Δημήτρης Μπελαντής Η προοπτική μιας κοινωνίας όπου η αθλιότητα του Μητσοτάκη θα επιλύονταν με την...
Η προοπτική μιας κοινωνίας όπου η αθλιότητα του Μητσοτάκη θα επιλύονταν με την... επιστροφή του Τσίπρα είναι ο τάφος. Είναι το τέλος.
Η λεγόμενη συριζογενής Αριστερά είναι ένας συνδυασμός τραγωδίας και γελοιότητας.Τα κόμματα που προήλθαν από τον Τσίπρα μετά τις εκλογές του 2023,μεταξύ των οποίων και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, διαλύονται για να γυρίσουν στον Τσίπρα ως προσωπογενή σχηματισμό. Δεν είναι λογικό να ακούνε οι άνθρωποι Αριστερά ή Κεντροαριστερά και να αποστρέφουν το πρόσωπο και το βλέμμα; Ενώ ο νεαρός με το ευχάριστο πρόσωπο και την υπόσχεση της αντιμνημονιακής Αλλαγής του 2012 επιστρέφει το 2026 ως ένας αηδιαστικός μεσήλικας αστός που το μόνο που τον τρέφει και τον εμπνέει είναι η επιστροφή στο γκουβέρνο. Λέγεται και αίσθηση του κενού.

Τον Μπελαντη δεν τον λες και οπαδο του μαφιοζου Μητσοτακη.Ουτε τρολ,ουτε ΑΡΔ,της κομπιναδορικης μαφιας.Ασχετα αν συμφωνω, η σκεψη του εχει μια βαση θετικη.
ΑπάντησηΔιαγραφή