GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! Ο Έντι Ράμα θέλει την Ελένη Φουρέιρα για τη φιέστα στο Γαλάτσι...

Τη δημοφιλή καλλιτέχνιδα Ελένη Φουρέιρα φέρεται ότι εχει προσεγγίσει η αλβανική κυβέρνηση προκειμένου με συμμετάσχει στην κυριακάτικη εκδήλω...


Τη δημοφιλή καλλιτέχνιδα Ελένη Φουρέιρα φέρεται ότι εχει προσεγγίσει η αλβανική κυβέρνηση προκειμένου με συμμετάσχει στην κυριακάτικη εκδήλωση του Έντι Ράμα στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Γαλατσίου. Η Φουρέιρα κατάγεται από το Φιέρι και διατηρεί καλές σχέσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους της χώρας της. Οι συναυλίες της στην Αλβανία είναι πάντα sold out και θεωρείται η κυριότερη σύγχρονη τραγουδίστρια. Συνεπώς η παρουσία της θα παίξει κύριο ρόλο για τη συμμετοχή του κόσμου στην συγκέντρωση. Οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλβανός πρωθυπουργός έρχεται στις 12 Μαΐου στην Αθήνα για προεκλογική συγκέντρωση ενόψει των εκλογών στη γείτονα, το 2025, με τον τόπο όπου θα γινόταν η εκδήλωση να αποτελεί κυριολεκτικά μυστήριο. Αρχικά, οι πληροφορίες ήθελαν η αλβανική πρεσβεία να έχει έρθει σε επαφή με το Christmas Theater, το οποίο και -όπως αναφέρθηκε- διαχειρίζεται ιδιώτης, προκειμένου να φιλοξενηθεί εκεί η εκδήλωση, ωστόσο με ενέργειες του δημάρχου Γαλατσίου, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του Big Mouth, Γιώργου Μαρκόπουλου, είχε «ανάψει» κόκκινο στο να γίνει εκεί η εκδήλωση, κατόπιν δικής του επικοινωνίας με την κυβέρνηση.

Έτσι, η… προεκλογική φιέστα του Έντι Ράμα φαινόταν να οδεύει προς το ΣΕΦ, με την πρόεδρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, να κάνει αποδεκτό, όπως φαινόταν από το σχετικό ρεπορτάζ των προηγουμένων ημερών και όπως είχαν αναδείξει τα parapolitika.gr από το Μεγάλο Σάββατο, το σχετικό αίτημα της αλβανικής πρεσβείας. Σημειώνεται, δε, πως για το σόου του ο Έντι Ράμα είχε ζητήσει την πλατεία Συντάγματος ή την πλατεία Κοτζιά, με τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, να προτρέπει τους υπευθύνους της αλβανικής πρεσβείας να ακολουθήσουν τη νόμιμη διαδικασία, που σημαίνει ότι θα έπρεπε πρώτα να πάρουν την άδεια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την ομιλία στην Αθήνα θα ακολουθήσουν αντίστοιχες επισκέψεις στο Μιλάνο, στις 26 Μαΐου, στο Λονδίνο στις 2 Ιουνίου και στο Ντίσελντορφ στις 16 Ιουνίου. Η περιοδεία ονομάζεται «Περήφανοι για την Αλβανία». Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσκεψη Ράμα επιλέχθηκε στην ημερομηνία της συμπλήρωσης ενός έτους από τη σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη, υποψήφιου τότε δημάρχου Χειμάρρας. Ένα γεγονός που αποτέλεσε αιτία οι σχέσεις Ελλάδας και Αλβανίας να μπουν στον «πάγο», εν μέσω προεκλογικής περιόδου στην Αθήνα.

Η ανάρτηση του Έντι Ράμα για την ομιλία στην Αθήνα
«Υπενθυμίζω σε όσους από εσάς βρίσκεστε στην Ελλάδα ότι στις 12 Μαΐου ξεκινάμε από την Αθήνα το ανοιξιάτικο ταξίδι στη διασπορά… θα ήταν ιδιαίτερη χαρά να συναντηθούμε, εύχομαι σε όλους καλό Σαββατοκύριακο», έγραψε στην ανάρτησή του το Μεγάλο Σάββατο ο Αλβανός πρωθυπουργός, την οποία συνοδεύει με βίντεο από προηγούμενες επισκέψεις του στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση