GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

EUROVISION! ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ στα προγνωστικά για τη Μαρίνα Σάττι μετά τη δεύτερη πρόβα...

Παρά το γεγονός ότι η Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» έφτασαν με φόρα στο Μάλμε της Σουηδίας για τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2024, η ελ...


Παρά το γεγονός ότι η Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» έφτασαν με φόρα στο Μάλμε της Σουηδίας για τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2024, η ελληνική συμμετοχή καταγράφει πτώση στα προγνωστικά, μετά τη δεύτερη πρόβα της τραγουδίστριας.

Έτσι, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, η Μαρίνα Σάττι παραμένει με το ζόρι στην δεκάδα, καθώς έπεσε ξαφνικά στην 9η θέση, μετά τη  δεύτερη πρόβα της.

Στην πρώτη θέση των προγνωστικών βρίσκεται ο Κροάτης Baby Lasagna με… ροκ και μέταλ διάθεση, στη δεύτερη θέση πέφτει ο Nemo από την Ελβετία με το «The Code» και τη γυναικεία φωνή, ενώ στην τρίτη θέση εμφανίζονται οι Ουκρανές alyona alyona & Jerry Heil με το «Teresa & Maria».

Όσο για την Κύπρο…. Η εντυπωσιακή Silia Kapsis με το «Liar» εμφανίζονται δυστυχώς στην 23η θέση. Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα εμφανιστεί τρίτη στον Β’ ημιτελικό, την Πέμπτη 9 Μαΐου στις 22:00, ενώ ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση