GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ από τους γιατρούς του πάπα η Κέιτ Μίντλετον...

Από γιατρούς του πάπα Φραγκίσκου φέρεται να χειρουργήθηκε η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, όπως μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης...


Από γιατρούς του πάπα Φραγκίσκου φέρεται να χειρουργήθηκε η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, όπως μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Γιατροί της πολυκλινικής Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης, συνέθεσαν την επιστημονική ομάδα η οποία ανέλαβε την επέμβαση της πριγκίπισσας ανέφερε το ιταλικό περιοδικό Gente. Η πολυκλινική είναι το νοσοκομείο στο οποίο εισάγονται παραδοσιακά όλοι οι ποντίφικες, ενώ και ο σημερινός πάπας Φραγκίσκος έχει νοσηλευτεί επανειλημμένα.

Πηγές της πολυκλινικής Τζεμέλι δεν σχολιάζουν το δημοσίευμα, ενώ το περιοδικό υποστηρίζει ότι η πληροφορία προέρχεται από πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Ωστόσο, ο διευθυντής του ογκολογικού κέντρου του νοσοκομείου, καθηγητής Τζαμπάολο Τόρτορα, πρόσφατα είχε δηλώσει ότι «μπορεί να υποθέσει, κανείς, ότι o όγκος μπορεί να εντοπίσθηκε στην κοιλιακή χώρα και ενδέχεται να έπληξε τα γυναικολογικά όργανα ή το πεπτικό σύστημα». «Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι θεραπείες για τον καρκίνο των γυναικολογικών οργάνων έχουν βελτιωθεί σημαντικά, είναι αποτελεσματικές και για μεγάλο μέρος των ασθενών επιτυγχάνεται η ίαση», πρόσθεσε ο καθηγητής.

Όσον αφορά στον βασιλιά Κάρολο, το ιταλικό περιοδικό γράφει, τέλος, ότι «φέρεται να υποφέρει από έντονους πόνους στα κόκκαλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση