Το σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου για την επιλογή της νέας πρέσβη των ΗΠΑ να ξεκινήσει το πρόγραμμά της στην Ελλάδα από τα μπουζούκια. Η άφι...

Το σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου για την επιλογή της νέας πρέσβη των ΗΠΑ να ξεκινήσει το πρόγραμμά της στην Ελλάδα από τα μπουζούκια.
Η άφιξη της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στην Αθήνα βρέθηκε στο τραπέζι της νέας τηλεοπτικής παρέας του Open, «Real View», με την Έλενα Χριστοπούλου, την Σοφία Μουτίδου, την Ελίνα Παπίλα και την Δάφνη Καραβοκύρη, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (3/11).
Μεταξύ άλλων, οι τέσσερις κυρίες σχολίασαν το πάρτυ της νέας πρέσβη των ΗΠΑ στον Κωνσταντίνο Αργυρό, παρουσία προσώπων από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο.
Όταν πήρε τον λόγο η Έλενα Χριστοπούλου δεν έκρυψε την ενόχλησή της με την επιλογή της κας Γκίλφοϊλ να πάει στα μπουζούκια, όντας μόλις λίγες ώρες στην Ελλάδα: «Αν σοβαρευτούμε λίγο, αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Πρέσβης να ξεκινά από τα μπουζούκια. Θα μπορούσε να πάει στην Ακρόπολη, θα μπορούσε να πάει στο Ζάππειο, θα μπορούσε να πάει στο Μέγαρο Μουσικής. Επέλεξε, όμως, να πάει στον Αργυρό», σχολίασε.
Σε πριβέ πάρτι στο Κέντρο Αθηνών, που διοργάνωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε ως γνωστόν η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ η θητεία της οποίας ξεκίνησε και επίσημα από την Τρίτη, όταν θα παρέδωσε τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Τασούλα στο Προεδρικό Μέγαρο.



Ασ'το ρε κοπελια,συνεχισε να εισαι γλαστρα για μαιντανους,που σχολιαζεις μια πευχημενη επιχειρηματια,που εγινε και πρεσβυς και θα τους αλλαξει τον αδοξαστο στ'αφεντικα σου.Για τον μπυροκοιλια ομως Τσουνη κουβεντα.Εκτος αν,ζηλεψατε εσεις τα τιποτα,που σας ξεφτιλιζει μια μεγαλοκοπελα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤωρα με τοσο τραβηγμα στην μουρη δεν την λες και κοπελια.
ΔιαγραφήΣιτεμενη ειναι κι αυτη σαν την Κιμ.
Αυτο ομως που δεν καταλαβαινει η ξανθεια γλαστρα ειναι οτι εσαει στο ελλαδισταν ο 'αμερικανος πρεσβης' ειναι το ΚΙΣΕ, ο Παπασταυρου και η Μαραθονορωμων 1 Ψυχικο.
Το κτιριο εκεινο με τα μπλε παραθυρα που το φυλανε ενα τσουρμο μπατσοι νυχτα-μερα 8 ημερες τη βδομαδα.