GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΣΩ FACEBOOK! Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ που έστειλε ο Σαλμάς στον Μητσοτάκη...

Την έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Νέας Δημοκρατίας, ζητεί ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς, ο οποίος μιλά για «δυσμενές» ...


Την έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Νέας Δημοκρατίας, ζητεί ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς, ο οποίος μιλά για «δυσμενές» εκλογικό αποτέλεσμα για το οποίο πρέπει να δοθεί μία «σοβαρή απάντηση». Μάλιστα, δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι ο ίδιος ο «γαλάζιος» βουλευτής επέλεξε να δημοσιοποιήσει με ανάρτησή του στα social media τη σχετική επιστολή που έστειλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Μετά το αποτέλεσμα των πρόσφατων ευρωεκλογών, σας ζητώ να συγκαλέσετε σε συνεδρίαση την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, προκειμένου να αναλυθούν τα αίτια του δυσμενούς αποτελέσματος για την παράταξή μας» σημειώνει ο Μάριος Σαλμάς με επιστολή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Όπως επισημαίνει, «οφείλουμε να δώσουμε μια σοβαρή απάντηση στους εκατοντάδες χιλιάδες παραδοσιακά ψηφοφόρους μας, που κάποιοι παρόλο που τα σπίτια τους στα χωριά βρίσκονται 100 μέτρα από τα εκλογικά κέντρα, επέλεξαν να απέχουν, και άλλοι να αποδοκιμάσουν την κυβερνητική πολιτική».
Από την πλευρά τους υπουργοί της κυβέρνησης απέδωσαν την κατρακύλα της ΝΔ στη ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση