GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το κόλπο του ΠΑΣΟΚ που δεν έπιασε...

Σαφής η συνταγματική απαγόρευση για την Φώφη! . Το κόλπο που πήγε να κάνει το ΠΑΣΟΚ ήταν να ισχυριστεί αφενός ότι η Φ. Γεννηματά δεν είνα...

Σαφής η συνταγματική απαγόρευση για την Φώφη!
.
Το κόλπο που πήγε να κάνει το ΠΑΣΟΚ ήταν να ισχυριστεί αφενός ότι η Φ. Γεννηματά δεν είναι νομάρχης αλλά υπερνομάρχης, μόνο που το Σύνταγμα δεν κάνει τέτοια διάκριση. Και αφετέρου ότι το άρθρο 56 του Συντάγματος ισχύει για τις περιφέρειες με σταυρό και όχι για το Επικρατείας.
Αλλά κι αυτό είναι λάθος. Γιατί το ίδιο άρθρο εξηγεί, στη συνέχεια, ποιες κατηγορίες υποψηφίων εξαιρούνται από τους περιορισμούς και μπορούν να ανακηρυχθούν εφόσον συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδλελτιο Επικρατείας. Είναι οι διοικητές οργανισμών, αξιωματικοί, δημόσιοι υπάλληλοι, γενικοί γραμματείς. Οσοι υπάγονται σε αυτές οι κατηγορίες πρέπει να έχουν παραιτηθεί 18 μήνες πριν από τις εκλογές για να ανακηρυχθούν υποψήφιοι σε περιφέρειες με σταυρό. Στο Επικρατείας μπορούν να μπούν χωρίς πρόβλημα ακομη και την τελευταία στιγμή.
Προσέξτε: Για τους νομάρχες αυτό όμως δεν ισχύει. Αν δεν λήξει η θητεία τους δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι, ακόμη κι αν παραιτηθούν!
(Διαβάστε λεπτομερώς το Σύνταγμα εδώ).

28 σχόλια

  1. Ο Αθανασάκης (και όποιος τον συμβούλεψε) που έκανε τις χθεσινές δηλώσεις περί πραξικοπήματος πρέπει να μάθει ανάγνωση 1α και μετά να ανοίγει το στόμα του.
    Καλά στο ΠαΣοΚ εκτώς από ψεύτες πρέπει να είναι και πανηλίθιοι!!


    -----------

    - ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΥΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΛ. ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ
    (φωτογραφίες χαμογελαστών βουλευτών του ΣΥΝ με αντίστοιχους ΑκροΔεξιούς και φασίστες Τούρκους, αναπαραγωγή τούρκικης προπαγάνδας στο ελληνικό και ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και πάρε δώσε με το ΕΠΣΕ και τον ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΑ).

    - ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΛΑΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΚΕ

    - ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ (βουλευτές ΠαΣοΚ βασανιστές της Χούντας κ.α.)

    - ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΗ και του ανιστόριτου βιβλίου της ΣΤ' Δημοτικού -> ΝΔ

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ-ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΑ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ σας το είπα και παλιότερα. Αν βγει το ΠΑΣΟΚ θα είναι παγκόσμια πρωτιά της Ελλάδας να αναδείξει ως πρωθυπουργό ένα ΑΜΕΑ (άτομο με ειδικές ανάγκες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καραμανλής θα βγεί οριακά και θα κάνει ότι έκανε και ο Σαρκοζί στη Γαλλία: Θα πάρει στελέχη του ΠΑΣΟΚ και θα τους κάνει να ψάχνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ Η΄ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.
    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΑΓΕ ?????
    ΤΩΡΑ Η΄ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ Η΄
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Η΄
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΕΝΟΙ
    ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ
    ( ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΥΛ ΛΑΛΙΩΤΗ) ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ
    ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΗΜΕΝΕ ΛΑΛΙΩΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απορία αφελούς!!!!!Ο Χηνοφώτης πώς πέρασε;;;;;;;;;;Εκεί ο καλός μας Πάγος γιατί δεν πάγωσε την υποψηφιότητά του;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διάβασε το άρθρο 56 του συντάγματοε πρασινοφρουρέ και θα δεις ότι οι στρατιωτικοί αρκεί μόνο να παραιτηθούν ενώ οι αιρετοί δεν μπορούν ακόμη και με παραίτηση...

    τι στο διάολο ο Βενιζέλος το έγραψς αυτό το άρθρο, δεν το ξέρανε στο ΠΑΣΟΚ ότι δεν μπορεί να κατεβεί η Φώφη.

    Η ίδια σε συέντευξη έλεγε ότι δεν μπορεί να κατεβεί και τώρα το αλλάζει;

    Μιλάμε για μεγάλα βλήματα στο ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΔΕΞΙΟΙ 15 ΚΑΙ ΜΣΗΜΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάθανε και οι φασίστες το Σύνταγμα τώρα... Πολύ καλό αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10:16 Όντως ο Βενιζέλος το έγραψε το άρθρο και γνώριζε πολύ καλά το κώλυμα. Γι' αυτό μετά το κάρφωσε και τώρα προβάρει το κοστούμι του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ που θα ράψει στις 17 Σεπτέμβρη μετά την ήττα του Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε αυτο με τη Φωφη ήταν προσχεδιασμένο - δαιμόνιε Λαλιώτη πάλι έγραψες!

    Το έκαναν επίτηδες, να δημιουργηθεί ντόρος περι δικαστικού πραξικοπήματος κλπ, και στο τέλος θα βάλουν στη θέση της τη Βούλα Πατουλίδου.

    Θα δείτε οτι έτσι ακριβώς θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Καραμανλής θα βγεί οριακά και θα κάνει ότι έκανε και ο Σαρκοζί στη Γαλλία: Θα πάρει στελέχη του ΠΑΣΟΚ και θα τους κάνει να ψάχνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11.47

    Δεν ήταν δουλειά του Λαλιωτη αλλά του Τούρκογλου.

    Γι αυτους που ξέρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαύρο στπυς γρίζους λύκους της ΔΕΞΙΑΣ (ΝΔ -ΛΑΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. o toyrkoglou mallon kinise ta nimata, giati san sintagmatologos mporei na to "sxoliasei" se filikou kiklous pou me tin seira tous eferan to thema ston afro

    itan kinisi mat
    giati ekthetei to pithano antipalo deos meta tis ekloges kai apodinamoni tin eikona tou igeti tou pasok xoris na fainete o idios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. vevaia san xekarfoma tha vgei na kanei diloseis ipr fofis, alla prosektika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εκει εφτασε η Ελλαδα μας να μας κυβερνουνε τετοιες χοντροκολες ΦΩΦΕΣ, τετοια μπαζα περιφερονται και εξουσιαζουν τον τοπο μας, δεν ειχε ουτε ενα δραμι μυαλο να μην μιληση αλλα να βγαλει ο κοταρα τον σκασμο, ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΤΡΙΒΟΥΝΕ ΣΤΟ ΒΔΕΛΥΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ τις δηλωσεις της και την ξευτιλιζουν ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ...

    Αιντε να τελειωνουμε με αυτα τα κοπροσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 11:02 πμ

    Εννοείς ότι οι "φασίστες" του ΠΑΣΟΚ δεν έμαθαν ακόμα το Σύνταγμα, μπορεί να έχεις και δίκιο! Εσύ μόνο ως αφισσοκολλητής έφτασες, μπορείς διαβάζοντας τα συνταγματικά στο PRESS-GR να αναδειχθείς και ως συνταγματολόγος!!

    Το ερώτημα παραμένει: με τέτοιο ανίκανο κόμμα που δεν μπορεί ούτε ένα σωστό ψηφοδέλτιο να συγκροτήσει, είναι δυνατόν να φτιαχτεί σοβαρή κυβέρνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Βενιζέλος αμφισβητεί ότι λεγόταν κάποιος πρόσφατος πρόγονός του Τούρκογλου (εγώ είχα ακούσει για Τουρκμένογλου), ισχυριζόμενος ότι ο παππούς του ήταν παπάς, επίσης Βενιζέλος, και είχε τα ληξιαρχικά αρχεία του τόπου του πολλές γεναιές πίσω, πάντα με το όνομα Βενιζέλος. Το διάβασα σε επιστολή του. Τί ισχύει πραγματικά, δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εδώ κι άλλοι προβληματισμοί για το επώνυμο του χοντρού:

    http://patsman.blogspot.com/





    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλε 10:16 πρίν σχολιάσεις διάβασε καλά το κείμενο! Γράφει ότι 18 μήνες πριν πρέπει να παραιτούνται οι στρατιωτικοί!Και αν δεν θεωρείς έγκυρο το κειμενο γιατί το σχολιάζεις??? Μάλλον ο κομματισμός σου δεν σε αφήνει να τα δείς όλα! Άσε δε που ο Χηνοφώτης μίλαγε σε κομματική εκδήλωση ως υποψήφιος χωρίς ακόμα να έχει παραιτηθεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο Β΄ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    ΦΩΦΗ...
    ΒΟΥΛΑ...
    ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ?

    ΓΙΩΡΓΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ
    ΣΤΙΣ 17 ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΤΕ
    ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ
    ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΠΑΡΕ ΤΟ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ, ΤΟΝ ΚΟΚΚΟ, ΤΗ ΦΩΦΗ, ΤΟΝ ΤΣΟΥΡΑ, ΤΟΝ ΔΟΛΗ, ΤΟΝ ΠΟΛΥΖΟΓΟΠΟΥΛΟ, ΤΗ ΒΑΡΤΖΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.
    Α ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ.
    ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. AKΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ 2:12.
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΥΠΑ.
    ΜΟΝΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΟΜΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΙΘΕΝΤΕΣ 'ΚΑΚΩΣ'
    ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ
    ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
    ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΕΣ.
    ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΑΝ Η ΦΩΦΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΧΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ;;
    ΕΛΕΟΣ , Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡNHΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ....ΣΤΗΝ ΦΩΦΗ !!!
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ , ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ GAY ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΝΟΝΟΣ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ :

    Οι ευθύνες είναι δεδομένες και αναμφισβήτητες. Και σ' αυτό δεν νομίζουμε να διαφωνεί κανείς, έστω κι αν τις ευθύνες αυτές δεν τις αποδίδει αποκλειστικά και μόνο στην κυβέρνηση και σε συγκεκριμένα μέλη της, αλλά στην κρατική μηχανή που δεν κινήθηκε όσο συντονισμένα έπρεπε, στις πυροσβεστικές δυνάμεις που δεν υπήρξαν όσο αποτελεσματικές όφειλαν να είναι ή ακόμη και στις υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οι οποίες δεν επιτέλεσαν τον ρόλο τους.
    Οποιον, όμως, κι αν θεωρεί ο καθένας ως επιμέρους υπεύθυνο για την τεράστια οικολογική καταστροφή, εκείνο που δεν αλλάζει είναι ότι η βασική ευθύνη δεν μπορεί παρά να καταλογιστεί σ' εκείνον που είχε την ευθύνη της προετοιμασίας για την αντιμετώπιση τέτοιων κρίσεων και αποδείχτηκε ανεπαρκέστατος καθώς και σ' εκείνον ο οποίος διαχειρίστηκε την κρίση και αποδείχτηκε ανίκανος. Κι αυτός δεν είναι άλλος από την κυβέρνηση.
    Η διπλή αυτή αναποτελεσματικότητα επιβάλλει την καταδίκη της κυβέρνησης από την κοινή γνώμη, έστω κι αν οι επιμέρους ευθύνες δεν είναι αποκλειστικά δικές της. Και όχι απλώς και μόνο για να υπάρξει κάποιος ένοχος, αλλά για να καταγραφεί ένα προηγούμενο που θα διδάσκει και ταυτόχρονα θα προβλέπει ότι δεν είναι δυνατό να υπάρχουν καταστροφές τέτοιας έκτασης χωρίς να καταλογίζονται οι ευθύνες σ' αυτούς που θεσμικά ανήκουν.
    Οι κυβερνήσεις εκλέγονται και υπάρχουν για να έχουν την ευθύνη της λειτουργίας της χώρας. Και θα πρέπει να είναι αυτονόητο ότι, όπως ακριβώς η σωστή και αποτελεσματική διακυβέρνηση θα πρέπει να επιβραβεύεται από την κοινή γνώμη, έτσι ακριβώς η κακή και αναποτελεσματική θα πρέπει να τιμωρείται. Ανεύθυνες κυβερνήσεις δεν υπάρχουν και δεν πρέπει να υπάρχουν.
    Ο Κ. Καραμανλής και οι συνεργάτες του προσπαθούν επί τριάμισι χρόνια να πείσουν για το αντίθετο. Ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν ανέλαβαν τις ευθύνες για τις πράξεις και παραλείψεις τους. Αλλά τώρα δεν έχουν περιθώρια να τις αποφύγουν.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟ πρασινο τσιρκο ,περιοδειες σε ολη την ελλαδα

    παιζουν με την σειρα που εμφανιζονται

    1-O Αρκουδος (αθανασακης )

    2-Το Μαρσουπιλαμη (ο νεος εκπροσωπος ,ραγκουσης)

    3-Η μαριονετα των εργολαβων και των αμερικανων (Papandreou g.ο 3ος)

    4-Η ξεδοντιαρα (φωφη η χειλου )

    5-Το κλαμενο μουνι (Πατουλιδου)

    6-Το Αρχιδι(Λαλιωτης)

    7-Τα υπολοιπα θεατρα πρωην ευτραφης υπουργοι και νυν σοφοι του κομματος

    παραστασεις καθημερινα αναμεταδιδονται απο τα συμβεβλημενα καναλια(ant-mega-alpha-alter)

    gust star κακαουνακης -τρεμη -πρετεντερης

    Ληξη παραστασεων 16 σεπτεμβριου μετα τις 7 ,μολις βγουν τα πρωτα exit poll

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  25. Τους φταίνε οι εταιρίες δημοσκοπήσεων, οι παροχές προς τους πυροπαθείς, ο άρειος πάγος.....

    Στις εκλογές τι θα τους φταίει; Ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος;


    Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΙΔΕΣ?
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ?
    Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ.
    ΑΜ'ΔΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΨΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ!
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  27. Πρέπει να διώξει πολλούς...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΤΙΣ 16 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΡΕΜΑΜΕ
    ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ




    Νεοι Πατριωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση