GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιράν! Εικόνες που δεν θα δείξουν ποτέ τα κυρίαρχα ΜΜΕ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Ορθόδοξος Καθεδρικός Ναός Αγίου Σάρκη του "πολέμαρχου" στην Τεχεράνη...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ορθόδοξος Καθεδρικός Ναός Αγίου Σάρκη του "πολέμαρχου" στην Τεχεράνη...

Στο Ιράν θρηνούν ΚΑΙ οι Χριστιανοί για την απώλεια του προέδρου,
του υπουργού Εξωτερικών και των άλλων ανθρώπων,
που τους συνόδευσαν με το μοιραίο ελικόπτερο την περασμένη Κυριακή...

Ο Καθεδρικός Ναός Αγίου Σάρκη του "πολέμαρχου", βρίσκεται στο κέντρο της Τεχεράνης, κι ανήκει στην Ορθόδοξη Αρμενική Αποστολική Εκκλησία.
Αποκορύφωμα αυτής της εκκλησίας είναι το μνημείο της Γενοκτονίας των Αρμενίων (
Δεν ξεχνάμε! “Metz Yeghern”... το “Μεγάλο Έγκλημα”!)στην αυλή του κτιρίου, που τιμά τη μνήμη των Αρμενίων που εξοντώθηκαν από τους Οθωμανούς στην Αρμενική Γενοκτονία του 20ού αιώνα. Το εξωτερικό του καθεδρικού ναού είναι κατασκευασμένο από λευκό μάρμαρο κι οι εσωτερικοί τοίχοι είναι καλυμμένοι με πίνακες με βιβλικά θέματα κι αποτελεί εθνικό πολιτιστικό μνημείο του Ιράν.

Ο Άγιος Σάρκης, γνωστός για τη γενναιότητά του, έζησε τον 4ο αιώνα μ.Χ. και τιμάται από τους Αρμένιους και Σύρους Χριστιανούς.

Σήμερα το Ιράν φιλοξενεί περισσότερες από 600 Χριστιανικές εκκλησίες, 90 από τις οποίες περιλαμβάνονται στον κατάλογο των Εθνικών Ιρανικών Μνημείων και τρεις είναι αναγνωρισμένες ως Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.
Εκκλησίες, παρεκκλήσια και καθεδρικοί ναοί, ως σύμβολα του Χριστιανικού κόσμου, είναι υπέροχα στολισμένα για να επιδεικνύουν τα απαράμιλλα αρχιτεκτονικά τους χαρακτηριστικά.
Οι Χριστιανοί στο Ιράν ξεπερνούν τους 300.000.
Το Σύνταγμα της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν αναγνωρίζει όλες τις θρησκείες, συμπεριλαμβανομένου του Ζωροαστρισμού, του Ιουδαϊσμού και του Χριστιανισμού και όλες αυτές έχουν εκλεγμένους βουλευτές τους στο Ιρανικό κοινοβούλιο.
Τρανό παράδειγμα συνύπαρξης και αλληλοσεβασμού που συχνά ονειρευόμαστε στην "πολιτισμένη" Δύση.
Στο μεταξύ η χυδαία προπαγάνδα της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας, που σιτίζεται στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, προσπαθεί να μας παραδίδει μαθήματα «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», υποστηρίζοντας ψεύτικες εξεγέρσεις και βαπτίζοντας ως ήρωες ένοπλους τρομοκράτες μισθοφόρους, λακέδες των ιμπεριαλιστών.

Εικόνες που δεν θα δείξουν ποτέ τα κυρίαρχα ΜΜΕ: ακόμη κι οι αντισιωνιστές Εβραίοι της "Neturei Karta" συμμετέχουν στην κηδεία του προέδρου και των νεκρών συντρόφων του...

«Όπως το Ισλαμικό Κράτος δεν εκπροσωπεί το Ισλάμ,
το Σιωνιστικό καθεστώς δεν μπορεί να εκπροσωπεί τον Ιουδαϊσμό
»

Τα λόγια του ραβίνου Hamami Lahezar, ηγέτη της Ιρανικής Εβραϊκής Κοινότητας...

Είναι δυνατόν... θ' αναρωτηθούν οι αναλυτές σε διατεταγμένη Υπηρεσία ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... οι δημοσιογράφοι που σιτίζονται στην πρεσβεία, οι κοσμοπολίτες αριστεροί της Νατοϊκής αριστεράς, οι "υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" ακτιβιστές, που κόβουν για διαφήμισή τους τα τσουλούφια τους κι άλλα φαιδρα... 20 Οκτώβρη 2023: Τα σοφά λόγια του Ιρανού Ραβίνου...

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση