GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ! Έστησαν καταυλισμό στο κολέγιο Τρίνιτι για στήριξη στην Γάζα...

Φοιτητές στο κολέγιο Τρίνιτι του Δουβλίνου έστησαν καταυλισμό ως ένδειξη συμπαράστασης στους Παλαιστίνιους που ανάγκασε τη διοίκηση του πανε...



Φοιτητές στο κολέγιο Τρίνιτι του Δουβλίνου έστησαν καταυλισμό ως ένδειξη συμπαράστασης στους Παλαιστίνιους που ανάγκασε τη διοίκηση του πανεπιστημίου να περιορίσει την πρόσβαση στην πανεπιστημιούπολη και να κλείσει την έκθεση του Βιβλίου του Κελς, ενός από τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα της Ιρλανδίας.

Ο καταυλισμός στήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, αφού η ένωση των φοιτητών ανέφερε ότι της επιβλήθηκε πρόστιμο 214.000 ευρώ από το πανεπιστήμιο για τις οικονομικές απώλειες που υπέστη λόγω των κινητοποιήσεων που έγιναν τους τελευταίους μήνες και δεν αφορούσαν αποκλειστικά τον πόλεμο στη Γάζα.

Η διοίκηση του κολεγίου Τρίνιτι ανέφερε ότι περιόρισε την πρόσβαση των φοιτητών, του προσωπικού και των κατοίκων στην πανεπιστημιούπολη για λόγους ασφαλείας, προσθέτοντας ότι η έκθεση του Βιβλίου του Κελς θα μείνει κλειστή.

Οι ακτιβιστές στο Τρίνιτι ζητούν από το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας να διακόψει τους δεσμούς του με τα ισραηλινά ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα και να μην συνάπτει συμφωνίες με εταιρίες που διατηρούν δεσμούς με το Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση