GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκαλύπτουμε: Αυτή είναι η (πραγματική) "παρέα του Λονδίνου"...

Οι ηθικοί (και φυσικοί;) αυτουργοί των σκανδάλων με τα ομόλογα. Business, έρωτες, πρίγκηπες, συμμετοχή σε εταιρείες και μαύρα ταμεία... Η ...

Οι ηθικοί (και φυσικοί;) αυτουργοί των σκανδάλων με τα ομόλογα.
Business, έρωτες, πρίγκηπες, συμμετοχή σε εταιρείες και μαύρα ταμεία...

Η "παρέα του Λονδίνου", όπως την χαρακτήρισε προχτές και το "Εθνος" χωρίς να γράψει όμως ονόματα, είναι μια γαλάζια ομάδα που δουλεύει σε μεγάλες τράπεζες και σε εταιρείες επνδύσεων, κόνοντας χοντρές business. Βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον Γ. Αλογοσκούφη και την Ρηγίλλης.
Ο Χρήστος Μεγάλου, παλιός ΟΝΝΕΔίτης, κουμπάρος του Λάμπρου Παπακωσταντίνου της Π&Κ και φίλος του διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Τάκη Αράπογλου και του Παπακωσταντίνου, ειναι ο μεγάλος ταμίας.
Με τον Γ. Παπαμαρκάκη, του σκανδάλου των ομολόγων, ειναι κολλητοί όπως και με έναν Ρέπλια, φίλο του πρίγκιπα Νικολάου, τον μικρό γιο του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ.
Η σύζυγος του Χ. Μεγάλου, Ρουμπίνη Γεωργακοπούλου, δούλευε στο παρελθόν σε μια διαφημιστική αλλά έφυγε προεκλογικά και δούλεψε στο γραφείο του Γ. Αλογοσκούφη. Μετά την τοποθέτησε στο γραφείο του Π. Τσουπίδη με τον οποίο έχει γίνει αυτοκόλλητη. Ασχολείται με τις χορηγίες και τις διαφημίσεις. Στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο την αποκαλούν "η κυρία 30%".
Ο Χ. Μεγάλου είναι σε όλες τις δουλειές μέσα. Πρωταγωνίστησε στην εξαγορά της τουρκικής τράπεζας Financebank από την Εθνική. Εσχάτως έχει φοβηθεί με τα διάφορα δημοσιεύματα μήπως έχει προβλήματα στην Credit Suisse του Λονδίνου όπου είναι επικεφαλής της Ελληνικής Επενδυτικής Ομάδας. Αναζητεί τρόπο να γυρίσει στην Ελλαδα, σε κορυφαία θέση στο κρατικό τραπεζικό σύστημα. Προς το παρόν αναζητεί άλλες άκρες. Εχει μπει στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε. που εισάγεται αυτές τις ημέρες στο ελληνικό Χρηματιστήριο. Τόσο χρήμα έχει βγάλει, έτσι θα το αφήσει;
Ο Π. Τσουπίδης κάνει χοντρές δουλειές στο παρασκήνιο με πολλούς επιχειρηματιες. Και φυσικά έχει συμμετοχή στα κέρδη.

70 σχόλια

  1. ς








    ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΣΜΑ

    ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΜΕ
    ΑΛΛΟΙ ΚΛΑΙΝ
    ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΓΕΛΑΜΕ

    ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Vgalte ola ta lamogia ta kleftronia stin fora!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Τόσο χρήμα έχει βγάλει, έτσι θα το αφήσει;"

    Τι διάολο ρε γαμώτο, δε μπορώ να τους καταλάβω.. τόσα έχουν, πιάσαν την καλή τις με κλεψιές τους, μέχρι και τα δισέγγονά τους έχουν βολέψει, τι τα θέλουν κι άλλα ; να τα κάνουν τι; μαζί τους θα τα πάρουν; κανένας ψυχολόγος μήπως μπορεί να βοηθήσει; τι διάολο έχουν στο μυαλό τους;

    Μηνάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα πάει κανένας πολιτικός φυλακή που έφαγαν του κόσμου τα χρήματα. Δυστυχώς ο νόμος του αρχιμάγειρα της Νέας Τάξης Κ. Σημίτη τους προστατεύει. Για αυτό έφερε τους λαθρομετανάστες να σχολούμαστε με τις κλεψιές τους και να τους αφήσουμε να οργώνουν οι φασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σημίτης φρόντισε με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών να προστατέψει κάθε κλέφτη κυβερνητικό. Το αστείο πως το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη (βλ. και σκάνδαλο Κοσκωτά) πάει να ωφεληθεί ως άμωμος κόρη από τις κλεψιές της ΝΔ. Το τραγικό είναι πως ο λαουτζίκος θα ξαναδώσει πάνω από 85% στους λήσταρχους του δικοματισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιλώντας σε υψηλούς τόνους, ο Αλέκος Αλαβάνος κήρυξε την Τρίτη την έναρξη του προεκλογικού αγώνα του Συνασπισμού. Ο πρόεδρος του ΣΥΝ έδωσε έμφαση στις φοιτητικές κινητοποιήσεις, λέγοντας ότι «σπάνε» τη δικομματική συναίνεση και αναφέρθηκε στις υποθέσεις του ΤΕΑΔΥ και του βιβλίου Ιστορίας της Στ' Δημοτικού.

    Μιλώντας στην κατάμεστη από οπαδούς του ΣΥΝ αίθουσα του θεάτρου Παλλάς, ο κ. Αλαβάνος έδωσε το σύνθημα για μια «δύσκολη πολιτική μάχη», εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία του κόμματός του.

    «Θα συνεχίσουμε σταθερά να έχουμε ως κεντρικό προσανατολισμό τη συνάντησή μας με τη νέα γενιά» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ, προσθέτοντας ότι: «Την Τετάρτη στη Βουλή γίνεται η δεύτερη ψηφοφορία για τη συνταγματική αναθεώρηση. Διαφορετικό ήταν το σενάριο: Κυβέρνηση και αντιπολίτευση να δώσουν τις πάνω από 180 ψήφους για την αναθεώρηση του άρθρου 16 για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια».

    «Όμως» σημείωσε, «τα πράγματα θα γίνουν αλλιώς. Στην αίθουσα της Βουλής θα είναι από τη μια μεριά η ΝΔ, με λιγότερους από 180 βουλευτές, που θα ψηφίσει 'ναι' στην αναθεώρηση του άρθρου 16 και από την άλλη μεριά ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς με τους έξι βουλευτές, αλλά με μια κεντρική ενωτική πολιτική συμβολή στους αγώνες για το δημόσιο πανεπιστήμιο, που θα ψηφίσει 'όχι'».

    Ο κ. Αλαβάνος εξέφρασε την άποψη ότι «το φοιτητικό κίνημα, στα πλαίσια όλου του πανεκπαιδευτικού κινήματος, ανατρέπει όλη τη συνταγματική μεταρρύθμιση της ΝΔ. Σπάει τη δικομματική συναίνεση. Αλλάζει την πολιτική ζωή. Θέτει νέους όρους για την προσφυγή στις εκλογές, όπου το θέμα της Παιδείας θα είναι από τα κορυφαία ζητήματα».

    Αναφερόμενος στο θέμα των αποθεματικών των ταμείων, ο πρόεδρος του ΣΥΝ είπε ότι «ο δικομματισμός ζει και βασιλεύει στα σκάνδαλα της αγοράς εξοπλισμών. Στα σκάνδαλα με τη φούσκα στο Χρηματιστήριο. Στα σκάνδαλα με το καρτέλ γάλακτος και τους 'κουμπάρους'. Στα σκάνδαλα των ασφαλιστικών ταμείων».

    Σημείωσε επίσης ότι δεν μπορεί η χώρα μας να μετεωρίζεται ανάμεσα στους «αρχιερείς της διαφθοράς» και στους «αρχάγγελους της κάθαρσης» και τους εναλλασσόμενους ρόλους τους.

    Μιλώντας για το επίμαχο βιβλίο της Στ' Δημοτικού και την καύση του από μέλη της «Χρυσής Αυγής», ο κ. Αλαβάνος υπογράμμισε: «Μπορούμε να κατανοήσουμε τη διαφωνία, μπορούμε να κατανοήσουμε την κριτική, μπορούμε να κατανοήσουμε την ανησυχία, μπορούμε να κατανοήσουμε ακόμα και την καταγγελία. Δεν μπορούμε να δεχθούμε όμως τις πολτοποιήσεις βιβλίων. Τις 'αποσύρσεις', επί το ευγενικότερο. Δεν μπορούμε να δεχθούμε να καίγονται βιβλία στην πυρά, όπως είδαμε τη μέρα της εθνικής επετείου. Αυτή είναι επιστροφή στο μεσαίωνα. Στον σκοταδισμό».

    «Δεν μπορούμε να δεχθούμε» συνέχισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ, «την Ιστορία να τη γράφει καμία Ιερά Σύνοδος. Ούτε του πάνω ούτε του δικού μας κόσμου. Ούτε με μαύρα ράσα. Ούτε με κόκκινα. Ούτε με γαλάζια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ
    ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ
    ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
    ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΒΟΡΑ
    ΣΕ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ
    ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ
    ΑΝΙΔΕΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ
    ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
    Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

    Το υποσυνείδητο Αλογοσκούφη μίλησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑΠΙΛΑ & ΔΥΣΩΔΙΑ ΑΠ'ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ - ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΔ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ/ΑΚΥΡΟ (ΠΑΕΙ ΥΠΕΡ ΠΡΩΤΟΥ)

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. (Η ΑΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μίλησε και ο καλαούζος της "Νέας Τάξης" των καπιταληστών. Ο μαχητής των ανοιχτών συνόρων, που είναι ο σκοπός των παγκοσμίων φασιστών. Μίλησε ο Αλαβάνος ο κολητός του Σόρος, πολυεκατομυριούχος των νήσων. Σαν δεν ντρέπεται ο Α. Αλαβάνος, ο εφιάλτης "αριστερός" που κοροϊδεύει τους αφελείς Έλληνες των Εξαρχίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ..ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ..ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ..
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑΙ ΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ - ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑ, ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΑΚΗ, ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ, ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όταν υπαρχει τόση μπόχα και τέτοια ζημιά στα Ταμεία και υπάρχουν ακόμα και δημοσιογράφοι που ισχυρίζονται πως τα Ταμεία δε χάσανε σε βάθος χρόνου, κάνοντας πως δεν καταλαβαίνουν πως τα χρήματα φύγανε από τα Ταμεία και πήγανε σε συγκεκριμένες τσέπες , με συγκεκριμένο σύστημσ και ίσως για συγκεκριμένο σκοπό, τι να πεις και πού να περιμένεις από τους κατάλληλους, τους αρχάγγελους της κάθαρσης και της διαφθοράς, που με χίλια κόλπα πάνε όχι μόνο να βγούνε λάδι , αλλά συνεχώς εκτρέποντας την κουβέντα να ζητούν και σε μεγάλο βαθμό να επιτυγχάνουν συμψηφισμούς κι ας συγκρίνουν ανόμοια πράγματα! Τι καταλαβαίνει ο απλός πολίτης; Ας είναι καλά η πλύση εγκεφάλου που δούλεψε επί δέκα χρόνια!
    Κρίμα.
    Κρίμα στη χώρα!
    Φοβερίζαμε για βαρβάρους και τρομοκρατούσαμε τον κόσμο. Οι βάρβαροι ήλθαν και ήταν οι φίλοι και οι κουμπάροι μας! Και τώρα φοβερίζουμε πως θα τους αφανίσουμε!
    Κοιμηθείτε ήσυχα. Εμείς αγρυπνούμε. Προσέξτε όμως : μην ξυπνήστε!
    Μην ξυπνήστε και χάσετε το όνειρο που σα χτίσαμε με το μπλα-μπλα, που ήμαστε, είμαστε και θα είμαστε ακατμάχητοι!

    ΥΓΕΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ - ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ - Ο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΚΙ Ο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΑΦΗΣΑΝΕ - ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΕΛΟΥΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όπου μίζα και κακό, θατον βρίτε τον Κοκό. Ίδια παρέα ήταν και είναι τα φασιστοειδή ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Όσο για τα "ομόλογα" πρέπει να ξέρουν οι απλοί ότι αυτά δίνουν ένα τόκο ανά έτος που είναι μεταξύ 3% και 6%, αναλόγως πως δόθηκε εξ αρχής. Έτσι όταν λένε τα κοράκια ότι ένα ομόλογο των 6% είχε κέρδος μετά από 8 έτη 10%, τότε κρύβουν ότι φαγώθηκαν άλλα 38%, από το ομόλογο. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φιλοι του Press-gr. γιατι δεν προστατευτε το blog;
    Γιατι δεν σβυνετε τις χυδαιοτητες
    ή τουλαχιστον τα spams και τα trolls με τα "κινεζικα";

    Ειχατε υποσχεθει οτι θα λαβετε μετρα.

    Δεν σας ενδιαφερει η απαξιωση του blog ή απλα βαριεστε να κανετε εστω και ενα στοιχειωδες moderation;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "... τι διάολο έχουν στο μυαλό τους;"

    Σκατα!

    Και στις ψυχες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κάθε καλόπιστος και στοιχειωδώς αληθινών δημοκρατικών αισθημάτων πολίτης, ασφαλώς και μπορεί να διανοηθεί τι ακριβώς θα συνέβαινε, εάν ο κάθε Αλαβάνος κατόρθωνε ποτέ να φθάσει στην εξουσία. Είναι προφανές ότι, η αίσθηση περί δημοκρατίας του συντρόφου Αλαβάνου και του κόμματος του οποίου ηγείται, δεν ταυτίζεται με την συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών και γι´ αυτό, άλλωστε, αυτή η κομματική παραφυάδα διατηρείται, επί δεκαετίας, στα επίπεδα του +-3%. Όμως, το γεγονός αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τον σύντροφο Αλαβάνο. Γι´ αυτό, επί μήνες τώρα, όσο δηλαδή διαρκεί αυτή η πρωτόγνωρη αναστάτωση στον χώρο της ανωτάτης παιδείας, ο Συνασπισμός και τα στελέχη του δεν βρήκαν ούτε μια λέξη για να καταδικάσουν τις καθημερινές αθλιότητες, που διαδραματίζονται στο όνομα της δημοκρατίας και της δημόσιας εκπαίδευσης. Προφανώς, αυτή η πολύπλευρη παράνομη δράση των αργόσχολων μικροϋπαλληλίσκων της μειοψηφικής ΠΟΣΔΕΠ (συνδικαλιστικού οργάνου 3.000 πανεπιστημιακών επί συνόλου 15.000 περίπου συναδέλφων τους), των ρέμπελων του φοιτητικού κινήματος και των, συμπαθέστατων σε κάποιες κυρίες των τηλεοπτικών μας μέσων, κουκουλοφόρων, εκφράζει απόλυτα τις ιδεολογικές ανησυχίες και αναζητήσεις του Συνασπισμού και της ηγεσίας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο πρόεδρος της «Ακρόπολις» Γεώργιος Αποστολίδης και ο Γιάννης Παλαιοκρασσάς, προβεβλημένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, επί σειρά ετών υπουργός και πρόεδρος για δύο χρόνια της ΔΕΗ, σχεδίασαν τη δημιουργία τράπεζας-πλυντήριο!!

    Από σημερινό δημοσίευμα του Εθνους..
    Νάναι αλήθεια; Εβλεπαν οτι τα δις της μίζας είναι πολλά πια και θα έφιαχναν τράπεζα να τα διαχειρίζεται..Να μη τραβιώνται όλο στην Εθνική με τα τσεκ εκατομμυρίων!! Χάσαμε κάθε τσίπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ...an exete..arxidia...vgite epwnyma kai...vgalte ta ola sti fora.Alliws...eseis 8a pate ekei...poy prepei na pane alloi!Kai an den fovaste oti 8a pate tote mallon .....kai eseis...exete plates na tin glitwsete!Apodeikste oti den eisaste kai eseis mesa sto KOLPO!!!katagelontas epwnyma.den yparxei allos tropos!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για να καταλαβετε τι έχει κονομησει ο Μεγάλου σας δινω τρια ενδθαφεροντα στοιχεια. Το 99 ήταν κολλητος με Μπιλιρη και τον Χατζή του ΔΟΛ που έκαναν την μετοχή του Λαμπρακη πυραυλο. Απο τα κέρδη ο Χατζής πηρε το γνωστο ακιντηο στην Νέα Υορκη και άλλα πολλά. Ο Μπιριρης εφτιαξε το γνωστο παλατι τυποθ Τσαουσεσκου στο Ψυχικο και την βιλλα στις Σπετσες και αλλα πολλά και ο Μεγάλου την Βιλλα στην Εκάλη και την σπιταρόνα στο Λονδινο. Ο Μεγαλου ήταν φίλος και του Χρηστου Βερελή- η γνωριμια έγινε μεσω Ππακωσταντινου που ειναι απο Αγρινιο και υπηρξε χορηγός του Βερελή-και πήρε την δουλεια της ιδιωτικοποιησης της Ολυμπιακής με επενδυτη τον Λιακουνακο που τελειωσε άδοξα. Λεγεται οτι τοτε η Gredi Swisse πήρε αμοιβη 100 εκατομυρια ευρώ για ένα επιχειρηματικο φιασκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φίλες και φιλοι

    Ανέκαθεν κυβερνούσαν λίγοι.

    Ωστόσο σε περιόδους γνήσιας Αριστοκρατίας οι Άριστοι βρισκόντουσαν στην Αρχή λόγω αξίας : ήσαν οι πιο γενναίοι, οι πιο άξιοι, οι πιο ικανοί κοκ.

    Η "μαγκιά" των κυβερνώντων είναι ότι έχουν πείσει το πόπολο πως ότι συμφέρει την παρασιτική ελίτ είναι και συμφέρον του λαού.

    Καθοριστικό ρόλο παίζουν οι πράκτορες των συμφερόντων τους που δημόσια αποκαλούνται «δημοσιογράφοι».

    Απαξιώνουν το Κράτος Πρόνοιας και τον δημόσιο χαρακτήρα κοινωφελών επιχειρήσεων για να προωθήσουν την ιδιωτική πρωτοβουλία σαν «Σωτήρα».
    Βέβαια ιδιωτική πρωτοβουλία είναι οι φίλοι, κουμπάροι και λοιποί «άπληστοι».

    Γι΄ αυτό ακούς τον κοσμάκη, που παίρνει μισθούς και συντάξεις 500-600 € να ωρύεται : «να πουληθεί η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, η Ολυμπιακή».
    Βρε βλάκα η δημόσια περιουσία είναι δική σου, δεν πρέπει πουλιέται.

    Τώρα παίζεται το colpo grosso των τραπεζών.

    Ο κόσμος είναι πολύ ανήσυχος για το μέλλον των συντάξεων (Βλ. τελευταίο Ευροβαρόμετρο).
    Πάνω στην ώρα οι τράπεζες πουλάνε «σύνθετα χρηματοοικονομικά προϊόντα», συνταξιοδοτικούς λογαριασμούς κλπ.

    ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ –ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ- ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΓΚΙΣΕΔΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ;

    Όσο για τον Νεοφιλελευθερισμό : καταρρέει σε όλον τον κόσμο, σαρώνει στη Ελλάδα. Είναι να τρελαίνεσαι.

    Φίλες και φιλοι
    όσο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα παίρνουν 85% ξεχάστε το.
    Από το δικομματικό σύστημα ωφελείται πραγματικά το 2 %.
    Δεν μιλάω για πελατειακές μικροεκδουλεύσεις (σβήσιμο κλήσεων, διορισμοί σε θεσούλες, μεταθέσεις) .

    Αν ανήκετε σ΄ αυτούς που κονομάνε ψηφίστε τους.

    Αν όμως δεν ανήκετε, ψηφίστε μικρά κόμματα για να ραγίσει λίγο το σύστημα, να ξαναμοιραστεί η τράπουλα, να κοπεί η επανάπαυση των μεγάλων.

    Σιχαίνομαι εξίσου Παπαρρήγα, Αλαβάνο και πολύ περισσότερο τον Καρατζαφέρη. Αλλά αυτοί μόνο υπάρχουν εναλλακτικά.
    Αν κάποιος έχει άλλη πρόταση εκλογικής συμπεριφοράς να το συζητήσουμε.
    Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πέστα καλέ μου 11.48,
    Γιατί μάλλιασαν τα δάχτυλα μου να υποστηρίζω και να εξηγώ ότι είναι η ίδια σπείρα που από το ’97 λυμαίνεται το δημόσιο σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις Σημίτη και Καραμανλή. Ένας δύο μόνο άλλαξαν τα ποσοστά τους.
    Μίλησε για τα πιράνχας της νέας αστικής τάξης που όλα τους τα λεφτά τα έκαναν από τις αρπαχτές στο δημόσιο ταμείο.
    Εξήγησε πως εννοούν οι αλητήριοι αυτοί την αγορά με κεφαλαιούχο το κράτος, το οποίο απομυζούν.
    Ανίκανοι να παράγουν υπεραξία και ικανότατοι να φουσκώνουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς.
    Αυτοί σε συνεργασία με τους πολιτικούς της μεταπολίτευσης είναι η αιτία που η χώρα μετά τόσες θετικές συγκυρίες (ΕΕ, ΠΑΚΈΤΑ ΕΠΊ ΠΑΚΕΤΩΝ, ΜΟΝΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΚΛΠ) συνεχίζει να πένεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Άσχετο και σχετικό: Οδηγίες του Παύλου Παλαιολόγου του 1930 για νέους δημοσιογράφους. Το βρήκο στο
    http://oloklirono.blogspot.com/.



    "Δημιουργείτε θόρυβον. ΄Ο,τι είδατε και ό,τι επληροφορήθητε είνε πρωτοφανές και πρωτάκουστον. Δεν εψιχάλισε χθες. Κατακλυσμική βροχή, την οποίαν δεν ενθυμούνται ούτε οι παλαιότεροι, μετέβαλε την πόλιν εις λίμνην, επλημμύρισε τα υπόγεια, διέκοψε τας συγκοινωνίας. Η πτώχευσις μίας τραπέζης εβδόμης τάξεως αποτελεί τον φοβερόν πρόλογον της τρομακτικής οικονομικής κρίσεως, της οποίας τας τραγικάς συνεπείας ουδείς δύναται να προίδη. ΄Ενα ρουσφετάκι που ετελείωσε αντί χιλιοδράχμου ένας δυστυχισμένος υπάλληλος είνε σκάνδαλον ανήκουστον που προδίδει την διαφθοράν των μεταπολεμικών ηθών. Και εις την παράκλησιν την οποίαν υποβάλλει ευλαβώς η συντεχνία των αρβυλοποιών ζητούσα πεντάδραχμον αύξησιν του ημερομισθίου διαβλέπετε τον ερυθρόν δάκτυλον της Μόσχας απειλούντα τα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας."

    "Αγνοείτε το μέτριον. Δεν υφίσταται. Παν μέτρον κάκιστον. Υπάρχει παράδεισος και κόλασις. Πλούτος και πενία. Και χρησιμοποιείτε τας δύο καταστάσεις αναλόγως της πολιτικής της εφημερίδος. Εις ωεκανούς ευδαιμονίας πλέει ο λαός όταν ευρίσκεται εις την αρχήν η Κυβέρνησίς σας. Μαρτυρικός κατέστη ο βίος των λαϊκών μαζών και η καταστροφή επίκειται από στιγμής εις στιγμήν όταν κυβερνά η μερίς την οποίαν αντιπολιτεύεσθε. Το ίδιο και με τα φιλολογικά, τα θεατρικά, τα έργα τέχνης. Διακρίνονται εις αριστουργήματα ενώπιον των οποίων γονατίζετε και εις αίσχη τα οποία πρέπει να προκαλέσουν την προσοχήν της αστυνομίας ηθών"

    "Περιγράφοντες αγώνας αθλητικούς έχετε ύφος λυρικόν. ΄Ενας γλυκός ανοιξιάτικος ήλιος εθώπευε το ιοστέφανον. Η καλλιτέρα αθηναϊκή κοινωνία συνεκεντρώθη εις το στάδιον. Οι άλκιμοι νέοι εισέρχονται εις τον στίβον. Τα μπρούτζινα κορμιά των ακτινοβολούν και προκαλούν ρίγη συγκινήσεως... Η περιγραφή σας δεν θα υποστή καμμίαν μεταβολήν εάν παρέστητε εις φοβερόν κλωτσοβόλημα εις το οποίο, ορυομένη, επεδόθη η αλαναρία της πρωτευούσης και των περιχώρων. Είναι λίαν πιθανόν ακόμη το λαμπρόν αυτό ματς να επεσφραγίσθη με βραχνάς φωνάς και σφυρίγματα και να παρηκολουθήσατε τον επίλογόν του εις το αστυνομικό τμήμα, όπου, κατόπιν της σχετικής συμπλοκής, ωδηγήθησαν οι ευγενείς αθληταί με ανοιγμένες τις μύτες. Πρόκειται περί λεπτομερειών τας οποίας θα παραβλέψετε"

    "Ενθυμίζετε συχνά εις τους αναγνώστας σας τους παλαιούς καλούς καιρούς... Λαμπρότερος έλαμπε ο ήλιος εις ένα ουρανόν που δεν εγνώριζε τα νέφη. Το κύμα του Φαλήρου δεν ήτο τόσο αλμυρόν όσον σήμερον. Η δυστυχία ήτο άγνωστος, οι σκύλλοι εδένοντο με τα λουκάνικα και τα οικόπεδα της λεωφόρου Πανεπιστημίου επωλούντο προς εβδομήντα πέντε λεπτά το τετραγωνικόν χιλιόμετρον... ΄Ετσι ευχαριστείτε τους γεροντωτέρους, χωρίς να δυσαρεστείτε κανένα
    Μη επιδιώκετε να στηρίζετε επάνω σε πράγματα τον ενθουσιασμόν σας. Δεν θα τα εύρετε. Μη εκδηλώνετε ενδιαφέρον διά τα εσωτερικά της εφημερίδας εις την οποίαν γράφετε. Υπάρχουν τόσαι άλλαι εφημερίδες δια ν΄ασχοληθείτε με τα ιδιαίτερά τους... Μη δώσετε ποτέ την υπόνοιαν εις τον αρχισυντάκτην σας ότι θα είσθε κάποτε εις θέσιν να τον αντικαταστήσετε. Θα μετανοήσετε. Αποκρύψατε επιμελώς τας ικανότητας με τας οποίας- όλα γίνονται- είσθε τυχόν προικισμένοι. Δεν κερδίζετε τίποτε. ΄Οσον ολιγώτεραι αι ικανότητές σας τόσον ελαφροτέρα η εργασία σας και τόσον ταχυτέρα η προαγωγή σας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ηλία 12.05 είσαι τρελός;
    Πιστεύεις, πράγματι, ότι η υπόθεση μετά τα τελευταία σηκώνει ακόμη συζήτηση;
    Η μεταπολίτευση έκλισε το κύκλο της, στο χέρι μας είναι να ανοίξουμε ένα καινούργιο.
    Η άλλη λύση είναι η κοινωνική αυτοκτονία, καθώς πριν λίγες ώρες ο Αλογοσκούφης διακήρυξε την αυτοχειρία του κράτους – φαντάζομαι να το παρακολούθησες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 12:05 μμ

    Και τι σε κανει να πιστευεις οτι ψηφιζοντας μικροτερα κομματα θα αλλαξει κατι προς το καλλιτερο?

    Εδω δυο μεγαλυτερα κομματα εχουμε και εχουμε τρεις φορες "ψηφο εμπιστοσυνης" σε τρια χρονια.

    Δεν σου αρκουν αυτα τα τρια τεσσερα μικροτερα ,θελουμε κι αλλα? Σε δουλεια να βρισκομαστε,να καθομαστε στον καναπε και να τους βλεπουμε να βριζονται στην τηλεοραση?

    Εκτος αν εχεις κατι αλλο στο μυαλο σου ,που εμεις δεν το μαντεψαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φίλε 12.22, - ωραίος αριθμός!

    ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δομούν ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξουσίας, στην οικονομία το πολιτικό προσωπικό, τα ΜΜΕ.
    Το σύστημα αυτό έχει αυτονομηθεί σε μεγάλο βαθμό και αναπαράγει τον εαυτό του και τις σχέσεις συνοχής – και συνενοχής- που το χαρακτηρίζουν.
    Η διαπλοκή και η πατρωνία είναι σύμφυτες με το χαρακτήρα του. Κανείς μα κανείς εντός του συστήματος δε θέλει πραγματικά, αλλά και δε μπορεί να το μεταλλάξει. Όλος ο αγώνας τους συναρτάτε με τον εκσυγχρονισμό της διαπλοκής και τη νομότυπη κάλυψη της ρεμούλας.
    Με την υπερψήφιση ενός μικρού κόμματος, ραπίζεις το σύστημα στο σύνολό του και δημιουργείς τις προϋποθέσεις για το ανακάτεμα της τράπουλας.
    Καλά να είμαστε και δε θα κάνουμε αυτή τη φορά το κοροΐδο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλά τα γράφει το Ε.Α.Ρ. (Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα) στην ιδρυτική του διακήρυξη:

    "...η κατασπατάληση και λεηλασία του δημοσίου χρήματος θεωρείται πλέον ο ασφαλέστερος τρόπος πλουτισμού και... κοινωνικής ανόδου! Το ρουσφέτι, ο νεποτισμός, και η αναξιοκρατία, κυριαρχούν παντού!"

    Αλλά τα πρόβατα πάλι ΠΑΣΟΚ ή ΔΕΞΙΑ θα πάνε να ψηφίσουν! Αφού λοιπόν εκείνοι μας κλέβουν και εμείς τους ψηφίζουμε, καλά να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Υπάρχει και άλλο ΣΚΑΝΔΑΛΟ για το οποίο φωνάζει το Ε.Α.Ρ. αλλά όλοι το "παίζουν" κουφοί. Για διαβάστε:

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 8 / 19-03-07

    Θέμα: Οι Θεοκράτες και οι Πολιτικοί υπηρέτες τους καταστρέφουν την οικονομία της πατρίδας μας!

    Την ίδια ώρα:

    - που η φορολογική αφαίμαξη του αιωνίου θύματος που ονομάζεται μισθωτός, όχι απλά συνεχίζεται αλλά επιστημονικοποιείται κιόλας με τη χρήστη ευφάνταστων αλχημειών στους συντελεστές των φορολογικών κλιμάκων και την κατάργηση παραδοσιακών φοροαπαλλαγών όπως αυτής των αγορών ειδών διαβίωσης και οικιακού εξοπλισμού...

    - που ο υπουργός οικονομικών προσπαθεί τάχα να εμφυσήσει... «φορολογική συνείδηση», κηρύττοντας ως νεόκοπος κήνσορας οικονομικής ηθικής ότι «η φοροδιαφυγή δεν είναι μαγκιά»...

    - που σύμπασα η κυβέρνηση, ομού μετά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θέτουν ως βασική τους προτεραιότητα το ζήτημα που ονομάζεται «αύξηση φορολογικών εσόδων» για την μείωση των ελλειμμάτων ή τη διατήρησή τους σε χαμηλά (ονομαστικά έστω) επίπεδα...

    - που η κυβέρνηση διαφημίζει την εικόνα μίας «σύγχρονης» Ευρωπαϊκής χώρας με το βλέμμα «προσανατολισμένο στο μέλλον»...

    έρχεται η ζοφερή πραγματικότητα να καταδείξει ότι αυτό ακριβώς το... «σύγχρονο» Ευρωπαϊκό κράτος δεν είναι στην ουσία τίποτε άλλο από ένα πολιτειακό μόρφωμα βυζαντινών δομών και νοοτροπιών, κυβερνώμενο από οσφυοκάμπτες πολιτικούς που πρωταρχικό, αν όχι και μοναδικό τους μέλημα, είναι η εξόφληση προεκλογικών γραμματίων προς τη μεγαλύτερη και ισχυρότερη επιχείρηση της χώρας, την ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. Η εξόφληση των γραμματίων του 2004, είναι μάλιστα ο μοναδικός τομέας που η κυβέρνηση της «Νέας Δημοκρατίας» έχει φανεί απόλυτα συνεπής αναφορικά με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

    Το πλέον πρόσφατο κατόρθωμα-σκάνδαλο των ενεργούμενων του κ. Χριστόδουλου και των πολιτικών εξυπηρετητών του είναι το σχέδιο νόμου «για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση των ασφαλιστικών ταμείων». Σύμφωνα με το νομοθετικό αυτό τερατούργημα και όπως ανακάλυψε η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή κατά τη διάρκεια επεξεργασίας τού σχεδίου νόμου του γνωστού και μη εξαιρετέου υπουργού απασχόλησης Σάββα Τσιτουρίδη, προωθείται η ενοποίηση του «Ταμείου Πρόνοιας Ορθοδόξου Εφημεριακού Κλήρου Ελλάδος» με το «Ταμείο Πρόνοιας των Δημοσίων Υπαλλήλων». Δηλαδή ένας ακόμη κρίκος που καθιστά ακόμη πιο σφιχτό τον καταστροφικό εναγκαλισμό Εκκλησίας - Κράτους...

    Ωστόσο, το σκάνδαλο δεν υποκρύπτεται μόνο σε αυτό, αλλά ακόμη περισσότερο στο γεγονός ότι η νομοθετική ρύθμιση γίνεται ακόμη επαχθέστερη από την αποκάλυψη ότι η ενοποίηση αυτή γίνεται... χωρίς τη μεταβίβαση της τεράστιας και ιλιγγιώδους αξίας ακίνητης περιουσίας του Ταμείου των κληρικών, το οποίο και παραμένει στην Αρχιεπισκοπή!!!

    Πρόκειται δηλαδή για ένα τεραστίων διαστάσεων οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο!

    Πρόκειται για μία θρασύτατη πολιτική αδιαντροπιά, για την οποία μάλιστα οι εκπρόσωποι της Γ.Σ.Ε.Ε. ήδη τόνισαν ότι «δεν υπάρχει προηγούμενο τόσο χαριστικής ρύθμισης!» Και μιλάμε για ακίνητη περιουσία κολοσσιαίας αξίας, δεδομένου ότι περιλαμβάνει το πολυτελές κέντρο διασκέδασης «Ακρωτήρι» στον δήμο Ελληνικού, το (οκταόροφο!) κτίριο της ΔΕΗ επί της οδού Χαλκοκονδύλη καθώς και πολλά κτίρια και οικόπεδα σε κεντρικές οδούς της Αθήνας... Πρόκειται για ακίνητα που εξασφαλίζουν τέτοιες αποδόσεις, που πολύ μεγάλο μέρος, αν όχι το σύνολο, των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών υποχρεώσεων θα μπορούσε να καλυφθεί και μόνον από αυτές...

    Η τελευταία αυτή σκανδαλώδης ρύθμιση δεν είναι «ξεκρέμαστη», αλλ' αποτελεί συμπλήρωμα:

    - του ουσιαστικά προδοτικού για την Ελληνική Οικονομία φορολογικού νόμου 3296/2004 (λίγους μήνες δηλαδή μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρα από τη Νέα Δημοκρατία. Τι πρεμούρα αλήθεια!) σύμφωνα με τον οποίο θεσπίστηκε η κατάργηση του, έτσι κι αλλιώς μειωμένου ειδικά για την... πτωχή Εκκλησία, φόρου 10% επί των κολοσσιαίων εισοδημάτων της από εκμισθώσεις γαιών και οικοδομών των μητροπόλεων, των ναών, των μοναστηριών κλπ. Σύμφωνα με το άρθρο 6 αυτού του τερατώδους νόμου, ο συντελεστής αυτός μειώθηκε στο 7% για το 2006, ενώ η φετινή χρονιά θα είναι η τελευταία κατά την οποία τα δημόσια ταμεία θα δουν το «άγιο» χρήμα, δεδομένου ότι θα εισπραχθούν φόροι της τάξεως μόνον του 4%, καθώς από το 2008 και πέρα προβλέπεται... πλήρης απαλλαγή!!! Κι εάν συνυπολογίσουμε την απαλλαγή για τα εισοδήματα τα προερχόμενα από μερίσματα μετοχών εσωτερικού και εξωτερικού, μιλάμε για απώλειες εσόδων πάρα πολλών εκατομμυρίων ευρώ και μάλιστα σε ετήσια βάση... Άξιος, άξιος κ. Καραμανλή!!!

    - του έτερου προδοτικού για την Ελληνική Οικονομία νόμου 3427/2005, σύμφωνα με τον οποίο ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας στην ελληνική επικράτεια, που δεν είναι άλλος από την Εκκλησία, απαλλάχθηκε από την επιβολή Φ.Π.Α. στις νεόδμητες οικοδομές! Αν πάλι συνυπολογίσουμε το ότι η Εκκλησία και οι από αυτήν ιδρυθέντες και ελεγχόμενοι φορείς είναι απαλλαγμένοι και από τον Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας και ότι ναοί και μονές δεν υπόκεινται σε Φορολόγηση Αυτομάτου Υπερτιμήματος ενώ δεν πληρώνουν ούτε Φόρο Συναλλαγής, είμαστε βέβαιοι ότι κι αυτοί ακόμη οι τόσο γενναιόδωροι προς την Εκκλησία αυτοκράτορες του Βυζαντίου θα ένοιωθαν ασήμαντοι μπροστά στο νεοδημοκρατικό οικονομικό έγκλημα!

    Αλλά ο κατάλογος δε σταματά εδώ...

    - Οι τεράστια κατσαρόλα που λέγεται «αξιοποίηση» της τεράστιας ακίνητης περιουσίας της Εκκλησίας, βρήκε την απαραίτητη κρατική συνδρομή προκειμένου οι εκκλησιαστικοί παράγοντες να ανοίξουν τις κατάμαυρες φτερούγες τους και να εφορμήσουν «στο ψητό». Με σκανδαλώδη φωτογραφική διάταξη περί δήθεν «Ανάπτυξης Ιαματικού Τουρισμού», δόθηκαν στην Εκκλησία τα ίδια ακριβώς προνόμια που ισχύουν για την «Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου» και την «Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε.»!!! Οι εταιρείες αυτές του δημοσίου έχουν δικαίωμα να συνάπτουν μισθώσεις με διάρκεια έως και 99 έτη. Εφεξής λοιπόν και η... «Εκκλησία της Ελλάδος Α.Ε.» έχει τα ίδια ακριβώς δικαιώματα!!! Ξανά άξιος και τρισάξιος κ. Καραμανλή! Εξασφαλίσατε ήδη μία θέση στον παράδεισο. Με τόσες δοξολογίες που θα ακούγονται για σας ακόμη και μετά από 99 χρόνια από σήμερα, αποκλείεται να μείνετε απ' έξω...

    - Τέλος, με το νόμο 3513/06 δόθηκε η δυνατότητα στην Εκκλησία και τους φορείς που ιδρύονται από αυτήν να αντλούν πόρους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και από τα Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης! Και τα ποσά στα οποία η Εκκλησία αποκτά πρόσβαση είναι εξ ορισμού τεράστια και μη υποκείμενα σε κάποιου είδους πλαφόν! Μία νομοθετική ρύθμιση που πέραν του ότι καθιστά την Εκκλησία συνδιαχειριστή (!!!) του Δημοσίου σε προγράμματα που εξ ορισμού αποτελούν για κάθε σοβαρό κράτος πολιτειακή ευθύνη, διαπλέκοντας πλέον την αμαρτωλή σχέση Κράτους - Εκκλησίας σε σημείο που γίνονται δυσδιάκριτα ακόμη και τα στοιχειωδέστερα όρια μεταξύ των δύο πλευρών, δίνει στην Εκκλησία την δυνατότητα να προγραμματίσει ακόμη και τα πιο υπερφίαλα έργα που έχει στο πρόγραμμα της και την δυνατότητα να υποδυθεί την... «φιλάνθρωπο» και «ελεήμονα» αρχή που θα παράξει «κοινωνικό» έργο δίχως να διαθέσει ούτε ένα ευρώ από το ταμείο της! Και βεβαίως, να απολαμβάνει το αυτιστικό χειροκρότημα και τις βραβεύσεις των πολιτικών υπηρετών της για το ψευτο-φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί στην κυριολεξία με τα λεφτά των άλλων, όπως έγινε πέρυσι με τη βράβευση της περιβόητης «Αλληλεγγύης», της δήθεν «φιλανθρωπικής» οργάνωσης της Αρχιεπισκοπής, η οποία επιδοτήθηκε με 8.000.000 ευρώ από τα Κοινοτικά Ταμεία... Αλλά στην αφασική νεοελληνική πραγματικότητα ελάχιστοι τόλμησαν να στηλιτεύσουν την απέραντη αυτή υποκρισία...

    Περί άλλων τυρβάζει βεβαίως και η συνήθως λαλίστατη αξιωματική αντιπολίτευση, την οποία δεν αξιωθήκαμε να δούμε να εγείρει θέμα, δίνοντας του τις πρέπουσες μάλιστα διαστάσεις. Αυτές δηλαδή ενός πρωτοφανούς, και διαρκώς συνεχιζόμενου και διογκούμενου οικονομικού και πολιτικού σκανδάλου. Φαίνεται πως ο κ. Παπανδρέου και το επιτελείο του, ενθυμούμενοι την προκλητική συμπόρευση Εκκλησίας - Νέας Δημοκρατίας στις τελευταίες εθνικές εκλογές δεν θέλουν να «ερεθίσουν» τον αχόρταγο και άρπαγα κ. Χριστόδουλο και προτιμούν να ποιούν τη πάπια μήπως κι αρπάξουν κανένα ξεροκόμματο, δηλαδή μερικά θρησκόληπτα κουκιά στις επόμενες εκλογές...

    Ούτε και τα διψασμένα για κάθε είδους σκανδαλολογίες Μ.Μ.Ε., αυτοί οι διαμορφωτές (συστηματικοί υποβιβαστές) της λεγόμενης «κοινής γνώμης», τολμούν να θίξουν σε ευρεία βάση το ζήτημα και να πληροφορήσουν τον Ελληνικό λαό για τον εμπαιγμό και την καταλήστευση που υφίσταται προς όφελος των θεοκρατών, αφού οι απώλειες των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε ετήσια βάση θα πρέπει να καλυφθούν από άλλες πηγές, δηλαδή τις έτσι κι αλλιώς άδειες τσέπες του απλού πολίτη! Κουβέντα δεν ψελλίζουν, φοβούμενοι επιπτώσεις της «ιερής» οργής που μπορεί να ξεσπάσει πάνω τους από τη «δεξιά του Κυρίου», αλλά και από τους οικονομικά εξαρτημένους από τους θεοκράτες ιδιοκτήτες τους.

    Καταγγέλλουμε στους Έλληνες πολίτες, την έξω από κάθε έννοια λογικής και χρηστής διαχείρισης των Δημοσίων Οικονομικών πρακτική της κυβέρνησης. Την κατηγορούμε για χαριστικές νομοθετικές πράξεις υπέρ του ήδη τεράστιου οικονομικού παράγοντα που ονομάζεται Εκκλησία, την ώρα που επιβαρύνουν σαδιστικά τις ασθενέστερες οικονομικές τάξεις των φορολογουμένων πολιτών και υποθηκεύουν απροκάλυπτα τα δημόσια οικονομικά προς όφελος των θεοκρατών.

    Καταγγέλλουμε επίσης την συνένοχη στο έγκλημα αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία, ενώ ψάχνει μανιωδώς για σκάνδαλα σε κάθε πτυχή και έκφανση του δημοσίου βίου, σιωπά προκλητικά εμπρός στο πλέον φανερό και κραυγαλέο.

    Καταγγέλουμε και την αισχρή συνομωσία σιωπής των Μ.Μ.Ε., που δεν επιτελούν ούτε καν στοιχειωδώς το ρόλο που θα 'πρεπε να διαδραματίζουν, αλλά αντιθέτως συμμετέχουν με την ηχηρή αδιαφορία τους για τα σημαντικά γεγονότα στη συγκάλυψη της υπόθεσης.

    Πληροφορούμε τον Ελληνικό λαό και καλούμε κάθε πολίτη που απαιτεί να διαβιεί σε μία κοινωνία σύγχρονη και Ευρωπαϊκή, δίχως πνευματικές και οικονομικές δεσποτείες, να ορθώσει εδώ και τώρα το ανάστημα του και να απαιτήσει τον πλήρη χωρισμό Εκκλησίας - Κράτους, δηλαδή το άμεσο σπάσιμο μίας αμαρτωλής σχέσης που τόσα δεινά έχει επιφέρει στον τόπο και εξακολουθεί να επιφέρει, καθώς και την πλήρη επανόρθωση από τις επόμενες κυβερνήσεις αυτού του τόπου όλων των βλαβών στην εθνική Οικονομία που έχουν προκαλέσει οι άπληστοι θεοκράτες.

    Το απόστημα κάποτε πρέπει να σπάσει. Η σιωπή ή η αδιαφορία μόνο την συντήρησή του εξυπηρετεί.

    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ (Ε.Α.Ρ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ston 11.45. kala eisai toso afeleis na pisteyeis oti aytoi pou exoun to block den einai komastoskyla tou pasok?

    akolouthoun grammi lalioti me nea texnologia!!

    KSYPNAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! tyxaio einai oti me to pou allaxe kyvernisei...bgikan tosoi...dimosiografoi...tou kerata kai enas den exei ta antera na katalogisei eythines sto pasok gia tis listeies pou dieprate epi ton kyverniseon simiti?NA APAITISEI DIOXEIS KAI GIA TOUS PASOKOUS?
    me ti lefta nomizete syntiroun to kitrinismo ayto?
    AS EINAI KALA TA KLEMENA TOU PASOK POU SAS SYNTIROUN AKOMA !
    DIMOSIOGRAFOI META SOU LENE ANEXARTITOI..ALLAAAA ME BIOTIKO EPIPEDO...KOLONAKI...MYKONO...COHIBAS KAI PAEI LEGONTAS!! ALHTES POION NOMIZETE OTI KOROIDEYETE?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 1.32. Το blog άλλαξε γραμμή όταν έπεσαν οι υπογραφές για τον αγωγό. Όχι ότι τα έπαιρνε από τη ΝΔ αλλά τουλάχιστον κράταγε τις ισορροπίες και χτυπούσε και τους δύο. Υπήρχαν οι αποστάσεις. Τώρα για κάποιο λόγο που δεν ξέρω, έγινε σκληρό ΠΑΣΟΚ. Καλά κάνει αν το κάνει ανιδιοτελώς αλλά να μας το πει να μην καθόμαστε άλλο εδώ μέσα.
    Είχε προαναγγείλει και γκάλλοπ για να χτυπήσει τον Αντώναρο, το οποίο προφανώς έπνιξε. Για το δε άλλο το αξιόπιστο για την δύναμη των κομμάτων, ούτε που αναφέρει τα αποτελέσματα. Μπορεί να το διαβάσουμε το Σάββατο στον ΚτΕ προς επίρρωση του αντιτσιτουριδικού αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. kosmos tou ependity? o xleimintzouras ekeinos me ta gyalakia o kekes pou den borei na arthrosei kouventa...pou einai to xrysho mou na mas pei kialla?

    Poianou plates exei kai tin peftei etsi sto tsitouridi?

    O daskalopoulos (blepe delta)...giati arages tin epese ston tsitouridi?Giati den ton thelei?

    Foveroi dimosiografoi toy kerata..pou ta xerete ntemek ola...tipota den xerete.

    Ego stin thesi sas tha epsaxna kalytera tis meres kai ta erga tou daskalopoulou.!!

    VROMAEI APO TIN KORYFI MEXRI TA NYXIA O IDIOS KAI TO SYNAFI TOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν είναι περίεργο ενώ το λέμε το θέμα του καρτέλ στο γάλα και την εκδίκασή του στην Επιτροπή Ανταγωνισμού εδώ και μέρες, οι ιθύνοντες του blog να σφυρίζουν αδιάφορα; Κατά τ' άλλα το blog "είμαστε εμείς" .
    Εντάξει και μας όμως ο νους μας πάει οπουδήποτε. Και η δήλωση Δασκαλόπουλου για φάγωμα του Σάββα με μεγάλα γράμματα δίπλα στο αντιτσιτουριδικό γκάλοπ την προηγούμενη βδομάδα στον ΚτΕ έβγαζε μάτια. Να μην πω και για την διαφήμιση ραδιοφωνικής εκπομπής σταθμού του ίδιου ομίλου από το blog.
    Βγάλτε το θέμα του καρτέλ τώρα αφού θέλετε το καλό και το συμφέρον του πολίτη και εγώ θα ζητήσω συγνώμη για τα υποννοούμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΟΣΜΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.....ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΣΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 1:46 Συμφωνω μαζί σου!!!
    Η ιστορια μου θυμίζει προγραφή της κυβέρνησης από τους υπερατλαντικούς συμμάχους. Θυμάστε τον Γουώρεν Κρίστοφερ και τον Μητσοτάκη το Μάϊο του 1993; Τότε που προανήγγειλε ενώπιον του εκλογές και αλλαγή κυβέρνησης 6 μήνες πριν;
    Τα νήματα κινούνται από εκεί που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί!!!
    ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Βγάλτε το θέμα του καρτέλ τώρα αφού θέλετε το καλό και το συμφέρον του πολίτη και εγώ θα ζητήσω συγνώμη για τα υποννοούμενα.

    2:30 μμ

    ==
    Ρε φιλε βασιλης κλπ ,εισαι εκτος τοπου και χρονου...

    Το προβειο γαλα το πουλαει ο παραγωγος 0,99 το κιλο...

    Ζητησαν καποια αυξηση ..κατι λεπτα" την πηρανε...

    Πως ...πως???? "σεμνυνομαι" οπως θαλεγε και ο ..κουγιας,να μην σε αρχισω στα μπινελικια,πως ρε "ΦΙΛΕ"!!!

    ΠΩΣ!!!Θα το παρεις εσυ 0,86 το κιλο???

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Φίλε 12.22, - ωραίος αριθμός!

    ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δομούν ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξουσίας, στην οικονομία το πολιτικό προσωπικό, τα ΜΜΕ.
    Το σύστημα αυτό έχει αυτονομηθεί σε μεγάλο βαθμό και αναπαράγει τον εαυτό του και τις σχέσεις συνοχής – και συνενοχής- που το χαρακτηρίζουν.
    Η διαπλοκή και η πατρωνία είναι σύμφυτες με το χαρακτήρα του. Κανείς μα κανείς εντός του συστήματος δε θέλει πραγματικά, αλλά και δε μπορεί να το μεταλλάξει. Όλος ο αγώνας τους συναρτάτε με τον εκσυγχρονισμό της διαπλοκής και τη νομότυπη κάλυψη της ρεμούλας.
    Με την υπερψήφιση ενός μικρού κόμματος, ραπίζεις το σύστημα στο σύνολό του και δημιουργείς τις προϋποθέσεις για το ανακάτεμα της τράπουλας.
    Καλά να είμαστε και δε θα κάνουμε αυτή τη φορά το κοροΐδο…

    12:42 μμ


    ===
    Και οπως οπως δηλωσε και ο ιδιος ο προεδρος των πουστηδων ,στην Ελλαδα δεν εχουμε δημοκρατια...

    Ρε γαμημενοι ουστ

    Ουστ λεμε

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Εκκλησία, συγκροτούν ένα μπλοκ εξουσίας που ρουφάει το αίμα του μέσου Έλληνα, αλλά το ρουφάει γλυκά και απαλά και ο γεννημένος ραγιάς φωνάζει στην κάλπη: Τ'όνομά μου είναι Βαρβάρα. Βάρα βάρβαρέ μου βάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σε ωρολογιακό μηχανισμό για την αξιοπιστία ολόκληρου του συστήματος τείνει να μετεξελιχθεί η υπόθεση γύρω από τις εκδόσεις του δημοσίου χρέους, τα δομημένα ομόλογα και τη διαχείριση της περιουσίας των ταμείων.

    Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται ή δραστηριοποιήθηκαν στο παρελθόν στους τομείς των εκδόσεων δημοσίου χρέους και των αγοραπωλησιών ομολόγων για λογαριασμό των Ταμείων γνωρίζουν ότι δεν είναι αγορές για … αγγέλους. Ακριβώς αυτή η γνώση κάνει τους πάντες να... κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και την ίδια στιγμή τις φήμες για μίζες και συνειδητή κακοδιαχείριση να πολλαπλασιάζονται δηλητηριάζοντας όλη την αγορά.

    Η διάχυτη αίσθηση ότι η υπόθεση του ομολόγου πήγε ”καρφωτή” στις αρχές από συγκεκριμένο ή συγκεκριμένους παίκτες της αγοράς κάνει την νευρικότητα μεγαλύτερη. Για αυτό και όλοι με μακρινές... σέντρες προσπαθούν να πετάξουν την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή ή ακόμη καλύτερα σε άλλο γήπεδο. Μετά τα μαγικά ομόλογα ήρθαν οι μάγοι της... μπάλας.

    Από τις Βρυξέλλες ο τσάρος της Οικονομίας υιοθετώντας το αγγλικό στυλ ποδοσφαίρου με σέντρα –γιόμα πέταξε την μπάλα στους ”άπληστους” χρηματιστές που εκμεταλλευόταν τις ανίδεες διοικήσεις (!!) των ταμείων. Αν ακριβολογεί, γνωρίζει ότι κάνει λάθος μια και ελάχιστες χρηματιστηριακές έκαναν συναλλαγές με ταμεία. Γνωρίζει επίσης ως επί σειρά ετών τομεάρχης Οικονομίας της Ν. Δ και εν συνεχεία πρώτος τη τάξει υπουργός της κυβέρνησης ότι οι διοικήσεις των ταμείων μόνο ανίδεες δεν είναι . Είναι όμως εποπτευόμενες και ελεγχόμενες από την κυβέρνηση άρα αν δεν φταίνε τα ταμεία και φταίνε οι άπληστοι χρηματιστές μετατίθεται η ευθύνη.

    Οι χρηματιστηριακές από την πλευρά τους – όντας εν αμύνη- πετάνε το μπαλάκι στις τράπεζες και τους ξένους. Με επίσημες ανακοινώσεις (!!) ο Σύνδεσμός τους δείχνει τις τράπεζες και τα ξένα funds ως τους χώρους όπου πρέπει να επεκταθούν – κατ ουσία όμως να εστιασθούν - οι έρευνες . Οι χρηματιστές αντιλαμβάνονται τη δήλωση Αλογοσκούφη ως αδιάψευστη πλέον επιβεβαίωση της κυβερνητικής πρόθεσης να ”φορτωθούν” όλα σε αυτούς . Και αυτό επί της ουσίας πέραν άλλης μιας σπίλωσης, σημαίνει ότι κινδυνεύουν να αποκλεισθούν ολοσχερώς από τη νέα μοιρασιά της διαχείρισης της κινητής και ακίνητης περιουσίας των ταμείων . Και λογικά θα αντιδράσουν . Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που διαβάζουν τη χθεσινή δήλωση Αλογοσκούφη και ως προσπάθεια να μεταθέσει την προσοχή από τις εκδόσεις χρέους και τις συναλλαγές με τελικούς αποδέκτες τα ταμεία στο θέμα της διαχείρισης των ταμείων.

    Η αλήθεια είναι όμως ότι το μεγάλο θέμα βρίσκεται στις εκδόσεις χρέους. Τα δομημένα ή απλά ομόλογα από μόνα τους δεν είναι κάτι καλό ή κακό. Αποτελούν προιόν που πρέπει να κρίνεται με βάση το συνολικό κίνδυνο που αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο το οποίο το αγοράζει και βέβαια τα περιθώρια απόδοσής του. Το θέμα τόσο στις εκδόσεις χρέους όσο και στις αγορές ομολόγων από τα ταμεία είναι οι μίζες σύστασης που λαμβάνουν οι επιτήδειοι με αποτέλεσμα τα ταμεία να αγοράζουν ακριβότερα αυτό που το Δημόσιο εκδίδει φθηνά . Επομένως είναι θέμα ελέγχου και όχι προιόντων ή ακόμη περισσότερο… άπληστων χρηματιστών.

    Ο μηχανισμός όπως φάνηκε από τις συναλλαγές του ομολόγου – ”σπαγγέτι” είναι απλός. Σε μια από τις συναλλαγές ο έχων έτοιμο τον τελικό πελάτη που θα αγοράσει το ομόλογο λαμβάνει προμήθεια σύστασης ( !!) η οποία αναγράφεται σε κάποιες περιπτώσεις και στις συμβάσεις. Εν συνεχεία τα λεφτά της προμήθειας κατατίθετο μέσω εμβασμάτων σε off shore εταιρείες του προσώπου που βρήκε τον τελικό πελάτη και τα ταμεία φορτωνόταν τίτλους που θα μπορούσαν να είχαν αγοράσει σε σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα χωρίς τις προμήθειες των μεσαζόντων.

    Αν η προμήθεια σύστασης και μόνο για ένα ομόλογο 12ετούς διάρκειας και ονομαστικής αξίας 280 εκατ ευρώ έφθασε στα 10 εκατ ευρώ φανταστείτε τι περιθώρια προμηθειών υπάρχουν σε αυτή την αγορά των 150 δις και των εκδόσεων χρέους ύψους 30 με 35 δις ευρώ ετησίως. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά. Και επειδή όλοι υποψιάζονται το διπλανό τους για την ”καρφωτή” αρκετά από αυτά που κυκλοφορούν έχουν ίσως ψήγματα αλήθειας. Είναι σαν μηνύματα με άγνωστο αποστολέα και πολλαπλούς παραλήπτες

    Οι μίζες όμως σύστασης είναι το ένα μόνο σκέλος. Το άλλο αφορά στην ανάληψη αναδοχής των εκδόσεων και είναι θέμα που καίει για τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Και εδώ η ιστορία του ομολόγου ”σπαγγέτι” έχει διδακτικό περιεχόμενο. Το Δημόσιο είχε να προχωρήσει σε έκδοση ομολόγου από το Μάιο του 2006 προκειμένου να κρατήσει το χρέος σε επιτρεπτά, βάσει του σχεδίου εξόδου από την επιτήρηση, επίπεδα.

    Το δομημένο ομόλογο των 280 εκατ. ευρώ ήταν το ΠΡΩΤΟ, επομένως, που εκδόθηκε ΜΕΤΑ από 9 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. Υπήρχαν πολλοί διψασμένοι για εκδόσεις, λένε στην αγορά, και επομένως της έκδοσής του προηγήθηκαν ”τζατζαρίσματα” για την αναδοχή αλλά και υπαρκτή ζήτηση. Τα λεφτά που βγήκαν από τις αγοραπωλησίες ήταν τριπλάσια της μίζας σύστασης και όσοι καίγονται ισχυρίζονται ότι πήραν μόνο τη νόμιμη προμήθεια.

    Που είναι η μπάλα; Οέο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Όσο δεν αλλάξει ο νόμος του εβραίου (δεν το λέω υποτιμητικά) χρηματιστή Κ. Σημίτη, δεν πρόκειται να φοβηθούν οι κλέφτες της αγοράς, διότι θα έχουν με το νόμο αυτόν, τις πλάτες των ανεύθυνων υπουργών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, (βλέπε Παπαντωνίου, Τιστουρίδη, μασόνου Αλογοσκούφη). Φιλόλαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΦΑΤΕ ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ. ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ. ΦΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ζορίστηκες με τα γαλάζια σκάνδαλα Βασιλάκη κι άρχισες να τα χώνεις στο blog; Δεν πειράζει αγόρι μου αρχή είναι θα συνηθίσεις. Αυτά που ακούγονται τώρα είναι η κορυφή του παγόβουνου. Κάνε υπομονή και τα χειρότερα έρχονται. Να βγάλουμε και τα βίντεο με την Κλείτου και τον Σάβα να γίνει της μουρλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ


    ΕΔΩ ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ BLOG ΔΕ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΛΕΙΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ...


    E ΡΕ ΑΝΑΡΧΕΣ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 4.24 βγάλτο, βγάλτο. Θα βγάλω κι εγώ το video του Ευχαριστώ τους Αμερικανούς για να μη ξεχνάμε και την προδοσία...

    Κι αν δε συνετιστείς μετά έχει κάμποσες φωτό Δάφνης Σημίτη για να τρομάξει ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Λες και τα ασφαλιστικά ταμεία δεν είναι με κρατικό επιτηρητή της ΝΔ και το οικονομικών δεν είναι με υπουργό ΝΔ. Δεν μπορούσαν μεταξύ τους να συναλλαγούν και ήθελαν τους κλέφτες της παρέας τους, τους μεσάζοντες φίλους της ΝΔ. Σε άλλο κράτος θα ήταν προ πολλού όλοι μέσα στην φυλακή, για κλέψιμο δημόσιου χρήματος. Κλέβει το κλεφτρόνι για την δόση του 100 ευρώ και πάει μέσα, κλέβουν οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κομματάρχες και ξάχνονται μέχρι να ξεχαστεί. Όσο για το αν βγεί τώρα στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ, επειδή φωνάζουμε τους κλέφτες ΝΔ, τότε ας μην φωνάζουμε για να ξεσαλώσει η ΝΔ και να κλέψει και άλλα. Πολύ απλά φίλε ΝΔ μας τα λες. Το ήξεραν και τα ΠΑΣΟΚ και έκαναν τον νόμο. Πάντως αν πλησιάσουν κοντά ποσοστικώς τα κόμματα της κλεψιάς ίσως αναγκαστούν να κάνουν συμμαχία μεταξύ τους, οπότε θα δείξουν στον λαό ότι είναι ίδια και στηρίζονται από αμερικάνους και οι αρχηγοί τους είναι δοσίλογες (αυτό βέβαια το ξέρει ο λαός). Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ποιος είναι ο Χρήστος Μεγάλου

    O Χρήστος Μεγάλου είναι γενικός διευθυντής (managing director) επενδυτικής τραπεζικής της Credit Suisse και υπεύθυνος (country manager) για την Ελλάδα με έδρα το Λονδίνο.

    Ξεκίνησε την καριέρα του από την Arthur Andersen στην Αθήνα το 1984 και συνέχισε στην Barclays ως μάνατζερ στη διεύθυνση χρηματοδότησης επιχειρήσεων (corporate finance). Kατόπιν ανέλαβε επικεφαλής του γραφείου της BZW (Barclays de Zoete Wedd) στην Αθήνα για να μετακομίσει αργότερα στο Λονδίνο ως διευθυντής στο τμήμα επενδυτικής τραπεζικής. Ο κ. Μεγάλου βρέθηκε στην CSFB (Credit Suisse First Boston) μετά την εξαγορά της BZW από τον ελβετικό όμιλο.

    Ήταν σύμβουλος σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα ντιλ που έχουν γίνει στην ελληνική αγορά όπως η εξαγορά της Finansbank από την Εθνική, η συγχώνευση της Τρία Έψιλον με την Coca Cola Beverages, η εξαγορά της Ιονικής Τράπεζας από την Alpha Bank, η είσοδος του ΟΤΕ στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και άλλα.

    Ο κ. Μεγάλου έχει πτυχίο στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και ΜΒΑ από το βρετανικό Aston University στο Birmingham.

    (19/10/06 - 08:00)

    http://www.euro2day.gr/articles/113599/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ολα τα περι "καταγγελιων" των διαφορων ενθεν και ενθεν φαγοποτιων τα ακουω βερεσε... για τον απλουστατο λογο οτι οπως ΟΛΟΙ γνωριζουμε οι καταγγελοντες ομοιως θα ετρωγαν αν μπορουσαν.

    Τι ψαχνετε βρε "αγγελοι" και "διαολοι"; Αφου κατα βαθος στην συνειδηση του 99% των νεοελληνων αυτος που μπορει να φαει και δεν τρωει θεωρειται μαλακας... Βλεπεπε που φωναζουν; επειδη δεν τρωνε αυτοι φωναζουν, οχι επειδη τρωνε οι αλλοι. Οταν ερθει η ωρα τους να φανε, να δειτε πως θα κανουν μοκο ολοι οι νυν φωνασκουντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Έχουν μάθει το press-gr αυτοί οι άχρηστοι οι αρχαιοελληνιστές και μπαίνουν μέσα για να παρέμβουν πολιτικά. Τι θα κάνουμε με τους αστείους που φοράνε τις χλαμίδες και τις περικεφαλαίες; Μιλάμε για τους γελοίους τύπους. Αντε χεστείτε ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Στο φως σχέδια για τράπεζα από τον Γ.Παλαιοκρασσά (επίσης κολλητός του Κοκού) και τον πρόεδρο της «Ακρόπολις»

    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=790743&lngDtrID=244

    Ηλθε κι έδεσε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. deite ti ekane i popay tin ellinki oikonomia
    http://satyrikon.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. NTRIN..NTRIN… NTRIN

    Κάντε κράτει είναι επείγον.

    Ρε press-gr αυτός ο άχρηστος πρόεδρος της ΕΡΤ, αποφάσισε να παραιτηθεί- ή αποφάσισαν να τον «παραιτήσουν»;
    Κάντε γρήγορα ρεπορτάζ…..
    Είπε ότι η ΕΡΤ βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και ότι παρατηρεί δομικό πρόβλημα ανθρώπων στην ΕΡΤ, που έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και χαμηλή εκτίμηση για την ίδια την εταιρία - σ.σ προφανώς εννοεί τον εαυτό του - ενώ υποστήριξε πως αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί η ΕΡΤ θα οδηγηθεί σε μαρασμό και δεν θα έχει μέλλον - σ.σ δίχως αυτόν.
    Μετά από αυτά έπαθε κρίση και είπε: «δεν διαχειριζόμαστε μαύρο χρήμα, δεν είμαστε υπάλληλοι υπηρεσιών, ούτε υπηρέτες σκοτεινών συμφερόντων, ούτε εκβιαστές δημοσιογράφων ή καναλαρχών, ή διαπλεκόμενοι συνδικαλιστές, ή κρατικοδίαιτοι μικροεκδότες».
    Ρε, καταλαβαίνεται τη λέει ο τοποθετημένος από τη κυβέρνηση επικεφαλής της κρατικής τηλεόρασης;
    - Ποιοι διαχειρίζονται μαύρο χρήμα που ξέρει και δε λέει ο δημόσιος λειτουργός;
    - Ποιοι είναι υπάλληλοι υπηρεσιών και ποιών υπηρεσιών;
    -ποιοι εκβιάζουν δημοσιογράφους και ποιοι εκδότες , πρόκειται μήπως για τους ίδιους, τι εννοεί ο πρόεδρος;

    ΤΡΕΞΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ή …ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. DEN PROKEITE NA KOUNISETE ROUPI TO TSITOURIDI!!

    TO AKOUTE?? TO AKOUTE .
    TO BLEPETE?? E THA TO DEITE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ελένη μήπως σου χρειάζεται το δόρυ που έχουν οι αρχαιοελληνιστές για να γαργαλιστείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΟΥΖΑ
    PAR TOUS [= OΛΟΙ ΜΑΖΙ]
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ο Χρηστος Μεγάλου, φίλε που ειχες την καλοσυνη να μας γραωεις το βιογραφικο του θα έχει πολύ ασχημο τέλος γιατι τον ψαχνει η αντιπολίτευση και ο Ζορμπας.Τα περι μεγαλων ε΄πιχειρηματικών συμφωνιών ειναι πούτσες αφου στις οποιες επενδυτικές τραπεζες στις οποιες δουλευει κατείχε πάντα χαμηλές θέσεις και σε σχέση πάντα με την Ελλάδα. Να θυμήσω οτι απο την Μπαρκλεις επιτης ουσίας εξεδιώχθη γιατις ήταν πάντα λιγο λαμογιο οπως ο κολλητος του ο Λαμπρουκος ο Παπακωσταντινου. Το 99, στην μεγάλη κριση των αγορων λιγο έλειψε να απολυθει απο την Κρεντι Σουις και σωθηκε μετά απο μεσολάβηση του Αλογοσκουφη. Ο σημερινός υπουργος είναι η μεγάλη ακρη του Μεγάλου όπως και την γυναικας του της Ρουμπινης που δουλευει τωρα με τον λησταρχο Τσουπιδη στο ΤΤ. Ο Μεγάλου έκανε τα πάντα για να γυρισει στην Ελλάδα μόλις βγηκε η ΝΔ, πίστευε οτι θα γινει διοικητής της εμπορικής, αλλά δεν είναι και τ[ιποτα σπουδαίο σαν στελεχος. Δεν ειναι και αστος και Ο Αλογοσκουφης τον ήθελε για ταμεια στο Λονδινο και νταραβεριτζή με κάποια επενδυτικά σπίτια. Η γυναικα του ειναι τεράστιο ψωνιο, νεοπλουτη που εμενε στον Βυρωνα και τωρα μετακομισε στην Εκάλη. Ειναι τοσο μεγαλο ψωνιο που στον Μωραιτη που στελνει τα παιδια της όλοι γελούν με το στιλ της και την υπερδραστηριοτητα της στον συλλογο γονεων και κηδεμονων. Τρελένεται να κανει γνωριμιες στο σχολειο που νομιζει οτι την ανεβαζουν κοινωνικά και ισως της φανουν χρησιμες. Το μεγαλο της απωθημενο ειναι που δεν καταφερε να γραωει τις κορες της στο κολλεγιο Αθηνων. το φερει βαρεως. Με τον Τσουπιδη τα έχουν κανονικά, γιατι με τον Μεγαλου ο γαμος ειναι πλεον λευκος και η Ρουμπινη που ειναι μοχθηρη τον κραταει με τα οικογενειακά μυστικά. Πριν απο λιγο καιρο πηγαν με τον Πανουλη στο Παρισι για βολτα και λεγεται οτι η πιστωτικη της εταιρική καρτα πηρε φωτια απο τα ψωνια στο Ερμές. Η Ρούμπη ειναι το κλασικό κομματικο παρασιτο που ζει εις βαρος του κρατους. Ειναι δε μια απιστευτα φιλοχρηματη και ψωνισμενη μικροαστή που νομιζει οτι η κοινωνια της οφειλει τις αρπαχτες. Βεβαια το ΠΑΣΟΚ την εχει στοχοποιήσει παρόλο που μεσω κατι φιλων δημοσιογραφων του Τσουπιδη που στο παρελθον εκαναν τους πρασινους,προσπαθει να ριξει γεφυρες. Στο παρελθον εχει κανει ένα μεγαλο λαθος γιατι εβλαψε εναν ισχυρο παραγοντα του ΠΑΣΟΚ που τωρα παιζει μεγαλο ρολο στο περιβαλλον του ΓΑΠ και θα την παει αυτην και τον αντρα της πιπα κώλο. Ο παραγοντας αυτος του ΠΑΣΟΚ ειπε προσφατα καπου οτι την "Ρουμπη και τον Μεγαλου θα τους παω φυλακη" Λενε οτι εχει εναν φακελλο ετοιμο και σε λιγο υα αρχισει το γλεντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΦΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΙΟΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ?
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΟΘΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ:
    "ΟΧΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ"
    ΚΙ'ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ.
    ΑΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Σ
    ΣΤ
    ΣΤΙ
    ΣΤΙΣ
    ΣΤΙΣ Ε
    ΣΤΙΣ ΕΚ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ψ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΨΙΖΟΥ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Π
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΣ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΣΟ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ

    (θελει λιγη τολμη....στο τελος τα καταφερα ομως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΑΣΟΚ? ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ? ΤΟΥ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ"-ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ, ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟ (ΝΕΚΡΟΙ & ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ), ΤΟΥ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΡΧΗΓΟΥ (ΧΟΝΤΡΟΓΟΥΡΟΥΝΕΛΟΣ) 'Η ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ "ΠΙΝΤΙΟΥ"??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Το φαύλο γονίδιο

    1. Γεώργιος Παπατζής Α΄+ Σοφία Μινέικο (Πολωνοεβραία) = Ανδρέας Παπατζής (50% Έλληνας)

    2. Ανδρέας Παπατζής + Μάργκαρετ Τσαντ (Αμερικανοβουλγάρα) = Μπραβογιώργος ο Α΄ (25% Έλληνας)

    Από τον Μπραβογιώργο ξεκινά νέα αρίθμηση (Α΄) διότι εγκαινιάζει Νέα Εποχή μεγαλειώδους αμερικανοδουλείας.

    Αυτός λοιπόν θα μας σώσει από τους γαλάζιους κλεφτες !!!
    (Όταν ο Μεγάλου έκανε δουλειές με τον Βερελή..)

    Είστε καλά ρε πουστροπασόκια που τα γράφετε αυτά ;
    Θολώσατε από 3 χρόνια αποχή κλοπής ;

    Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ποσο θα ηθελες να ηταν οπως το λες.
    Το ΠΑΣΟΚ ειναι ενα,αδιαιρετο.Ξεκινα απο τα ασπρα σημερινα μαλλια της αντιστασης,του ανενδοτου αγωνα και του 114(τα ξερεις αυτα?).Συνεχιζεται με τη γενια του αντιχουντικου αγωνα(εχεις ακουστα για τη χουντα και τη δραση της εναντιον των δημοκρατικων διακιωματων μας και την προδοσια της στην ΚΥΠΡΟ? και περιλαμβανει τους συχρονους σαρανταριδες πια που δεν εζησαν την καταπιεση του χωροφυλακα και το στραγγαλισμο των ελευθεριων που πριν απο το 1981 ηταν καθημεριρινη σκληρη πραγματικοτητα.
    Ενα ειναι λοιπον το ΠΑΣΟΚ .Αλληλενδετο και συνεχες και ας μην σαρεσει.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ηλια,
    εισαι τοσο μολακας οσο φαινεσαι απο τα γραπτα σου η ακομη μεγαλυτερος ?
    Μαλλον πρεπει ναι εισαι κομματοσκυλο η τσατσονι του Θοδωρα.Δεν πειραζει.Τα ψωμια σας ειναι μετρημενα και με τοσες λοβιτουρες και τοσο ξελιγωμενοι,γρηγορα θα μετρατε παλι τ αστερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Απο την αιματολογικη σου αναλυση φαινετε οτι εισαι οπαδος της "καθαροτητας" Με τετοιες αναλυσεις και αποψεις καπου 30 εκατομμυρια ευρωπαιοι(Εβραιοι ,Σοβιετικοι πολιτες και συμπατριωτες σου οδηγηθηκαν στον θανατο.Εσυ δεν εχεις μαθει ακομη τιποτα ...τετοια απυθμενη βλακεια.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΤΟ προβλημα της πατρίδας είναι η εναλλαγή ΚΟΥΤΑΛΑΣ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΟΥΤΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Σ
    ΣΤ
    ΣΤΙ
    ΣΤΙΣ
    ΣΤΙΣ Ε
    ΣΤΙΣ ΕΚ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ψ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΨΙΖΟΥ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Μ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ Κ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    (θελει περισσοτερη τολμη....στο τελος θα τα καταφερεις ομως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ

    ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ FIDELITY INVESTMENTS, ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ "ΔΙΑΦΑΝΟΥΣ" "ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ" ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.
    ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΕΜΠΕΔΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ, ΠΟΥ ΚΡΥΦΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
    (ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΓΕΡΜΙΔΗ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ??)

    ΑΥΤΑ ΤΡΑΒΑΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΑ......
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

    ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ
    "QUIS CUSTODIET IPSOS CUSTODES ?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΤΖΟΥΖΕΙ Ελένη που είμαστε ΠΟΛΛΟΙ και δεν φοράμε χλαμύδες (για τα ράσα "μόκο" έτσι), αλλά έχουμε και δόρατα, και ασπίδες και ό,τι άλλα σύνεργα σε φτιάχνουν. Χριστιανοφασιστάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΨΗΦΟ ΣΤΟ Ε.Α.Ρ. ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Για το καρτέλ ΠΑΣΟΚ που λυμαίνονταν 20 χρόνια το δημόσιο χρήμα κουβέντα...

    Α ρε αμνησία που έχει πέσει.


    Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση