GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η βεντέτα Βουλγαράκη - Τατούλη...

Καλά κρατεί η βεντέτα τους: Ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού Πέτρος Τατούλης είναι έξαλλος που τον ειρωνεύτηκε ο νυν υπουργός Πολιτισμού Γιώρ...

Καλά κρατεί η βεντέτα τους: Ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού Πέτρος Τατούλης είναι έξαλλος που τον ειρωνεύτηκε ο νυν υπουργός Πολιτισμού Γιώργος Βουλγαράκης προχθές στη Βουλή, λέγοντας: «Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι ο πρώην υφυπουργός δεν μίλησε στην Επιτροπή για το χορηγικό νομοσχέδιο . Συνεπώς, δεν υπήρξαν προτάσεις καταγεγραμμένες. Βεβαίως όλοι γνωρίζουμε το σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει στο Υπουργείο Πολιτισμού. Και οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι καλύπτουν το υπουργείο σε κάθε ευκαιρία το τονίζουν σε υπερθετικό βαθμό.»
Επεσε πολύ γέλιο με αυτή τη φράση του Βουλγαράκη, αφού το έργο του Τατούλη ήταν μηδενικό. Όπως επίσης και οι εμφανίσεις του στην Βουλή. Μια από τις ελάχιστες φορές που μίλησε ήταν τώρα στο "χορηγικό νομοσχέδιο" για να κοντράρει τον Βουλγαράκη.
Κι αυτός του αντεπιτέθηκε με τις ειρωνείες που διαβάσατε παραπάνω.

1 σχόλιο

  1. Δεν είναι μόνο η ρουκέτα στην Αμερικάνικη Πρεσβεία το θέμα συνεργασίας με τους αμερικανούς. Συνεργασία υπάρχει και για τη ρουκέτα που πρόκειται να σκάσει στο παρόν (ο Θεός να το κάνει) blog. Είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών, να σταλούν από τους αμερικανούς τα "ίχνη" αυτών που δημοσίευσαν τα υβριστικά "ρεπορτάζ" για (Κακλαμάνη, Τρέμη, κλπ.) πίσω από τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι κρύβεται εκβιασμός. Μέχρι αυτή την ώρα έχουν κατατεθεί τέσσερις μηνύσεις κατ' αγνώστων. Οι άγνωστοι όμως σε λίγο θα γίνουν γνωστοί. Οι μηνύσεις θα πολλαπλασιαστούν και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!! Κατά τ' άλλα διαφημίζεστε σαν την "Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα". (Ένας πρώην αστυνομικός συντάκτης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση