GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρέξτε εσείς, για να 'χουμε την εξουσία εμείς...

Τι λένε οι σύνεδροι της ΝΔ που επέστρεψαν στις επαρχίες τους. Πρόκληση με την δεξίωση του Δούκα Του Πέτρου Αποστολίδη Συγχαρητήρια για τη...

Τι λένε οι σύνεδροι της ΝΔ που επέστρεψαν στις επαρχίες τους. Πρόκληση με την δεξίωση του Δούκα

Του Πέτρου Αποστολίδη

Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε. Με την λήξη του συνεδρίου της Ν.Δ. σύνεδροι και παρατηρητές που βρέθηκαν στην Αθήνα και επέστρεψαν στην επαρχία, μιλάνε για ένα συνέδριο με κακή οργάνωση, στο οποίο μίλησαν οι υπουργοί και οι βουλευτές και τους απλούς συνεδρους δεν τους άφησαν να πουν κουβέντα.
Οι απλοί σύνεδροι, οι οποίοι βρίσκονται πιο κοντά στο λαό και ξέρουν τα προβλήματα του, άκουσαν τους μεγάλους του κόμματος να τους λένε τρέξτε εσείς να κερδίσουμε τις εκλογές για να 'χουμε την εξουσία εμείς.
Επίσης στη διαρκεια του συνεδρίου, την Πέμπτη 5 Ιουλίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Πέτρος Δούκας έδωσε δεξίωση με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής (http://www.petrosdoukas.gr/calendar.php?evid=14&d=5&m=7&y=2007).
Παραβρέθηκαν υπουργοί, βουλευτές, σύνεδροι, στελέχη, παρατηρητές. Μιλάμε για χιλιάδες που περάσανε απο εκεί. Και οι μπουφέδες και οι ψησταριές είχανε και του πουλιού το γάλα. Χιλιάδες ευρώ για μια δεξίωση, σεμνά και ταπεινά μετά τα ομόλογα.

21 σχόλια

  1. Me pianou lefta trwgane twra aftoi? rotaw twra egw...


    elvetos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως τον είπαμε;
    Πέτρο ΦΤΟΥκα;

    Ευθύνες δεν είδατε κύριοι (σκ@τ@ κύριοι αλλα τελοσπάντων), τα φάσκελα τουλάχιστον τα είδατε;;;

    Ωραία, έρχονται κι άλλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kala ta eipe o Aris, alla den ton akouei kanenas, exoun ginei oloi tous allazones kai pretwres



    elvetos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5.38

    το "αίτωρες" το χρωστάνε.
    Προς το παρόν ακόμα στο "πρρρ" είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5.36 από τα ίδια που τρώτε κι εσείς για 20 χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε τι στο καλό Υφυπουργός Οικονομισίας και Οικονομισάντων θα ήταν αν δεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ti na sou pw 5:46

    Eisai perifanos diladi?



    elvetos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ .ΔΟΥΚΑΣ !
    ΟΧΙ ΚΟΜΗΣ ,ΟΧΙ ΥΠΟΚΟΜΗΣ ,ΟΧΙ ΒΑΡΩΝΟΣ !
    ΔΟΥΚΑΣ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 5.52 εσύ είσαι περήφανος για το 20ετές ξέσκισμα από το πασοκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σας πειράζει αν εγώ ντρέπομαι και για τους δύο;
    Λέω δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 6:00

    Gia merika eimai perifanos opws Attiki odos, Aerodromio E. Venizelos, Egnatia Odos, Rio-Antirio, Proastoiakos....

    Oti tha yparxoun mesa sto komma kai lamogia afto einai fysiko. To thema einai na mboun nea proswpa stin eksousia!


    elvetos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το θέμα Ελβετέ ΔΕΝ είναι να μπουν ΜΟΝΟ νεα πρόσωπα στην εξουσία αλλά να μπούν και μερικά πρόσωπα (πρόσφατα και παλαιότερα) στη ΦΥΛΑΚΗ!
    Ισως και να υπάρξει κάποτε ΙΣΟΝΟΜΙΑ σ' αυτή την χώρα, και γιατί όχι, ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ αντι για την εν λευκώ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ!!!

    φερστεν ντιχ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υποσχέθηκε προεκλογικά το 2004, αλλά και με τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησής του, ο Κώστας Καραμανλής την «επανίδρυση του κράτους» υπογραμμίζοντας ότι η Νέα Εποχή απαιτεί: «Ενα κράτος χωρίς κομματικές σημαίες. Μακριά από εξαρτήσεις, οργανωμένα συμφέροντα και πελατειακές σχέσεις. Ενα κράτος με στέρεες και λειτουργικές βάσεις, που να ενισχύει την οικονομική ανάπτυξη και να παρέχει στήριξη σε όσους έχουν ανάγκη».
    Στα τρία χρόνια που πέρασαν με τη Νέα Δημοκρατία στην εξουσία δεν έγινε κάτι για να σταματήσει «το δράμα της διοικητικής κακοδαιμονίας της χώρας». Δεν έγιναν καν ενέργειες, που η εφαρμογή τους δεν απαιτούσε οικονομικό κόστος. Η επανίδρυση του κράτους έμεινε στα λόγια. Υπερίσχυσε η λογική της κομματοκρατίας και του «βολέματος» των ημετέρων, η λογική του κομματικού κράτους. Αυτό το καυτό θέμα δεν μπορούσε να συζητηθεί στο συνέδριο-φιέστα της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα προεκλογικά.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο '' φτωχικός γάμος ''στο Παρίσι του Άκη τους μάρανε. Αυτοί τρώνε με χίλιες μασέλες, από την πρώτη τεραετία που ο λαός τους εμπιστεύθηκε. Τώρα, όμως τέρμα!!Ήρθε και αυτών η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 6.26 τα οποία έγιναν με τόσο μεγάλη χρονική καθυστέρηση για να δοθούν κατ' ανάθεση και να κοστίσουν δεκαπλάσια...

    π.χ. Αττική Οδός 2,7 ευρώ, ενώ στις ΗΠΑ οι Εθνικές έχουν διόδια 25 σεντς (περίπου 20 σεντς ευρώ)

    χωρίς να αναλογιστούμε πότε ξεκίνησε ο σχεδιασμός για ορισμένα από αυτά (πχ Βενιζέλος)

    άσε που η Εγνατία δεν είναι ακόμη ολοκληρωμένο έργο, άσε που ο προαστιακός δεν είναι δικό σας..

    συγχαρητήρια


    Αν είσαι από αυτούς που θεωρούν ότι το πασοκ του σημίτη ήταν άλλο πασοκ από αυτό του αντρέα.. τι να λέμε και τι να σε ρωτήσω για τα εξόφθαλμα σκάνδαλα όλης της 20ετίας


    σχετικά με τα νέα πρόσωπα... βλέπεις νέα πρόσωπα στο πασοκ? και ταυτόχρονα όχι μόνο νέα αλλά και ικανά? γιατί το νέα δεν αρκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μάνα μου τα, μάνα μου
    τα κλεφτόπουλα τρώνε
    και τραγουδάνε, άιντε
    πίνουν και γλεντάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο δουκας ειναι βαρωνος του (οικονομικου) εγκληματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O Kostas Karamanlis odigei tin ND se mia deyteri megali niki!Opos sas eixa pei ta teleytaia stoixeia edeixnan diafora 2,5-4,5% alla tora meta k tin akoma megaliteri sispirosi giro apo to prosopo tou logo tou poli petiximenou sinedriou i niki tha nai sintriptiki!To pio pithano einai na plisiasei tin diafora ton eklogon tou 2004.Laiki entoli gia allages k metarrithmiseis!se ligo kairo tha sas pote tha ginoun oi ekloges...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στο Πασοκ ηδη εχουν αρχισει οι δελφινοι να φτιαχνουν τις ομαδες τους για την μερα μετα τις εκλογες.Μεσα στο Πασοκ ολο κ περισσοτεροι πιστευουν οτι ο Γιωργακης δεν θα μπορεσει να κρατηθει στην ηγεσια μετα απο τη νεα μεγαλη ηττα.Βενιζελος η Διαμαντοπουλου θα ναι το διλημα.Τον Βενιζελο θα τον στηριξουν οι νταβατζηδες αφου πιστευουν οτι ειναι ο μονος που μπορει να αντιμετωπισει στα ισα τον Καραμανλη ενω την Διαμαντοπουλου θα την στηριξουν τα ξενα συμφεροντα που την "αγαπουν" πολυ.Το μεγαλο φαβορι ειναι ο Βενιζελος κ στις εκλογες του 2010(λογω της μη εκλογης προεδρου δημοκρατιας)θα χουμε πραγματικη μαχη δυο αρχηγων κ οχι περιπατο Καραμανλη οπως τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αντί να δίνονται απαντήσεις για το τεράστιο σκάνδαλο των ομολόγων, για τις μίζες και τις βαλίτσες, ο κ. Καραμανλής προσπαθεί να συγκαλύψει την υπόθεση.
    Μας είπαν (οι της ΝΔ) ότι ήταν οι αρχάγγελοι της κάθαρσης και αποδείχθηκε ότι ήταν οι πρωτομάστορες της διαφθοράς.
    Το τελευταίο αποκούμπι του κάθε Έλληνα, που αισθανόταν ότι ο δρόμος για το μέλλον του παιδιού του ήταν οι Πανελλήνιες, η κυβέρνηση κατόρθωσε και αυτό να το ξεθεμελιώσει.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση