GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ επαρκή στοιχεία!» ΣΤΟΠ στην δεύτερη έρευνα για φοροδιαφυγή από την Σακίρα...

Iσπανοί εισαγγελείς προχώρησαν στην απόρριψη της δεύτερης υπόθεσης φοροδιαφυγής της ποπ σταρ Σακίρα. Υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχουν επαρκή ...


Iσπανοί εισαγγελείς προχώρησαν στην απόρριψη της δεύτερης υπόθεσης φοροδιαφυγής της ποπ σταρ Σακίρα. Υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία, σύμφωνα με δημοσίευμα του AP.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια ερευνάται ξανά για φερόμενη φοροδιαφυγή 6,7 εκατομμυρίων ευρώ σε φόρους για τα εισοδήματα του 2018, μέσω μιας υπεράκτιας εταιρείας. Η ίδια έχει αρνηθεί οποιαδήποτε παράβαση.

Τον Ιούλιο του 2023 οι εισαγγελικές αρχές άνοιξαν την δεύτερη υπόθεση εναντίον της όμως τώρα υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για πιθανό φορολογικό αδίκημα. Εναπόκειται πια στον ανακριτή να αποφασίσει εάν θα συνεχίσει την έρευνα και ενδεχομένως προτείνει την εκδίκαση της υπόθεσης ή την απόρριψή της. Τον Νοέμβριο σε μία άλλη υπόθεση, η Σακίρα προχώρησε σε συμφωνία με τους εισαγγελείς, προκειμένου να καταβάλει 14,5 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους για τα έτη 2012-2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση