GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ «άλλοι επτά μήνες» σύγκρουσης στη Γάζα, λέει Ισραηλινός αξιωματούχος...

Ο επικεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ δήλωσε ότι η χώρα αναμένει «άλλους επτά μήνες μάχης» στη Γάζα για να επιτύχει τον σ...


Ο επικεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ δήλωσε ότι η χώρα αναμένει «άλλους επτά μήνες μάχης» στη Γάζα για να επιτύχει τον στόχο της καταστροφής της Χαμάς.
Σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον ισραηλινό σταθμό Reshet bet την Τετάρτη, ο Τζάτσι Χανέγκμπι είπε: «Ειλικρινά ειπώθηκε τις πρώτες ημέρες της παρουσίασης των σχεδίων στο υπουργικό συμβούλιο ότι ο πόλεμος θα είναι μακρύς».
«Η επιχείρηση έχει στάδια, με το έτος 2024 να ορίζεται ως έτος μάχης. Βρισκόμαστε τώρα στον πέμπτο μήνα του 2024, πράγμα που σημαίνει ότι αναμένουμε άλλους επτά μήνες μάχης για να εμβαθύνουμε τα επιτεύγματά μας και να πετύχουμε τον στόχο μας να καταστρέψουμε το στρατιωτικές και κυβερνητικές δυνατότητες της Χαμάς και της Ισλαμικής Τζιχάντ», πρόσθεσε.
«Πρέπει να έχετε υπομονή και να ξέρετε πώς να στέκεστε δυνατοί. Αυτή η ανθεκτικότητα είναι που επέτρεψε σε αυτό το έθνος να επιβιώσει για 75 χρόνια, ακόμη και για 3.000 χρόνια πριν από αυτό. Απλώς μην χρησιμοποιείτε χρονόμετρο στον εαυτό σας ή μην βάζετε τελεσίγραφα», είπε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση