GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ο αδελφός της Τατιάνα Μπλάτνικ...

Από το βράδυ του Σαββάτου (18/5) αγνοείται ο αδελφός της Τατιάνα Μπλάτνικ, Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ, στο Μαλιμπού, με τις Αρχές να απευθύνουν έ...


Από το βράδυ του Σαββάτου (18/5) αγνοείται ο αδελφός της Τατιάνα Μπλάτνικ, Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ, στο Μαλιμπού, με τις Αρχές να απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις αρχές.
Ο 53χρονος εθεάθη για τελευταία φορά αργά το βράδυ του Σαββάτου και πιο συγκεκριμένα στη 1:10 π.μ., ενώ φορούσε ένα μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι και ήταν ξυπόλυτος.
Έκτοτε τα ίχνη του έχουν χαθεί, με το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες να δηλώνει πως: «Υπάρχει ανησυχία για την ευημερία του κ. Μπρίλενμπουργκ». Παράλληλα, κάνει έκκληση σε όποιον έχει δει ή έχει πληροφορίες για το πού βρίσκεται να επικοινωνήσει με τις Αρχές.
Στην ειδοποίηση που έχει δημοσιευθεί για τον πατριό της Τατιάνα Μπλάτνικ, αναφέρεται ότι είναι λευκός, ύψους 1,78 μ. και βάρους 75 κιλών, με γκρίζα μαλλιά, πράσινα μάτια και ένα τατουάζ στο πάνω μέρος του μηρού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση