GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ! ΧΑΜΟΣ με το (χλιδάτο) δείπνο Σπηλιωτόπουλου και Λαζόπουλου...

Δείπνο με φίλους απόλαυσε ο σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Άρης Σπηλιωτόπουλος, δημοσιεύοντας φωτογραφία σε story στον προσωπικό του λογ...


Δείπνο με φίλους απόλαυσε ο σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Άρης Σπηλιωτόπουλος, δημοσιεύοντας φωτογραφία σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Το πολυτελές δείπνο διοργάνωσε στο σπίτι του γνωστός επιχειρηματίας, ενώ από την βραδιά ανέβηκαν στα social media φωτό και βίντεο από τους παρεβρισκόμενους, τα οποία στη συνέχεια κατέβηκαν καθώς προκλήθηκαν διάφορες αντιδράσεις.
Φωτογραφίες από το δείπνο: Μπεκατώρου, Σπηλιωτόπουλος, Λαζόπουλος
Συνδαιτυμόνες ήταν, μεταξύ άλλων, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Μπεκατώρου, ο Λάκης Λαζόπουλος, η δημοσιογράφος Αντριάνα Παρασκευοπούλου, ο πρώην παίκτης του «Survivor» Γιώργος Ασημακόπουλος, η δημοσιογράφος Βασιλεία Ζερβού, ενώ στη συνέχεια προστέθηκε στην παρέα τους ο τραγουδιστής Νικηφόρος.

Το story που μοιράστηκε από την όμορφη βραδιά ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Το πολυτελές δείπνο, όπως φαινόταν στα βίντεο που ανέβηκαν στα social και στη συνέχεια κατέβηκαν, είχαν επιμεληθεί δύο σεφ και φαινόταν στα stories ότι περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, κροτίδες με κρέμα σεράνο, μπλε καβούρι, χαβιάρι Ossetra με χειροποίητα blinis, ενώ έκλεισε με πάβλοβα.
Σε άλλο story ένας από τους σεφ εξηγούσε στους παρευρισκόμενους το πιάτο που σερβιρίστηκε, το οποίο ήταν μους αβοκάντο ελαφρώς πικάντικη, από πάνω μπλε καβούρι μαγειρεμένο με λεμόνι και πένες από καπνιστό ελαιόλαδο.
Το κέφι στην παρέα ήταν ανεβασμένο και, παρότι το δείπνο είχε ετοιμαστεί αρχικά για 12 άτομα, τελικά παρακάθισαν 18, όπως με χιούμορ εξηγούσε ο οικοδεσπότης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση