GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΑΖΙΚΗ τροφική δηλητηρίαση στη Λαμία! ΠΙΘΑΝΟΣ ο εμπρησμός του εργοστασίου...

Ο αστυνομικός συντάκτης του MEGA, Μαρίνος Αλειφέρης, μετέφερε πληροφορίες για το πού οδηγούνται οι έρευνες της πυροσβεστικής για τη φωτιά πο...


Ο αστυνομικός συντάκτης του MEGA, Μαρίνος Αλειφέρης, μετέφερε πληροφορίες για το πού οδηγούνται οι έρευνες της πυροσβεστικής για τη φωτιά που ξέσπασε στο εργοστάσιο, με το ενδεχόμενο του εμπρησμού να είναι ανοιχτό.
Στα νέα στοιχεία της υπόθεσης συγκαταλέγεται η ύπαρξη αυτόπτη μάρτυρα τη στιγμή που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά. Μάλιστα, φαίνεται ότι το συγκεκριμένο άτομο ήρθε σε επαφή είτε με την Αστυνομία είτε με την Πυροσβεστική, η οποία ειδοποιήθηκε καθυστερημένα σε σχέση με το ξέσπασμα της φωτιάς.

Η Πυροσβεστική εξετάζει και το πώς η φωτιά επεκτάθηκε ταχύτατα. Τέλος, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πυρασφάλεια διέθετε το… μισό κτήριο.
Σημειώνεται ότι η φωτιά στο εργοστάσιο της εταιρείας, που φέρεται να σχετίζεται με τα σχολικά γεύματα που οδήγησαν στο νοσοκομείο μαθητές δημοτικών σχολείων, στη Λαμία, προκάλεσε την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη, η οποία ζήτησε να διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση