GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το χωρίς προηγούμενο αριστούργημα Πούτιν-Άσαντ... ανεκτίμητο έργο τέχνης!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας 1o Επεισόδιο : Σχετικά με την Αραβική Δημοκρατία της Συρίας. Τελείωσε η...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

1o Επεισόδιο: Σχετικά με την Αραβική Δημοκρατία της Συρίας.
Τελείωσε η...
"κοινωνική οικολογία, άμεση δημοκρατία,
ο αντικρατικός φεντεραλισμός, η σύγχρονη επαναστατική
απελευθερωτική προοπτική", οι μεγαλειώδεις σοσιαλιστικές
κατακτήσεις των Κούρδων, η ελευθεριακή κοινωνία που είχαν οικοδομήσει
μαζί με τις σοσιαλιστικές χώρες ΗΠΑ-Ισραήλ-Γαλλία-Ε.Ε.
και τις στρατιωτικές τους βάσεις!
Το Κομπάνι δεν υπάρχει... μας τελείωσε.

Τώρα υπάρχει η αιώνια Αΐν Αλ Αράμπ!
περισσότερα στο επόμενο επεισόδιο...

Σχετικά:
  Οι Κούρδοι εκλιπαρούν γονατιστοί στον Άσαντ!
  «Να θυμάσαι... ποτέ μην εμπιστευτείς Τούρκο και Κούρδο»

Αυτό που συμβαίνει αυτές τις ημέρες στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί: αριστούργημα της Μεγάλης Σχολής Διπλωματίας και Στρατηγικής.
Με μόνον μία κίνηση απογυμνώθηκε -λαϊκά, στην καθομιλουμένη ξεβρακώθηκε- ολόκληρο το σύστημα των μέσων ενημέρωσης, βραχυκυκλώθηκε μαζί με τους "γεωστρατηγικούς αναλυτές", πολιτικούς, προφέσορες με ύφος προφήτη, μόνιμο στασίδι στα κανάλια παπαγαλίζοντας τη γραμμή των τραπεζιτών.
Μια κίνηση "Ματ" (νεκρός στην αραβική γλώσσα) που έβαλε στο ράφι τους ιμπεριαλιστές και τους λακέδες τους.
Η σημειολογία της εισόδου των στρατευμάτων του "αιμοσταγούς δικτάτορα", του "χασάπη Άσάντ" στην Αλ-Χασάκα, δεν φθάνει στη δύση.
Ο λαός στους δρόμους υποδέχεται τους ελευθερωτές και τραγουδάει...
"Εμπρός της γης οι κολασμένοι
Της πείνας σκλάβοι εμπρός-εμπρός
Το δίκιο απ' τον κρατήρα βγαίνει
Σα βροντή σαν κεραυνός

Φτάνουν πια της σκλαβιάς τα χρόνια
Όλοι εμείς οι ταπεινοί της γης
Που ζούσαμε στην καταφρόνια
Θα γίνουμε το παν εμείς.

Στον Αγώνα Ενωμένοι
Κι ας μη λείψει κανείς
Ω! Να 'τη, μας προσμένει
Στον κόσμο η Διεθνής...
"Η "Διεθνής" (Ο ύμνος που ξεσήκωσε τον κόσμο και χρησιμοποιήθηκε ως Εθνικός Ύμνος της Σοβιετικής Ένωσης... δες το βίντεο: ΕΔΩ), είναι εκείνος που τραγουδάει το 2019 ο λαός της Συρίας που υποδέχεται τους κληρωτούς στρατιώτες, ο λαός της Συρίας που πρόσφερε 350.000 Μάρτυρες για την υπεράσπιση της Πατρίδας, στις νέες Θερμοπύλες του Ανθρωπισμού και της Ανεξαρτησίας.
Η χρήση της "Διεθνούς" σε πεδίο σύγκρουσης, ίσως έχει ν' ακουστεί από τις 30 Απρίλη του '45, όταν ο Κόκκινος Στρατός έχει συντρίψει το ναζισμό κι οι Σοβιετικοί στρατιώτες ύψωσαν την «Κόκκινη Σημαία της Νίκης» στο Ράιχσταγκ.
«Να κάνετε το Έθνος υπόθεση του Λαού
κι η υπόθεση του Λαού θα είναι εκείνη του Έθνους...
Η αναγνώριση της υπεράσπισης της πατρίδας,
σημαίνει την αναγνώριση ενός πολέμου δίκαιου ή άδικου.
Εμείς υπερασπιζόμαστε την πατρίδα από 25 Οκτώβρη 1917.
Είναι ακριβώς για να ενισχύσουμε το δεσμό
του προλεταριάτου με το διεθνές προλεταριάτο...»
Βλαντίμιρ Ιλίτς Ουλιάνοφ "Λένιν"

Λίγοι γνωρίζουν -δεν το επιτρέπουν τα ΜΜΕ κι η δημοσιογραφία Στέιτ Ντιπάρτμεντ- πως ο λαός της Συρίας διέπεται από "Εθνο"-Μπολσεβικισμό. Το πατριωτικό Μέτωπο που συγκροτεί την Κοινοβουλευτική κυβερνητική πλειοψηφία και τα μέλη της κυβέρνησης, αποτελούν και συμμετέχουν οι σοσιαλιστές του Αραβικού σοσιαλιστικού κόμματος Μπάαθ, οι κομμουνιστές των δύο Κομμουνιστικών Κομμάτων Συρία (το μεγαλύτερο εκείνο που είναι αδελφό του ΚΚΕ κι ένα πολύ μικρότερο -διάσπαση που τάχθηκε με την περεστρόικα, Κούρδοι, Αρμένιοι, Ορθόδοξοι βουλευτές -σύμφωνα με το Σύνταγμα εκλέγονται βουλευτές μειονοτήτων υποχρεωτικά, πατριωτικές δυνάμεις και στην Κοινοβουλευτική αντιπολίτευση η φιλελεύθερη δεξιά και άλλοι).
Λίγοι γνωρίζουν -δεν το επιτρέπουν τα ΜΜΕ κι η δημοσιογραφία Στέιτ Ντιπάρτμεντ- πως η Ελλάδα βρίσκεται σε "εμπόλεμη σχέση" με τη Συρία από το 2012, αφού έχει διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις και μάλιστα έχει απελάσει την πρέσβειρα της Συρίας στην Ελλάδα ως "ανεπιθύμητο πρόσωπο", μέχρι να "αποκατασταθεί η δημοκρατία, να πέσει το "αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ".
Λίγοι γνωρίζουν -δεν το επιτρέπουν τα ΜΜΕ κι η δημοσιογραφία Στέιτ Ντιπάρτμεντ- πως η Ελλάδα έχει επιβάλει δολοφονικό έμπαργκο (έγκλημα πολέμου σύμφωνα με τη Συνθήκη της Γενεύης ο αποκλεισμός χώρας στην προμήθεια κοινωνικών αγαθών και φαρμάκων).
Λίγοι γνωρίζουν -δεν το επιτρέπουν τα ΜΜΕ κι η δημοσιογραφία Στέιτ Ντιπάρτμεντ- πως οι υπουργοί των Εξωτερικών της Ελλάδας (Αβραμόπουλος, Βενιζέλος, Κοτζιάς, Κατρούγκαλος), συνυπέγραψαν "Εγκλήματα πολέμου", μιας και για το περιβόητο "Διεθνές Δίκαιο" δεν είναι σεβαστές αποφάσεις κυρώσεων, όταν δεν υπάρχει ένοπλη σύγκρουση. Η πρώτη προσθήκη (πρωτόκολλο) του 1977, στις Συμβάσεις της Γενεύης (1949), απαγορεύει σε περίοδο πολέμου, κάθε απόφαση που έχει ως συνέπεια ελλείψεις αναγκαίων αγαθών σε πολίτες. Το άρθρο 33, της 4ης Συνθήκης της Γενεύης, απαγορεύει "συλλογικές τιμωρίες".
17 Μάη 2019: Η δουλική εξωτερική πολιτική εμπεριέχει ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες!
20 Ιούλη 2017: Η Ε.Ε. υποστηρίζει την τρομοκρατία!
29 Μάη 2016: Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία
11 Δεκέμβρη 2016: ...ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες!
28 Ιούλη 2014: Σχετικά με τις οικονομικές κυρώσεις και το εμπάργκο, που επέκτειναν οι ΗΠΑ και οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ… εναντίον της Συρίας

Ο Αβραμόπουλος, ο "έμπειρος" πολιτικός και "διπλωμάτης", Επίτροπος για το "Μεταναστευτικό" πρώτος έθεσε τις βάσεις για όλους τους επόμενους υπουργούς των Εξωτερικών, επισημαίνοντας «το δικτατορικό καθεστώς της Συρίας μετράει ημέρες», κλείνει την πρεσβεία της Συρίας στην Ελλάδα, με τη συμπαράσταση και κάλεσμα της ΟΛΗΣ εξωκοινοβουλευτικής "επαναστατικής αριστεράς", τους επαγγελματίες "αντιφασίστες-αντιρατσιστές"-Σόρος, που διαδήλωνε υπέρ της "αραβικής άνοιξης made in USA", καταστρέφοντας τα γραφεία της Συριακής πρεσβείας στην Αθήνα και συμμετέχει στον φονικό οργανισμό "Φίλων της Συρίας", μαζί με το φασιστικό καθεστώς Ερντογάν, τη "Βόρεια Κύπρο" (διάβαζε ψευδοκράτος"), τη "Μακεδονία" (από τότε είχαν αποφασίσει πως τα Σκόπια ήταν Μακεδονία), το Κόσοβο και σια...


Έξω τώρα η Πρέσβης (της Συρίας) απ' την χώρα...

Η επίσημη Ελλάδα εναντίον της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, της Συρίας του Χαφέζ Αλ Άσαντ: "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!
Λίγοι γνωρίζουν -δεν το επιτρέπουν τα ΜΜΕ κι η δημοσιογραφία Στέιτ Ντιπάρτμεντ- πως ποτέ ο ελληνικός λαός δεν θα μάθει το ποσό που πλήρωσε η Ελλάδα για να χρηματοδοτήσει τους δολοφόνους αποκεφαλιστές του "ελεύθερου συριακού στρατού" - FSA, με την συμμετοχή της -συνεχίζει μέχρι σήμερα- στον οργανισμό του 4ου Ράιχ "Φίλων της Συρίας".

Ποια η σημειολογία και γιατί η "Διεθνής", ειδικά στην απελευθέρωση της Αλ-Χασάκα, θα αναρωτηθεί κάποιος;
Κανένας νεωτερισμός!

«Αυτή η σημαία, στη διάρκεια της επιχείρησης απελευθέρωσης της Παλμύρας, την μετέφερε ένας κληρωτός Σύρος στρατιώτης, που έπεσε κι έγινε μάρτυρας της απελευθέρωσης. Αυτή η ιστορία κρύβεται πίσω από αυτή τη σημαία. Εμείς θελήσαμε να τιμήσουμε αυτό το γεγονός, για να μείνει στην ιστορία και για να εκφράσουμε την ενότητα των ελεύθερων ανθρώπων στον αγώνα και τη σύγκρουση εναντίον της τρομοκρατίας, που σήμερα αντιπροσωπεύει τη συνέχεια του φασισμού και του ναζισμού, αλλά κι όλων των μη ανθρωπιστικών κινημάτων που στη διάρκεια της ιστορίας δοκίμασαν να καταστρέψουν τον πολιτισμό και να εξαφανίσουν την ανθρωπότητα. Έτσι, αυτή η σημαία είναι ένα σύμβολο της προσπάθειας και του αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας, είναι ένα σύμβολο της ενότητας του Συριακού αίματος»
Ο κομαντάντε του 3ου Τάγματος Εθελοντών στην Απελευθέρωση της Παλμύρας, εξήγησε και διηγήθηκε την ιστορία της κόκκινης σημαίας στην Παλμύρα [Βλέπε, 7 Μάρτη 2017, σε: Γιατί πενθεί η Ελλάδα κι η δύση, με την απελευθέρωση της Παλμύρας;]
Γιατί η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία, το σύνολο του πολιτικού συστήματος (εξαιρουμένου του ΚΚΕ) και κυρίως η "επαναστατική δικαιωματική εξωκοινοβουλευτική 'αριστερά'", στη διάρκεια των επτά χρόνων σκληρής και βίαιας κουρδικής κατοχής στην Αλ-Χασάκα μας τάιζαν το σανό των ηρωϊκών Κούρδων "μαχητών" με τις "αμαζόνες αντάρτισσες made USA-Mossad".
Δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου σ' αυτό τον τόπο.

Η κατοχική "κυβέρνηση", Διοίκηση την λένε οι Κούρδοι, Οκτώβρης 2017, Αλ-Χασάκα, Κουρδική κατοχή μαζί με στρατεύματα και βάσεις ΗΠΑ-Ισραήλ- Λεγεώνα των Ξένων (Γαλλία)
Βλέπε, 2 Νοέμβρη 2017: Πογκρόμ από τους Τσέτες εναντίον των Ιρακινών προσφύγων σε καταυλισμούς της Συρίας
Βέβαια, τέτοια σκληρή κατοχή έζησαν λαοί παντού όπου εγκαταστάθηκαν οι ναζιστικές ορδές του Χίτλερ... κλείσιμο σχολείων Αράβων, Αρμενίων, Χριστιανών, Ασσυρίων, απαγόρευση διαδασκαλίας γλώσσας, εκδίωξη κατοίκων και παράδοση σπιτιών και περιουσιών σε εποίκους, εξαθλιωμένους Κούρδους που μετέφεραν επί επτά (7) ολόκληρα χρόνια κι όσα μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους. Κανένας στη δύση μέχρι σήμερα δεν έχει μιλήσει γι' αυτή την Εθνοκάθαρση εκεί που σύμφωνα με τη δύση κι ειδκά την ιμπεριαλιστική "αριστερά" ανθούσε η "κοινωνική οικολογία, άμεση δημοκρατία, ο αντικρατικός φεντεραλισμός..." των Κούρδων αγωνιστών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση