GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛΟΓΩ των «εντέλλεσθε»! ΜΑΖΙΚΕΣ παραιτήσεις στα Κέντρα Υγείας του Ρεθύμνου...

Παραιτήθηκαν οι συντονιστές διευθυντές και οι αναπληρωτές και των τεσσάρων Κέντρων Υγείας του Ρεθύμνου , Οξύνονται τα προβλήματα στο χώρο τη...


Παραιτήθηκαν οι συντονιστές διευθυντές και οι αναπληρωτές και των τεσσάρων Κέντρων Υγείας του Ρεθύμνου , Οξύνονται τα προβλήματα στο χώρο της υγείας, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, παραιτήθηκαν οι συντονιστές διευθυντές και οι αναπληρωτές των Κέντρων Υγείας Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, οι σντονιστές διευθυντές και οι αναπληρωτές και των τεσσάρων Κέντρων Υγείας και πιο συγκεκριμένα του Περάματος, της Αγίας Φωτεινής, των Ανωγείων και του Σπηλίου, αποφάσισαν να «απαντήσουν» με αυτό τον τρόπο στα «εντέλλεσθε» της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης που ζήτησε οι γενικοί γιατροί των Κέντρων Υγείας να καλύπτουν βάρδιες στο ΤΕΠ της Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Ρεθύμνης. Διευκρινίζεται ότι πρέπει να μεσολαβήσει ένα 20ήμερο για να γίνουν αποδεκτές οι παραιτήσεις τους.

Την ίδια ώρα όσο περνάνε οι μέρες, όλο και περισσότερο μεγαλώνει ο προβληματισμός στον χώρο της Υγείας του Ρεθύμνου, η οποία εκπέμπει «SOS», με τις παραιτήσεις να φέρνουν στο «φως» όλα τα προβλήματα που επικρατούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση