GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΚΟ ELIZA για την προστασία παιδιών, με την συνεργό του Επστάιν, Πέγκι Σίγκαλ...

Το πιο σοβαρό ελληνικού ενδιαφέροντος θέμα που πρώτα εδώ στο...

Το πιο σοβαρό ελληνικού ενδιαφέροντος θέμα που πρώτα εδώ στο... anazitiseis αναδείχτηκε, μετά απο δυο μέρες το έκανε πρωτοσέλιδο και ο Μπαξεβάνης και κάποια άλλα διαδικτυακά μέσα και μέχρι εκεί... ούτε στα κανάλια, ούτε πουθενά!
Η Όλγα Γερουλάνου-Βότη,ταμίας ΜΚΟ ELIZA για την προστασία παιδιών, με την συνεργό του Επστάιν, Πέγκι Σίγκαλ.
Καρέλα Καλλιόπη και Γκίσλεϊν Μάξγουελ επίσης συνεργάτης ΜΚΟ ELIZA για την προστασία παιδιών, με την βασική συνεργό του Επστάιν.

Μέχρι και τον Παπά της μονής στην Πάτμο βρήκαμε που εμπλεκόταν σε σκάνδαλα κακοποίησης παιδιών από το 2013!
Αλλά για το Μητσοτακιστάν το "θάψιμο" είναι κάτι συνηθισμένο.

"Αnazitiseis"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *