GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ! "ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ τον καναπέ και να πάμε στο ...Ισράηλ" θέλει ο Μεϊμαράκης

Την ώρα που η ανησυχία παγκοσμίως για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή εντείνεται, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ και την επικείμενη απά...


Την ώρα που η ανησυχία παγκοσμίως για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή εντείνεται, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ και την επικείμενη απάντηση των Ισραηλινών, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, έρχεται να βάλει στο “κάδρο” την Ελλάδα, προαναγγέλλοντας εμπλοκή της χώρας μας σε ενδεχόμενη γενικευμένη σύρραξη και προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Σε δηλώσεις του από την Νέα Υόρκη, όπου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανέφερε συγκεκριμένα:
“Είναι μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη, η οποία ελπίζω ότι θα υπάρξει αυτοσυγκράτηση και δεν θα συνεχιστεί. Γεγονός είναι πάντως ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση όλοι για να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε τις αρχές μας, τις αξίες μας, την εδαφική μας ακεραιότητα.
Ήδη στην Ευρώπη συνεδριάζουν τα αρμόδια θεσμικά όργανα για να εξετάσουν την πολύ σοβαρή κατάσταση και τις επόμενες κινήσεις, που ελπίζουμε και ευχόμαστε να επικρατήσουν η λογική και η ειρήνη. Όπως καταλαβαίνετε, είμαστε ένα κράτος μέλος του ΝΑΤΟ, είμαστε ενεργό μέλος της ΕΕ και αυτό σημαίνει ότι, αν μας ζητηθεί, θα πρέπει να ανταποκριθούμε ώστε να βοηθήσουμε να εξασφαλίσουμε την ειρήνη ακόμη πιο γρήγορα.
Και πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι εμείς θα υπερασπιστούμε τις αρχές μας, τις αξίες μας, τον δυτικό τρόπο ζωής, και είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε τον καναπέ και να μπούμε στην πρώτη γραμμή της μάχης”. 

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση