GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΜΑΣ σκοτώνουν! Δεν είναι αφρικανική σκόνη!» ΧΑΜΟΣ με την ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά...

Με ανάρτησή της στα social media, η Θεοφανία Παπαθωμά στέλνει το δικό της μήνυμα για την αφρικανική σκόνη η οποία έχει «έπνιξε» το μεγαλύτερ...


Με ανάρτησή της στα social media, η Θεοφανία Παπαθωμά στέλνει το δικό της μήνυμα για την αφρικανική σκόνη η οποία έχει «έπνιξε» το μεγαλύτερο μέρος της χώρας τα τελευταία 24ωρα.
Η γνωστή ηθοποιός δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον κίτρινο ουρανό πάνω από την Ακρόπολη ισχυρίζεται πως πρόκειται για χημικά και όχι για αφρικανική σκόνη.
Πιο συγκεκριμένα η Θεοφανία Παπαθωμά έγραψε: «ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! Και ενώ εσύ ονειρεύεσαι, παλεύεις κι αγωνίζεσαι να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, κάποιοι προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη. Πείτε μας πώς να καθαρίσουμε τα βαρέα μέταλλα που μας ψεκάζουν, από τον οργανισμό», ανέφερε στην ανάρτησή της η ηθοποιός.
Λίγες ώρες νωρίτερα ο Γρηγόρης Πετράκος έγραψε σε ανάρτησή του: «Είναι φοβερό, άνθρωποι που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα και δεν έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό, να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε. Λες και δεν είχε ξαναφυσήξει. Να μου πεις εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ», ανέφερε για την εποχή του κορονοϊού. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση