GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ, ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ! Φιλήθηκαν (σταυρωτά) ο Κασσελάκης και ο Μητροπολίτης Κέρκυρας...

Στο «σεντούκι» φαίνεται ότι έβαλαν -προς το παρόν τουλάχιστον- την ένταση που δημιουργήθηκε με αφορμή την υπερψήφιση του νόμου για τον «γάμο...


Στο «σεντούκι» φαίνεται ότι έβαλαν -προς το παρόν τουλάχιστον- την ένταση που δημιουργήθηκε με αφορμή την υπερψήφιση του νόμου για τον «γάμο» των ομόφυλων ζευγαριών, ο Μητροπολίτης Κέρκυρας Νεκτάριος και ο Στέφανος Κασσελάκης.
Το Αναστάσιμο βράδυ ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρευρέθη με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ στη λειτουργία που χοροστατούσε ο Μητροπολίτης Νεκτάριος και τα φλας άστραψαν όταν μετά το Χριστός Ανέστη φιλήθηκαν σταυρωτά.
Μάλιστα ο κ.Νεκτάριος φέρεται να είπε «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη λεβέντη μου» στον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ χαιρέτησε και τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Θυμίζουμε ότι ο Μητροπολίτης Κέρκυρας είχε … κηρύξει τον πόλεμο στους πολιτικούς που ψήφισαν υπέρ στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζει: «Θα μπω στην εκκλησία και ας έρθει να με βγάλει έξω αν θέλει…».
Κατά πως φάνηκε, περασμένα-ξεχασμένα αυτά…



2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση