GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΚΚΙΝΙΣΕ ο ουρανός σε Αθήνα και Πειραιά! «ΕΙΚΟΝΕΣ αποκάλυψης» από την αφρικανική σκόνη σε όλη τη χώρα...

Εικόνες Αποκάλυψης καταγράφονται σε πολλές περιοχές της χώρας με την αφρικανική σκόνη να έχει καλύψει την ατμόσφαιρα. Η αφρικανική σκόνη έχε...

Εικόνες Αποκάλυψης καταγράφονται σε πολλές περιοχές της χώρας με την αφρικανική σκόνη να έχει καλύψει την ατμόσφαιρα.

Η αφρικανική σκόνη έχει «σκεπάσει» σχεδόν όλη την Ελλάδα δημιουργώντας ένα απόκοσμο σκηνικό.

Μετά τις εικόνες αποκάλυψης στην Καλαμάτα, το απόγευμα της Τρίτης, ο ουρανός της Αθήνας και του Πειραιά έγινε κόκκινος και η ατμόσφαιρα παραμένει αποπνικτική εξαιτίας και των θυελλωδών νοτιάδων, που έφεραν μεγάλες ποσότητες σκόνης από τη Σαχάρα.




Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν οι φωτογραφίες από την Καλαμάτα, όπου η πόλη έχει σχεδόν καλυφθεί από τη σκόνη της Σαχάρας και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.

Ανατριχίλα προκαλούν και οι φωτογραφίες από την Ηλεία, με την αφρικανική σκόνη να έχει κρύψει τον ουρανό. Υψηλή συγκέντρωση της αφρικανικής σκόνης παρατηρείται και στην Πρέβεζα.

Την ίδια ώρα τα Χανιά έχουν καλυφθεί από ομίχλη, με τις θερμοκρασίες αν είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Ασφυκτική η ατμόσφαιρα στην Αθήνα από την αφρικανική σκόνη και τη ζέστη – Πότε θα υποχωρήσει
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους ήδη έχουν εκδηλωθεί λασποβροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας και η σταδιακή υποχώρηση της σκόνης θα ξεκινήσει την Τετάρτη (24/04).
Δείτε εικόνες από την Αθήνα που «πνίγηκε» στην αφρικανική σκόνη

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση