GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ...συναπάντημα της Μάρας

Η παρα ίτηση, το δίλημμα, το χρήμα και το ...σπίτι Αρνήθηκε, λέει, να συνεχίσει να λέει μόνη της το δελτίο ειδήσεων η Μάρα Ζαχ αρέα , μετά ...

Η παραίτηση, το δίλημμα,
το χρήμα και το ...σπίτι
Αρνήθηκε, λέει, να συνεχίσει να λέει μόνη της το δελτίο ειδήσεων η Μάρα Ζαχαρέα, μετά την αποχώρηση του Χατζηνικολάου, για να μην χρεωθεί την πτώση των ποσοστών τηλεθέασης.
Εμείς μάθαμε ότι αυτό είναι δικαιολογία και μόνο. Εδώ είχε διεκδικήσει να λέει, χωρίς πείρα, τις ειδήσεις στο Mega και από τηλεθέαση τα πήγε μια χαρά...
Ο πραγματικός λόγος είναι άλλος. Φοβάται ότι ο Δ. Κοντομηνάς μπορεί ν' αλλάξει την πολιτική γραμμή του καναλιού και να την κάνει αντικυβερνητική, έστω και κατά περίπτωση.
Κάτι τετοιο θα ήταν καταστροφικό, όχι για την Μάρα ως δημοσιογράφο αλλά ως σύζυγο. Καθώς και για τον σύζυγό της (Θεόδωρο Ρουσόπουλο) που σε λίγο θ' αρχίσει να τρέχει για σταυρουλάκια στο υπόλοιπο Αττικής: Αυτός θα υπερασπίζεται στις βαδυνές ομιλίες του στα χωριά (...) την κυβέρνηση και η σύζυγός του την ίδια ώρα από τηλεοράσεως θα βγαίνει ... κόντρα; Γίνεται; Οχι φυσικά... (Θα έχουμε κι άλλες σχετικές λεπτομέρειες, αύριο).
Μετά από οικογενειακό συμβούλιο αποφασίστηκε να παραιτηθεί από το δελτίο ειδήσεων. Προσοχή; από το δελτίο ειδήσεων, όχι από το κανάλι.
Συμβόλαιο 800.000 ευρώ τον χρόνο είναι αυτό. Γίνεται να το αφήσει; Οχι, δεν γίνεται. Πρέπει να πληρώσει και το δάνειο για το σπίτι στο Καπανδρίτι !!!

22 σχόλια

  1. Είσαι ακριβής, γιατί τα χαλάς; Μάρα Ζαχαρέα και τηλεθέαση είναι πράγματα αταίριαστα. Ρώτα καλύτερα στο Μέγκα αυτούς που ξέρουν και, αν τολμήσουν να μιλήσουν, θα σου πουν την περιπέτεια της τηλεθέασης επί των ημερών της και το μυστικό πώς την στήριζαν (και την τηλεθέαση και τη Ζαχαρέα). Για την περιπέτεια αυτών που την ακούν και την βλέπουν τα βράδια... δεν χρειάζονται σχόλια. Όταν ο Θεός έβρεχε "ταλέντο" η κ. Ζαχαρέα κρύφτηκε για να μη βραχεί! Ως προς αυτό, εκτός από τους σκηνοθέτες, ρωτήστε και τους μοντέρ του Μέγκα. Οι λόγοι που αποχωρεί από την παρουσίαση του δελτίου του Alpha, συνδέονται απολύτως με τον εξαναγκασμό σε παραίτηση του Χατζηνικολάου, ο οποίος, ως γνωστόν, τρέφει μέγιστο θαυμασμό για τις ικανότητές της, τη σεμνότητά της και την ανυστερόβουλη υποστήριξή της!!!
    Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Χατζηνικολάου αυτή τη στιγμή, δεν είναι τι θα απογίνει στη ζωή, αλλά πώς θα ζήσει χωρίς τη Ζαχαρέα. Νίκο σε συμπονούμε, μ΄αυτή την αγωνία ζούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. €800.000... ασύλληπτα νούμερα. Ούτε CEO σε μεγάλη εταιρεία να ήταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, ναι. Ασύλληπτα νούμερα, δίχως νούμερα (τηλεθέασης) από τα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. min eiste noumera. Ta noumera afta einai ena mikro pososto apo ta noumera pou epofelithike o boss apo tin parousia tis kas. Mathaino oti oi dioikitikes kai dikastikes ekkremotites tou boss, epi ton imeron tis kas, diefthetithikan paragogika. Afto omos den exei kamia sxesi me ta 800 xiliarika. Min eiste kaxypoptoi. Koimithite...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κάτι άσχετο μήπως ξέρει κανείς. Ο Θόδωρας μένει στη βίλλα στο Καπανδρίτι μόνιμα? Αν ναι, που ήταν η μόνιμη κατοικία του πριν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γι'αυτό θα γράψετε κάτι? Απίστευτη ξεφτίλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. (anaferomai sto link tou proigoumenou anwnymou)
    Hmarton!
    H koroidia se olo tis to megaleio...
    Kai to kako einai oti antistoixa ginontai kai apo tis loipes paratakseis.
    Gia koitaxte to thema...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι και ανορθόγραφοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελπίζω να μην βλέπει το μπλογκ αυτό κανένα κουτό δημοσιογραφάκι μέσα από το κανάλι ή την εφημερίδα ή το ραδιοφωνο που δουλεύει γιατί δεν το βλέπω καλά. Και φυσικά τα "ανώνυμα" σχόλια δεν σημαίνει και "προφύλαξη". Από τα σπίτια σας παιδιά και από τα ιντερνετ καφε, γιατί τα πάντα βλέπουν οι χαφιέδες κομπιουτεράδες και δίνουν ραπόρτο.
    Μέσα στο χώρο εργασίας σας μην κάνετε ούτε ανώνυμα σχόλια. Μην το επισκέπτεστε. Μόνο από τον υπολογιστή σας στο σπίτι ή ιντερνετ καφέ. Big brother is watching you.

    Εμείς διαβάζουμε και χαιρόμαστε για το μπλογκ αυτό. Δεν ξέρουμε ποιοι είστε κι ούτε θέλουμε να μάθουμε. Ελπίζω όμως να παίρνετε προφυλάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ποστ της Αλέξα δεν το βγάλατε, κρίμα.. δεν μας πιστεύετε; Κι άλλοι σας το είπαν. Το πιο πετυχημένο μπλογκ πρέπει να είστε. Σβήστε το να πάει στο διάλο. Μην είστε ξεροκέφαλοι.

    Συνεχίστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδιά προσοχή. Ο Βασιλάκης ο Χιώτης, ο... Μάτσας του Ρουσόπουλου πήρε συνέντευξη για το ΒΗΜΑ από τον Πολύδωρα η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα. Οι πληροφορίες μου επιμένουν ότι ο Βασιλάκης ο... μποχάν ζήτησε να παρέμβει ο υπουργός μέσω της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για το press-gr. Την πάτησες βρωμύλε και σαλιάρη Βασιλάκη Χιώτη. Το site δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή τα ανώνυμα σχόλια. Οπότε καλό θα είναι να ξαναγυρίσεις στην δουλειά σου. Να γλύφεις τον Τεό και τον κυρ-Σταύρο. Άντε και να τηλεφωνείς που και που στον όμοιό σου Κοτάκη για να θάβετε συναδέλφους και να φτιάχνετε τις λίστες με τους υπό απόλυση δημοσιογράφους, για να πάρεις εσύ την θέση την Χρύσας Ταβουλάρη ή της Αγγελικής Σπανού. Το βιντεάκι με τον Σαντάμ το έχετε δει Κοτακο-Χιώτηδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ζήτημα που ανοίγεις Μαρία με τις απολύσεις στον Ελεύθερο Τύπο είναι μεγάλο. Οι Σμαϊλης και Κοτάκης συζητούσαν πριν τρείς ημέρες το σχέδιο εξόντωσης όλων για να επιπλεύσουν αυτοί. Είχαν λίστα με πέντε ονόματα από το πολιτικό με πρώτη-πρώτη την Χρύσα Ταβουλάρη και στην συνέχεια τον Γιώργο Κουβαρά και τους Μαραθιά, Ζαφείρη. Θα τους μειώσουν επαγγελματικά και στην συνέχεια θα τους διώξουν. Ρώταγε και ο Ρουσόπουλος για τις εξελίξεις και ο Κοτάκης σας κάρφωσε όλους. Η ΕΣΗΕΑ τι κάνει για όλα αυτά; Που είναι ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. Η ΖΩΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΝΩ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ. ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΜΑΡΑ; ΠΟΙΑ ΜΑΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ; ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Xalarwste re paidia siga mhn pairnei 800 xiliarika to xrono. 80 xiliarika mporei. Edw o Xatzhnikolaou kai zhthma na epairne 200 xiliarika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "The server made a boo boo." Αυτό το μήνυμα παίρνω από το site της ΔΑΠ που απρέπεμψε ένας Ανώνυμος πριν! :-((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "The server made a boo boo." Αυτό το μήνυμα παίρνω από το site της ΔΑΠ που απρέπεμψε ένας Ανώνυμος πριν! :-((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://dap.ntua.gr/top/kataggelies/PASP_ESOTERIKI_ODIGIA.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συνάδελφοι.. για περάστε απο Παλαιό Φάληρο να δείτε τι συμβάινει εκεί με παραχωρήσεις κλπ ...

    http://faliriotis.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να το σωστό link:

    http://dap.ntua.gr/top/kataggelies/PASP_ESOTERIKI_ODIGIA.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για το θέμα με το εσωτερικό έγγραφο της ΠΑΣΠ
    καλά τι σας ξενίζει με αυτό; τι από αυτά δεν ξέρετε;
    εδώ υπήρχε παράταξη στα χρόνια πού είμουν εγώ φοιτητής που έκλεινε σπίτια για να ψήσει τους πρωτοετείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση