GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στέφανε, μαζί σου... συνέχισε (να εξευτελίζεσαι και στην Ομογένεια)...

Πρόεδρε ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανε Κασσελάκη... 'Αστους να λένε, άστους να τρώγονται...

Πρόεδρε ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανε Κασσελάκη...
'Αστους να λένε, άστους να τρώγονται... Εσύ την πορεία σου. Οι νεοέλληνες στο Ελλαδιστάν, συνήθισαν στο παραμύθι, ότι κουτόχορτο τους σερβίρουν, το τρώνε αδιαμαρτύρητα.
Απόδειξη, ότι έκαναν πρωθυπουργούς, Κούλη, Αλέξη, GAP. Και δεν θα κάνουν εσένα, που πιστοποίησες ότι είσαι θεοφοβούμενος, άνθρωπος της εκκλησίας και με τις ευλογίες των ''αγίων'' Τσαλίκη, Βαρθολομαίου, Ελπιδοφόρου;;;
Αλλά και πολιτικά ''ορθός'', αφού μετατρέπεις (ότι απόμεινε από) τον (ψευτοαριστερό) ΣΥΡΙΖΑ, σε κεντρώο κόμμα, με τις θέσεις σου γιά ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ουκρανία, Μ. Ανατολή κλπ. Αυτά βλέπει και ο Κούλης και ανησυχεί, φοβούμενος ότι θα του πάρεις ''δεξιά πελατεία''.
Και με την στήριξη των φιλελλήνων Βαρθολομαίου και Ελπιδοφόρου, που υπερτιμάς και του κλήρου γενικά, θα ορκιστείς μελλοντικά πρωθυπουργός, αλα ''αυτοκράτορας Βυζάντιου'', παρουσία κλήρου και ολίγου λαού, δηλ. μεταλλαγμένων ψευτοαριστερών -ζαίων.
Τότε, ακόμα και ο ''νονός'' του Κούλη- ''Μωυσή'', ο Θ. Μαυρίδης, θα αναγκαστεί να γίνει πάλι ''νονός'' και να σε βαφτίσει ''Στέφανος, ο Σωτήρ''. Σε μιά τέτοια περίπτωση, πολύ πιθανό ο Π. Πολάκης, να εγκατασταθεί οριστικά στο άγιο Όρος, ως μοναχός, στο ίδιο ''κελί'' με τον 'Αδωνι Γεωργιάδη.
Καλά πάς, μας το έδειξες και με την συνάντησή σου με τον αρχιεπ. Ελπιδοφόρο στην Νέα Υόρκη. 'Εχεις όλα τα προσόντα, αφού απόδειξες και στην Ομογένεια, ότι είσαι... εντυπωσιακά άσχετος με αυτήν.
Ποιός νοιάζεται αν ο αρχιεπ. Ελπιδοφόρος έχει διαλύσει, σχεδόν καταργήσει, την ελληνική Παιδεία στις ΗΠΑ και στόχος του είναι η υποτίμηση, διάλυση της Ομογένειας προς όφελος της Τουρκίας, την οποίαν υπηρετεί;;;
'Αστους να λένε οι 'Ελληνες στις ΗΠΑ, ότι ''έφτυσες την Ομογένεια'', υποβάλοντας τα σέβη σου στον Ελπιδοφόρο και εκθειάζοντάς τον ως... ''σπουδαίο''.
Θα παρατήρησες και θα χάρηκες που η παρέλαση στην 5η Λεωφόρο, υποτίθεται γιά έναρξη Επανάστασης 1821, άνοιξε από 8 κληρικούς, Κυριακή 14 Απρ. '24.
Παλαιότερα ήταν παρέλαση της Ομογένειας. Τώρα έγινε παρέλαση της Αρχιεπισκοπής, αφού ο Ελπιδοφόρος δημιούργησε εμφύλιο στην διοργανώτρια ελληνική Ομοσπονδία Σωματείων, γιά να πάρει την παρέλαση. 'Ετσι, η παρέλαση θα γίνεται γιά... ευαγγελισμό, με κρίνους.
Κι εσύ, υποβάλλοντας τα σέβη σου στον Ελπιδοφόρο, έμμεσα υποστήριξες τις... πράξεις του κατά της Ομογένειας και της εθνικής μας εορτής.
'Αστους να λένε ότι ''επαίνεσες'' τον Ελπιδοφόρο, επειδή συμμετείχε με τον δήμαρχο 'Ανταμς σε πορεία γιά τις δολοφονίες μαύρων πολιτών (ΒLM). Ο πρώτος που συνάντησε ο Ελπιδοφόρος -με υπόδειξη τουρκικής κυβέρνησης- ερχόμενος στις ΗΠΑ, Ιούνιο 2019, ήταν ο 'Ερικ 'Ανταμς, μετέπειτα δήμαρχος Νέας Υόρκης, θερμός υποστηρικτής, προπαγανδιστής της Τουρκίας και υπό έρευνα από το FBI, γιά ''δώρα'' από Τουρκία.
'Αστους να λένε ότι υποστηρίζεις σθεναρά Ελπιδοφόρο, άσχετα αν έχει καταγγελθεί γραπτά από ΜΜΕ βετεράνων ΗΠΑ, ως ''πράκτορας Τουρκίας''. Τι σημασία έχει αν ο Ελπιδοφόρος εκπροσωπεί τυπικά μόνο ποσοστό 12-14% Ελληνισμού ΗΠΑ, όσα και τα μέλη των ενοριών του;;; Χρειάζεται πολιτικούς σαν εσένα να τον ''προσκυνούν'', με δουλοπρέπεια.
Πονηρούλη, το καταλάβαμε.. ''Προσκυνάς'' Ελπιδοφόρο γιά να σου βαφτίσει παιδιά με παρένθετες μητέρες (ως ψηλός, βουτυράτος γονέας 1, με τον τσιριμπίμ τσιριμπόμ σύζυγο, γονέα 2, τον Τάϊλερ), όπως έκανε -με το αζημίωτο- και με τα ''μπουσάκια''.
Και το εύλογο ερώτημα είναι: ΣΕ ΠΟΙΑ Ομογένεια έζησες ίσαμε τον περασμένο χρόνο;;; Στις ΗΠΑ;;; Η ερώτηση εύλογη, επειδή ούτε τα βασικά γνωρίζεις, εκτός και αν ήσουν απασχολημένος 100% με ''μπίζνες''.
Παντού στις ΗΠΑ λένε ότι ήσουν, όσα χρόνια έζησες στην χώρα, άγνωστος στην Ομογένεια, αφού ουδέποτε ασχολήθηκες με αυτήν, ούτε υπήρξες μέλος σε κάποιο σύλλογο ή Οργάνωση. Και μερικά άρθρα σου παλαιότερα στον ''Εθνικό Κήρυκα'' Νέας Υόρκης (Αντ. Διαματάρη), που τον διαβάζουν ολίγοι ηλικιωμένοι Ομογενείς, δεν είναι ενασχόληση με την Ομογένεια.
Εσύ, ως 'Ελληνας πολιτικός, έχεις κάθε δικαίωμα να νομίζεις ότι, εκτός από τους ''σανοφάγους'' νεοέλληνες στο Ελλαδιστάν, μπορείς να κοροϊδεύεις και τους απόδημους στις ΗΠΑ.
Υπάρχει μόνο ένα μικρό πρόβλημα: ΜΗΝ υποτιμάς την νοημοσύνη του Ελληνισμού ΗΠΑ και σταμάτα να λες (και να γράφεις στο Χ) ανιστόρητες σαχλαμάρες, γιά Ομογένεια -ειδικά- ΗΠΑ. Να την προσβάλεις με τις ασοβάρευτες πράξεις και δηλώσεις σου, αλλά και τα ''σέβη σου'' στον ''άνθρωπο Τουρκίας'' Ελπιδοφόρο, γιά ''επικοινωνιακούς'' λόγους, απευθυνόμενος βασικά σε άσχετους με Ομογένεια, στην Ελλάδα. Κατάλαβες;;;
Και γιά ενημέρωσή σου, ο Ελπιδοφόρος, με το που ''ενθρονίστηκε'' τέλος Ιουνίου 2019, οι δύο πρώτες πράξεις του ήταν: Αποκλεισμός του ''ΚΑΛΑΜΙ'', χωρίς λόγο και αιτία, από τον λογαριασμό του στο Χ (τουίτερ) και αποκλεισμός του ''ΚΑΛΑΜΙ'' από λήψη ενημερωτικών δελτίων Αρχιεπισκοπής. Ξέρεις γιατί;;; Επειδή ΜΟΝΟ το ''ΚΑΛΑΜΙ'' αναδημοσίευσε το δημοσίευμα περί πράκτορα Τουρκίας από το ΜΜΕ των βετεράνων ΗΠΑ. Αλλά και το δημοσίευμα περί χρηματισμού Βαρθολομαίου από χρήματα ανοικοδόμησης αγίου Νικολάου Μανχάτταν, με υπόδειξη Ουάσιγκτον, γιά την εξαγορά του στην παραχώρηση αυτοκεφαλίας στην Εκκλησία Ουκρανίας.
Αλλά, εσύ ως άνθρωπος επιχειρήσεων στις ΗΠΑ, σκέψου την περίπτωση να κάνω αγωγή γιά ''δυσφήμιση, διάκριση κ.ά.'' κατά Ελπιδοφόρου, Αρχιεπισκοπής, αφού είναι (η Αρχιεπισκοπή) μη κερδοσκοπική, μη φορολογίσιμη εταιρία (501 c) στις ΗΠΑ, τι θα γίνει..

Σημ. 1: Την επόμενη φορά, ημιμαθή και ανιστόρητε πρόεδρε ΣΥΡΙΖΑ, που θα υποβάλεις τα σέβη σου στον ''πατριάρχη Βαρθολομαίο'', ρώτησέ τον γιατί ακόμα οι ήρωες της Επανάστασης 1821 είναι αφορισμένοι από το ''τουρκικό ίδρυμα'', το Πατριαρχείο Κων/πολης.

Σημ. 2: Ανάρτησε την φωτογραφία της κολυμπήθρας όπου σε βάπτισε ο ''άγιος Τσαλίκης'', σε αυτήν που έγινε το ''θαύμα'' με το ''λάδι που σχημάτισε σταυρό'', γιά να σκάσουν από ζήλεια, ακόμα και οι ΣΥΡΙΖΑ-ίοι.
Γ. Λυκ. - 18 Απρ. '24
Το "'ΚΑΛΑΜΙ'"

2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση