GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ! ΥΠΟΨΗΦΙΑ με τη ΝΔ η Ελεονώρα Μελέτη...

Στις 6.30 το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ανακοινώσει την τελική σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου με τις πληροφορίες να αναφέρουν...


Στις 6.30 το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ανακοινώσει την τελική σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η υποψηφιότητα της γνωστής τηλεπαρουσιάστριας Ελεονώρας Μελέτη κλείδωσε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (15/4).
Υπο αυτό το πρίσμα υποψήφιοι ευρωβουλευτές καθώς κι ένα μέρος του στελεχιακού δυναμικού της ΝΔ είναι «στα κάγκελα», καθώς γίνεται λόγος για μια επιλογή «χωρίς πολιτικό περιεχόμενο».
Επιπλέον, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Φρέντι Μπελέρη θα είναι υποψήφιος.

2 σχόλια

  1. Να υπενθυμισω στον καυλωμενο σαλιαρηανδρικο πληθυσμο οτι,ψηφιζοντας την,μην περιμενετε ανταποδωση.Για να μην εχετε κενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ευρωεκλογές έχουν καταντήσει ένα κοσμικό γεγονός, οι ποιο κοσμικές τηλεπερσόνες σε άνδρες και γυναίκες ζητάνε την ψήφο του λαού. Το αστείο είναι ότι την ίδια στιγμή μας νουθετούν να απέχουμε από την χαλαρή ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση