομοκρατών, το Συμβούλιο υπουργών των εξωτερικών της "Ευρωπαϊκής Ένωσης" αποφάσιζε την παράταση του φονικού εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας, διότι «το καθεστώς της Συρίας... συνεχίζει την καταπίεση του άμαχου πληθυσμού...». Αυτή την απόφαση της νεοναζιστικής Ε.Ε. υπερψήφισε χωρίς ίχνος ντροπής κι ο ελληνόφωνος κύριος Κατρούγκαλος, που μάλιστα αυτοαποκαλείται "κομμουνιστής". Ο κ. Κατρούγκαλος που πριν γίνει μνημονιακός υπουργός κι όταν δίδασκε τα παιδιά μας στο πανεπιστήμιο, μας διαλαλούσε στις πλατείες και τα τηλεπαράθυρα που διέθετε μόνιμο στασίδι... τη "νόμιμη βία αντίστασης" στα μνημόνια κι ότι θίγει τα συνταγματικά δικαιώματα του λαού, συμμέτοχος σε διεθνή εγκλήματα τρομοκρατών  [Βλέπε σε: Η δουλική εξωτερική πολιτική εμπεριέχει ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες!].

 
Το αγγελούδι, ο μικρός Marcel Shadi Nahma, υπέκυψε σήμερα στα τραύματα. Έγινε Μάρτυρας και πήγε στον ουρανό να συναντήσει το αδελφάκι του Bashar Shadi Nahma και τους συμμαθητές του Suhair Gerges, Angie Zarouf και Jessica Smarjian, που σκοτώθηκαν σ' εκείνη την άνανδρη επίθεση εναντίον του κατηχητικού.
Αθώο παιδικό αίμα... φόρος τιμής στην υπεράσπιση της Πατρίδας από τους ιμπεριαλιστές και τους λακέδες τους... ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει...

"H ιστορία θα κρίνει τη Δύση, την Ευρώπη, αλλά και τον κύριο Αρχοντώνη (Βαρθολομαίο), το Βατικανό και τον πάπα" [Βλέπε σε: Ποιος είναι ο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος;]
Οι Χριστιανοί στη Συρία Αντιστέκονται και πεθαίνουν στην αδιαφορία και των αρχηγών χριστιανικών δογμάτων, που διαπρέπουν προσφέροντας υπηρεσίες στους ιμπεριαλιστές.
Οκτώ ολόκληρα χρόνια σφαγής των Ελληνορθόδοξων στη Συρία και το Φανάρι, όπως κι ο Ιερώνυμος, δεν έχουν κάνει μία έστω υποκριτική δήλωση συμπάθειας κι όχι συμπαράστασης.
"Ευαίσθητοι" στο δράμα των "μεταναστών", συγκέντρωση χρημάτων, επιχορηγήσεις και χρηματοδοτήσεις "φιλανθρωπίας"... έφθασαν στο σημείο να βαπτίζουν πρόσφυγα-μετανάστη το Χριστό για να εξυπηρετήσουν τους τραπεζίτες [Βλέπε σε: Η αποδόμηση των Χριστουγέννων: νέοι συμβολισμοί στην υπηρεσία του οικονομικού φανατισμού του υπερεθνικού κεφαλαίου].
Μάλιστα ο κύριος Αρχοντώνης (Βαρθολομαίος) συνεχίζοντας τη σχισματική πολιτική με τους νεοναζί της Ουκρανίας, για να αποδυναμώσει το ιστορικό κι αδούλωτο Πατριαρχείο Αντιοχείας προχωρεί σε επίσημες συναντήσεις -με τη βοήθεια του Στέιτ Ντιπάρτμεντ- ώστε να δημιουργήσει πατριαρχικές εξαρχίες "σφραγίδες" σε Κατάρ και Ιράκ, πάντα για να ενισχύσει την Ουνιτική πολιτική του. Δυστυχώς... και στην Ελλάδα κανένας ιεράρχης δεν σηκώνει τη φωνή του απέναντι σε Ιερώνυμο και Βαρθολομαίο για το μίσος που εκφράζουν χωρίς ντροπή απέναντι στην μαρτυρική Ορθοδοξία της Συρίας.
Εκεί... στη Συριακή Πατρίδα των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου η Ορθοδοξία δεν προσκυνάει τους ιμπεριαλιστές [Βλέπε σε: Ορθοδοξία που δεν υποτάχθηκε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ!].


Πατριαρχείο Αντιοχείας (Δαμασκός - Συρία): "Έχει μεγάλη Τιμή αυτή η Σημαία για τη Σοσιαλιστική Αραβική Δημοκρατία της Συρίας"!
Για την Ελλάδα, τι τιμή έχει;

Οι Μουσουλμάνοι μαχητές της Χεζμπολάχ... φρουροί των Ελληνορθόδοξων ναών και μνημείων. Υπερασπιστές της Ορθοδοξίας, φύλακες της Ορθοδοξίας καθημερινά αποτίουν φόρο τιμής (με στρατιωτικό χαιρετισμό μιας κι οι ίδιοι είναι Μουσουλμάνοι) στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία... [Βλέπε σε: Ότι κρύβουν τα ΜΜΕ: Η Χριστιανική πόλη Σαντάντ κι η Χεζμπολάχ...]

Αυτό είναι το εικονοστάσι στα σπίτια των Ελληνορθοδόξων της Συρίας!
«Όλοι για τη Συρία,
ο καθένας με το θεό του»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση