GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΑΠΟ τα εμβόλια mRNA! «ΤΕΡΑΣΤΙΑ αύξηση επιθετικών μορφών turbo καρκίνων στην Ιαπωνία...»

Σύμφωνα με επίσημη ιαπωνική μελέτη , έχουν σημειωθεί «στατιστικά» τεράστιες αυξήσεις στις επιθετικές μορφές turbo καρκίνου στη χώρα την περ...


Σύμφωνα με επίσημη ιαπωνική μελέτη , έχουν σημειωθεί «στατιστικά» τεράστιες αυξήσεις στις επιθετικές μορφές turbo καρκίνου στη χώρα την περίοδο 2020-2022 από την εισαγωγή των εμβολίων mRNA και μετά. Αυτοί οι turbo καρκίνοι περιλαμβάνουν τον καρκίνο των ωοθηκών, τη λευχαιμία, τον καρκίνο του προστάτη, τον καρκίνο του παγκρέατος και τον καρκίνο του μαστού.

«Δεν παρατηρήθηκε σημαντική υπερβολική θνησιμότητα κατά το πρώτο έτος της πανδημίας (2020). Ωστόσο, πατηρήθηκε υπερβολική θνησιμότητα από καρκίνο το 2021 μετά τον μαζικό εμβολιασμό με την πρώτη και τη δεύτερη δόση του εμβολίου και ακόμα πιο σημαντική υπερβολική θνησιμότητα παρατηρήθηκε για όλους τους καρκίνους και ορισμένους τύπους καρκίνου (συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου των ωοθηκών, της λευχαιμίας, του καρκίνου του προστάτη, των χειλιών/στοματικών/ καρκίνος του φάρυγγα, καρκίνος παγκρέατος και καρκίνος του μαστού) μετά από το μαζικό εμβολιασμό με την τρίτη δόση το 2022», εξηγεί η περίληψη.

Ο καθηγητής Angus Dalgleish, ένας διάσημος ειδικός στον καρκίνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, προειδοποίησε το 2022 ότι οι εμβολιασμοί φαινόταν να «ενισχύουν» τους καρκίνους και να ξαναφουντώνουν τους εξαφανισμένους καρκίνους.

Έγραψε μια ανοιχτή επιστολή στο British Medical Journal στα τέλη εκείνου του έτους, στην οποία υποστήριξε ότι το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού έπρεπε να σταματήσει και να εξεταστούν οι σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις των εμβολίων mRNA. «Η σχέση με θρόμβους, μυοκαρδίτιδα, καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά είναι πλέον αποδεκτή, όπως και η σχέση με τη μυελίτιδα και τη νευροπάθεια…

«Ωστόσο, υπάρχει τώρα ένας ακόμα λόγος για να σταματήσουμε τα προγράμματα εμβολίων. Ως ασκούμενος ογκολόγος, βλέπω άτομα με σταθερή τη νόσο να κάνουν γρήγορες μεταστάσεις αφού αναγκάστηκαν να κάνουν το εμβόλιο, συνήθως για να μπορούν να ταξιδέψουν.

«Ακόμη και μέσα στις προσωπικές μου επαφές, βλέπω ασθένεια που βασίζεται στα Β κύτταρα μετά τα αναμνηστικά. Ένας εμφάνιζε λευχαιμία, δύο συνάδελφοι του λέμφωμα Non-Hodgkin και ένας παλιός φίλος μου ένιωθε ότι είχε long Covid από τότε που έλαβε το αναμνηστικό του και ο οποίος, μετά από σοβαρό πόνο, διαγνώστηκε με πολλαπλές μεταστάσεις από μια σπάνια διαταραχή των Β κυττάρων».

Την περασμένη εβδομάδα, ο καθηγητής Dalgleish χαιρέτισε τη νέα ιαπωνική μελέτη σε ένα άρθρο για μια βρετανική έκδοση, The Conservative Woman . «Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά», έγραψε .

«Δείχνει ότι υπήρχε μείωση για όλους τους καρκίνους το έτος 2020. Το 2021 σημειώθηκε υπέρβαση θανάτων 2,2% και αύξηση 1,1% στους καρκίνους. Ωστόσο, μέχρι το 2022 οι υπερβολικοί θάνατοι είχαν αυξηθεί κατά 9,6 τοις εκατό και ο καρκίνος κατά 2,1 τοις εκατό. Αυτό το έγγραφο ολοκληρώθηκε και δημοσιεύτηκε πριν από την έκδοση των αριθμητικών στοιχείων του 2023, κάτι που σχεδόν σίγουρα θα είναι πολύ χειρότερο. Αυτό που είναι αξιοσημείωτο εδώ είναι ότι μιλάμε για θνησιμότητα, δηλαδή για θανάτους από καρκίνο και όχι για τη συχνότητά τους».

Να πούμε ακόμα μια φορά πως αυτό που φαίνεται να ειναι το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας εν καιρώ ειρήνης. Στην Ελλάδα “πέρα βρέχει”, ξεχάστηκε όπως ξεχνιούνται όλα τα εγκλήματα σε αυτόν τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση