GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ! Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ...

Στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ εντάσσεται ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος μέχρι σήμερα εκτελούσε χρέη συμβούλου του Κωνσταντίνου Σιδ...


Στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ εντάσσεται ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος μέχρι σήμερα εκτελούσε χρέη συμβούλου του Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου, υποψήφιου Ευρωβουλευτή του κόμματος.
Μάλιστα το όνομα του πρώην υπουργού της ΝΔ είχε ακουστεί στην Κουμουνδούρου και για το ευρωψηφοδέλτιο, κάτι που τελικά δεν έγινε. Όσο για τον Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο θυμίζουμε είναι γιος της Κατερίνας Παπακώστα. Πλέον, ο Σπηλιωτόπουλος φαίνεται πως αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στο επικοινωνιακό επιτελείο στο τιμ υποστήριξης του Στέφανου Κασσελάκη.
Υπενθυμίζεται ότι το 2014 ήταν επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές για το Δήμο της Αθήνας, ενώ το 2019 είχε στηρίξει ανοιχτά τον τότε πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση