GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Ο Κ. Βελόπουλος έσκισε τη Συμφωνία των Πρεσπών...

Το ΦΕΚ με τη συμφωνία των Πρεσπών έσκισε ο Κυριάκος Βελόπουλος της Ελληνικής Λύσης από το βήμα της Βουλής, εκφράζοντας έτσι την αντίδρασή το...


Το ΦΕΚ με τη συμφωνία των Πρεσπών έσκισε ο Κυριάκος Βελόπουλος της Ελληνικής Λύσης από το βήμα της Βουλής, εκφράζοντας έτσι την αντίδρασή του για τις εξελίξεις στο ζήτημα της Β. Μακεδονίας.
Από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε πως «εμείς θα τιμήσουμε το δάκρυ του Κωνσταντίνου Καραμανλή για τη Μακεδονία. Αν θέλει να τον τιμήσει μία είναι η λύση για τη ΝΔ. Αν δεν μπορεί να το κάνει η ΝΔ θα το κάνουμε εμείς. Αυτή είναι η συμφωνία των Πρεσπών αν υπήρχε αξιοπρεπής εθνική πατριωτική κοινωνική κυβέρνηση θα έκανε αυτό εδώ», κρατώντας το ΦΕΚ με τη Συμφωνία των Πρεσπών και το έσκισε.
Και συνέχισε «αυτό αξίζουν. Την έσκισαν μόνοι τους. Φέρτε τα μνημόνια τώρα εδώ σήμερα αύριο να τα καταψηφίσουν όλα τα κόμματα εδώ, γιατί αυτοί ακύρωσαν την συμφωνία, όχι εμείς. Ας τα φέρετε για να δούμε πόσες γαργάρες θα κάνουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας».

1 σχόλιο

  1. Ενταξει καραγκιοζακο;Θα τους μαζεψουμε τους ψηφους απο τους πυροβολημενους μακονομαχους;Για δεν μπορω να φανταστω οτιεισαι τοσο ηλιθιος και μαλακας να μην ξερεις οτι,ακυρωνοντας τις Πρεσπες,αυτοι θα γυρισουν στο παλιο τους ονομα το σκετο Μακεδονια,γλωσσα μακεδονικη(και οχι σλαβομακεδονικη οπως τωρα,που κανατε χοντρο ντορο για μια γλωσσα που δεν υπηρχε ποτε) και μεις θα μεινουμε με το αγγουρι στον κωλο,ρεζιλια παγκοσμια με Τουρκοαλβανικη επιροη στα Βορεια,επειδη εσεις οι πατριδοκαπηλοι μαλακιζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση