GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΩΡΙΣΑΝ Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα...

Tέλος οι Tsitsidosa! Το πολυσυζητημένο ζευγάρι Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα έδωσαν τέλος στην σχέση τους. Την είδηση έκανε γνωστή ...


Tέλος οι Tsitsidosa! Το πολυσυζητημένο ζευγάρι Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα έδωσαν τέλος στην σχέση τους. Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της στο Instagram η Βραζιλιάνα τενίστρια.

Συγκεκριμένα, έγραψε:
«Έπειτα από προσεκτική σκέψη και πολλές λατρεμένες στιγμές μαζί, ο Στέφανος και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας φιλικά. Μοιραστήκαμε ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη και μαθήματα, και ως φίλοι με τεράστιο αμοιβαίο σεβασμό επιλέγουμε τώρα να προχωρήσουμε μπροστά στον δικό του δρόμο ο καθένας.
Είμαστε ευγνώμονες για την συμπαράσταση των φίλων μας, της οικογένειας και όλων όσοι ήταν μέρος της ιστορίας μας. Κατά την μετάβασή μας στο νέο κεφάλαιο της ζωής μας συνεχίζουμε να ευχόμαστε ο ένας στον άλλο το καλύτερο για τις επιθυμίες μας. Σας ζητούμε ευγενικά την διακριτικότητά σας αυτόν τον καιρό και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση