GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ...δοκιμαστές βάζουν για το δείπνο του Μητσοτάκη στο Ζαγόρι

Όλγα Γεροβασίλη Μόνο δοκιμαστές δεν επιστράτευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να επισκεφθεί αυθημερόν τη Βίτσα Ζαγορίου, με αφορμή την...


Όλγα Γεροβασίλη
Μόνο δοκιμαστές δεν επιστράτευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να επισκεφθεί αυθημερόν τη Βίτσα Ζαγορίου, με αφορμή την εγγραφή του Ζαγορίου στον Κατάλογο της Unesco. 
Καθώς φαίνεται μετά την τελετή ο Πρωθυπουργός θα παραστεί σε δείπνο και σύμφωνα με έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας, Νοσοκομεία, ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική και ο ΕΦΕΤ εντέλλονται να προβούν σε προληπτικές ενέργειες αρμοδιότητας τους … μέχρι και να ελέγξουν τα τρόφιμα και τα ποτά του δείπνου.
Ενδιαφέρον, όταν τα νοσοκομεία των Ιωαννίνων είναι υποστελεχωμένα, 140 συμβασιούχοι βλέπουν την πόρτα της εξόδου κατά τον αρμόδιο Υπουργό, η υγειονομική περιφέρεια Ηπείρου συγχωνεύεται και στα σούπερ μάρκετ με απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης μπορούν να διατίθενται σε καλύτερες τιμές προϊόντα με «κοντινή ημερομηνία λήξης».
Αλλά …άλλα μέτρα και σταθμά για τον Πρωθυπουργό και αλλά για τους πολίτες.
【Σχόλιο για Επίσκεψη Πρωθυπουργού στη Βίτσα Ζαγορίου ─ https://bit.ly/4ayLYge

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση