GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ξέχασε ο ΣΥΡΙΖΑ...

Η μη εφαρμογή της οικογενειακής και συλλογικής ευθύνης πρέπει να ισχύει για όλους . Του Σιωπηλού . Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να δημοσιοποιηθούν ...

Η μη εφαρμογή της οικογενειακής και συλλογικής ευθύνης πρέπει να ισχύει για όλους
.
Του Σιωπηλού
.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα (βλ. δηλώσεις Κουβέλη). Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ κρίνει τι αποτελεί και τι δεν αποτελεί είδηση. Και όχι μόνο αυτό, αλλά επιβάλλει στα μέσα ενημέρωσης την πρωτοφανή αυτή άποψή του. Επίσης, σύμφωνα με τις δηλώσεις Κουβέλη δεν υφίσταται "οικογενειακή ή συλλογική ευθύνη" και τέτοιες απόψεις είναι φασιστικές. Συμφωνώ απόλυτα. Μήπως τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συρίζοντες να κοιτάξουν τον εαυτό τους στο καθρέφτη; Ή δεν θυμούνται την οικογενειακή και συλλογική ευθύνη που απέδιδαν στο καρατζαφέρειο κόμμα λόγω της συμμετοχής σε αυτό του υιού Πλεύρη, χαρακτηρίζοντάς το ως φασιστικό; Άσχημο πράγμα η ασθενής μνήμη. Όπως και η υποτίμηση της νοημοσύνης των πάντων.

56 σχόλια

  1. Den ntreponte katholou oi taxa mou taxa mou dimokratikoi kai prodeytikoi koproi tou syriza!oi lovotomimenoi pou proskinoun gonatista tin pagkosmiopoihsi,to kefalaio kai oti meseoniko iparxi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ κατ’ αρχήν με την απόρριψη της οικογενειακής ευθύνης και τη φροντίδα να μη θιγεί ο πατέρας για την παραβατική συμπεριφορά τού γιου. Υπάρχει βέβαια και η εξαίρεση. Εφόσον ο πατέρας ανήκει στα καθίκια του Συνασπισμού, που μας έχουν πρήξει με την οικογενειακή ευθύνη άλλων, τότε να τη φάει και αυτός κατακέφαλα για να νιώσει τη γλύκα. Ο άγραφος νόμος είναι αιώνιος: ό,τι έκανες θα σου κάνουν! Όχι δηλαδή ότι θα βάλουν μυαλό. Γιατί αυτοί θα εξακολουθήσουν να πιστεύουν πως οι ίδιοι είναι αθώοι. Ακούσαμε και τον κύριο υπερασπιστή των κουλουλοφόρων, τον καπιταλίστα Αλαβάνο. Μόνο οι άλλοι φταίνε οικογενειακώς. Αρκεί να στραβοπατήσει ένας δεξιός και δεν μένει πέτρα στον τόπο της, μπουμπουνίζει ο ουρανός. Ένοπλη ληστεία διαπράττει ο γιος Συνασπιστή, ιερή σιωπή επιβάλλεται μην ακούσει κάτι και ταραχθεί η τρυφερά καρδία του στοργικού πατρός. Βρε δεν πάτε στο διάολο, αλήτες.

    Το πρόβλημα είναι με την αστυνομία. Θα συλλάβει επί τέλους τα κουκουλοφόρα καθάρματα του Συνασπισμού ή θα περιμένομε μόνο από τους απλούς πολίτες, όπως τώρα;
    Ξεκίνησαν τη δράση τους με επίθεση στην έκθεση βιβλίου. Αν καιγόταν καμιά σελίδα αριστερής σκατοφυλλάδας θα ωρυόταν η σύμπασα «προοδευτική» λαίλαπα για σκοταδισμό και όλα τα άλλα εμετικά. Τώρα δεν κουνιέται φύλλο. Και προσοχή! Λόγου γινομένου περί των κουκουλοφόρων, εκτοξεύτηκε και απειλή στα σχόλια του σχετικού άρθρου του press, ότι «Τον ΣΥΡΙΖΑ θα τον βρίσκετε μπροστά σας όλο και πιο ενισχυμένο. Πάρτε το απόφαση». (βλ. σχόλια στο άρθρο: Eπίθεση κουκουλοφόρων στην έκθεση βιβλίου!)
    Και καλά θα κάνουν, εφόσον και η νέα κυβέρνηση τους περιθάλπει ανερμηνεύτως.
    Κάνω μια πρόταση στο blog και σε όποιον άλλον έχει τη δυνατότητα: Να οργανωθούν συλλαλητήρια εναντίον των κουκουλοφόρων.
    Να πιεστεί επί τέλους η κυβέρνηση. Να καταλάβει ότι δεν μπορεί να καλύπτει άλλο και δεν ξέρω με ποια ανταλλάγματα τους προστατευόμενους αλήτες. Να ξεσκίσει τις κουκούλες τους, οπότε θα ξεμασκαρωθούν και οι γονείς και οι προστάτες τους. Καιρός είναι. Έγινε μια αρχή με κάθαρμα συλληφθέν από πολίτες. Να υποχρεωθεί και η αστυνομία στην επιτέλεση της αποστολής της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Lamogia tou kefalaiou kia tis neas taksis pragmaton!!!!mavro sto syriza!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Τον ΣΥΡΙΖΑ θα τον βρίσκετε μπροστά σας όλο και πιο ενισχυμένο. Πάρτε το απόφαση».
    Το πήραμε απόφαση. Γι’ αυτό πήραμε και ένα δαυλό και σας τον χώσαμε στον κώλο. Περιμένομε να ξαναβρεθείτε μπροστά μας. Ελάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Symfono me olous tous filous.Prepei na kanoume kati me tous thrasidilous koukouloblakes kathos episis kai me to neotaksiko paramagazo ton syriza.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oti pio epikindino einai o synaspismos.aytoi oi antropoi einai epikindini.katastrefoun tin aristera.EINAI FASISTES!!!DEN EINAI ALITHINOI ARISTEROI!IMPERIALISTES EINAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ¨

    Τον ΣΥΡΙΖΑ θα τον βρίσκετε μπροστά σας όλο και πιο ενισχυμένο.


    Πάρτε το απόφαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. --

    Ιχ χαμπ γκεζαχτ:

    Μαλάκα υδραυλικέ,

    Μόνος σου μιλάς ρε σχιζοφρενή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΠΛΕΥΡΟΜΠΕΜΠΕΚΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ ΦΑΣΙΣΤΟΚΑΡΜΙΡΗ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ! ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟ!
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΟΦΑΣΙΣΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ALAVANOS O PIO PLOUSIOS POLITIKOS!!

    ALAVANOS O PIO PLOUSIOS ARISTEROS!!

    ALAVANE POU TA VRIKES???

    ALAVANE SE NOIAZEI O KOSMAKIS???

    ALAVANE PAREA ME KOUKOULOFOROUS???

    ALAVANE NTROPI SOU!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υδραυλικέ μαζέψου.

    Ερχεται γαμόσταυρο που θα πάει καπνός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ESI POU VRIZEIS TI DOYLEIA EXEIS EDO!!!EKSAFANISOU GRIGORA FASISTA AGRAMMATE!!!DEN DREPESE LIGAKI RE!!!EXEIS POLITIKI APOPSI ESI???DIMOKARATIS KAI MILAS ETSI ORAIOS EISAI RE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αστα διάολο ρε μαλάκα!
    Μάθε Ελληνική γραφή πρώτα κουράδι και μετά μας κάνεις μάθημα κουράδι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΥΠΟΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΕΤΟΙΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕ!
    Ο ΥΠΕΡΒΟΥΒΑΛΟΣ ΧΟΝΤΡΟΦΑΣΙΣΤΑΡΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ 60 ΑΚΙΝΗΤΑ???? ΟΙ ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ??
    ΕΠΕΞΑΝ ΜΗΠΩΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ???
    ΕΠΕΞΑΝ ΜΗΠΩΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΠΙ ΑΝΤΡΕΑ ΤΟ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ???

    ΑΙΝΤΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΚΟΥΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ayto einai dimokratia gia sena, na kaine oi thrasidiloi koukouloforoi biblia,magazia kai antropous!!na einai iper tou sxediou anan!tis imperialistikis evropaikis enosis.iper ton lathrometanaston pou diaforoi somatemporoi tous fernous stin evropi...to na kaneis toumpeki stis pirkagies tou kalokairiou.ta kolitilikia me ekdotes kai megaloepixeirimaties.oreos dimokratis einai aytos kai nai oi alloi einai fasistes...re ou re....kseskepazosaste siga-siga!oi dimokratia tha kiriarxisei.ta alithina epixeirimata kai politiki apopsi tha nikisi...mia gia panta telos ston FASISTIKO SIRIZA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1.22

    eksartatai ti kaine.
    An kaine kana kvlomagazo fasistikwn patsabouriwn kala kanoun. Oso ligoteroi neofasistes kai ligoteroi poy grafoyn greeklish toso kalytera.

    Ante psofa σκατοφασιστοχουντονοσταλγέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επειδή ακούσαμε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει μετεκλογικά για τη νίκη “της γενιάς των 400 ευρώ“, των νέων και των φοιτητών, αξίζει να αναφέρουμε μερικά πράγματα σχετικά με το παραμύθιασμα για το κόμμα που στην πιάτσα αναφέρεται ως “Η Αριστερά των Cayene”

    Τα παρακάτω είναι επίσημα εκλογικά αποτελέσματα από την ιστοσελίδα του Υπ. Εσ., και αφορούν τα ποσοστά του Κόμματος σε μερικές από τις ¨λαϊκές¨ και φτωχές περιοχές της Αθήνας, όπου ως γνωστόν διαμένει η συμπαθής τάξη των νέων των 400 ευρώ και από όπου ο ΣΥΡΙΖΑ αντλεί τη μεγάλη μάζα των ψήφων:

    ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ / ΜΗΝΑ

    ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,39%
    ΔΗΜΟΣ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 9,17%
    ΔΗΜΟΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 10,46%
    ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,29%
    ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 11,92%
    ΔΗΜΟΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,93%
    ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,65%
    ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 13,81%
    ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 11,38%
    ΔΗΜΟΣ ΠΕΥΚΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 10,85%

    Οι περιοχές αυτές, γνωστές για το λαϊκό προφίλ των κατοίκων τους, έδωσαν στο κόμμα του κου Αλαβάνου ποσοστά υπερδιπλάσια σε σχέση με το πανελλαδικό του ποσοστό που ήταν 5,04%

    Δυστυχώς, το παράδειγμα τους δεν ακολούθησαν άλλες περιοχές, που κατοικούνται από την ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ και το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ:

    ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ & ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ (ενδεικτικά):

    ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΛΥΡΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 0,55%
    ΔΗΜΟΣ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ- ΣΥΡΙΖΑ: 0,68%
    ΔΗΜΟΣ ΑΧΕΛΩΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ- ΣΥΡΙΖΑ: 0,97%
    ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΞΑΔΩΝ ΕΒΡΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 1,27%

    Γίνεται φανερό ότι η αντίδραση, το οικονομικό κατεστημένο και οι βολεμένοι αυτού του τόπου εμπόδισαν το κόμμα του κ. Αλαβάνου, που εκπροσωπεί τους άνεργους, τους νέους και τη φτώχεια της χώρας αυτής, να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη εκλογική δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. sou ta grafw sth glwssa sou (greeklish) gia na mporeis na ta diabaseis skatofatsa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. «Μάθε Ελληνική γραφή πρώτα»
    Φίλε, μη διαβάζεις καθόλου τους προδότες που πλήττουν την ελληνική γραφή με τα greeklish. Προσωπικά, δεν βλέπω καν κατά πόσο συμφωνούν ή διαφωνούν μαζί μου. Τους έχω κατ’ αρχήν χεσμένους. Το ίδιο σου συνιστώ. Υπάρχουν ελληνόφωνοι να διαλεχθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. sosto to kraksimo!!!!!!!!

    ZITO I DIMOKRATIA!!!!

    KATO I XOYNTA TOY SYRIZA!!!!

    ZITO I DIMOKRATIA!!!!

    KATO I XOYNTA TOY SYRIZA!!!!

    ZITO I DIMOKRATIA!!!!

    KATO I XOYNTA TOY SYRIZA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η "Οικολογική Παρέμβαση" του ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει τα Σκόπια ως Μακεδονία!



    Την "ευαισθησία" του στα εθνικά μας θέματα και κυρίως στο ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας μας έδειξε για μία ακόμη φορά ο Συνασπισμός! Συγκεκριμένα, η "Οικολογική Παρέμβαση" η οποία αποτελείται από άτομα και μέλη οικολογικών ομάδων, αγωνίζεται για την πολιτική και κοινωνική οικολογία, και είναι ισότιμο μέλος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην επίσημη ιστοσελίδα της αναγράφει τα εξής απίστευτα:

    "Η δεξιά κυβέρνηση της Ελλάδας, λίγες μόνο μέρες μετά την οριακή νίκη της στις εκλογές, ξεκίνησε εθνικιστική επίθεση εναντίον του γειτονικού κράτους της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, και αλλάζοντας το βιβλίο ιστορίας όπως ακριβώς ζητούσε το ακροδεξιό κόμμα. Η επίθεση αυτή γίνεται σε συνδυασμό με μια νεοφιλελεύθερη επίθεση σε κοινωνικό επίπεδο, ανακοινώνοντας δεξιά μέτρα για τις συντάξεις και τα όρια ηλικίας, καθώς και εφαρμογή του Νόμου-Πλαισίου (νεοφιλελεύθερα μέτρα για τα πανεπιστήμια και μαζικές διαγραφές φοιτητών).

    Διακηρύσσουμε την φιλία και αλληλεγγύη μας προς τον λαό της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, τον λαό της Αλβανίας, της Τουρκίας, της Κύπρου (Ε/Κ και Τ/Κ), τον λαό της Βουλγαρίας, και προς όλους τους Βαλκανικούς λαούς, οι οποίοι και είναι αδέλφια μας! Χρειάζεται να αγωνιστούμε για ενότητα των Βαλκανίων και την δημιουργία Βαλκανικής ομοσπονδίας, για ειρήνη-αποστρατιωτικοποίηση-κατάργηση υποχρεωτικής θητείας, ελεύθερη διακίνηση των πολιτών στα Βαλκάνια, Ευρωπαϊκή προοπτική των Βαλκανίων..."

    Aφού στην πρώτη παράγραφο σκορπούν την "αριστερή" μελάνη τους με συγκεκριμένη δήθεν "αντικαπιταλιστική" και "αντιεθνικιστική" φρασεολογία, ακολούθως, στην δεύτερη παράγραφο, διατυπώνουν ευθαρσώς και σαφέστατα τις νεοταξικές-αμερικανικές θέσεις τους.

    Ειλικρινά, ούτε το Στέητ Ντιπαρτμεντ δεν θα τα έλεγε καλύτερα και ακριβέστερα.

    Μα καλά, είναι τόσο αφελείς ή μας περνούν για τόσο βλάκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΥΝ: Η «γοητεία» της «παρτούζας»


    Πάντα μέσα στους ισχυρούς οικονομικούς κύκλους εξουσίας και τα πλανητικά τους κέντρα δεν υπάρχει ΕΝΙΑΙΑ αντίληψη γύρω από το πώς θα διαχειριστούν μια πολιτική κατάσταση και γύρω από το ποιο «σενάριο» θα προωθήσει πιο αποτελεσματικά τους νεοταξικούς σχεδιασμούς.
    Φυσικά βλέπουν (μέρα με την ημέρα το διακρίνουν πιο καθαρά) ότι το «άλογο» Γιωργάκης δεν τραβάει. Και η «τσόντα» Καρατζαφέρης είναι καμένο χαρτί, το οποίο μάλλον δεν θα παίξει στη νέα Βουλή.

    Έτσι κερδίζουν έδαφος οι «κύκλοι» εκείνοι που «επενδύουν» στον ΣΥΝ, σαν τον πλέον «αποτελεσματικό» παράγοντα (ο οποίος μάλιστα έχει και την «καλή αριστερή μαρτυρία») για την αναδιάταξη του πολιτικού χάρτη και την προώθηση τόσο των ιδεολογικών, όσο και των πολιτικών επιδιώξεων της πλανητικής εξουσίας.

    Ο ΣΥΝ είναι ένα «καλό χαρτί». Είναι αφενός η ιδεολογική εμπροσθοφυλακή των Νέων Ιδεών της παγκοσμιοποίησης και αφετέρου κυριαρχεί στο ακαδημαϊκό, πνευματικό και δημοσιογραφικό Ιερατείο.

    Δεν δίνει απλώς το τεκμήριο και το άλλοθι στα ιδεολογήματα και τις στρατηγικές επιδιώξεις του αυτοκρατορικού ιμπεριαλισμού, αλλά και πολτοποιεί στο εσωτερικό του κάθε ιδεολογική διάκριση και πολιτική οντότητα: Από «εκσυγχρονιστές» μέχρι «αριστεριστές» και αναρχό-αυτόνομους, ακόμη και «εθνικιστές» (ΔΗΚΚΙ).

    Ο ΣΥΝ που ενώνει όλες τις πολιτικές, και ψυχολογικές διαστροφές, γίνεται «γοητευτικός» σε μια μερίδα της νεολαίας που κατασκευάζει το καθεστώς της Νέας Τάξης: Αργόσχολους και ρέμπελους, αλλά «ατίθασους», απολιτίκ και «επαναστάτες» μέσα σε μια σκάφη νερό (φορώντας μια κουκούλα νιώθουν επαναστάτες), «οργισμένους», αλλά χωρίς να ρισκάρουν τη «γοητεία της μπουρζουαζίας», ανένταχτους δήθεν και «ακηδεμόνευτους», αλλά εύκολα χειραγωγήσιμους (αυτοί ποδηγετούνται χωρίς κόμματα και ηγέτες).

    Ο ΣΥΝ είναι το «μίγμα» της Πλατείας Κολωνακίου και των Εξαρχείων! Η γοητεία της «πολιτικής παρτούζας», όπως και κάθε άλλης «παρτούζας»: Αυτό που θέλει να κατασκευάσει η Νέα Τάξη στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας!!!

    Γι αυτό ο ΣΥΝ θα ανεβάσει τα εκλογικά του ποσοστά. Και γι’ αυτό θα ΕΠΙΛΕΧΤΕΙ, αν δεν έχει ήδη επιλεχτεί, σαν τον νεοταξικό κριό των πολιτικών εξελίξεων.
    Ήδη το «εκσυγχρονιστικό» κράτος-προτεκτοράτο μάχεται απεγνωσμένα υπέρ του ΣΥΝ.
    Πολλές δυνάμεις του «εκσυγχρονιστικού» ΠΑΣΟΚ στηρίζουν, βλέποντα τον καταποντισμό του Γιωργάκη, τον ΣΥΝ.
    Και ο Μητσοτάκης (που απεργάζεται και αυτός και η κόρη του δόλια αμερικανικά σενάρια) μίλησε πριν από λίγο υπέρ του ΣΥΝ. Για τη λεηλασία που γίνεται στον ΣΥΝ από το ΠΑΣΟΚ, και για το Γιωργάκη που είναι χαμένος από χέρι και επιχειρεί να «πετάξει έξω από τη Βουλή τον ΣΥΝ»!!! Δηλαδή, μας λέει καθαρά: Αφού είναι χαμένος ο Γιωργάκης στηρίξτε τον ΣΥΝ για να μην πεταχτεί έξω από τη Βουλή. Γνωρίζοντας, βεβαίως ο «αρχιμάγειρας» ότι ο ΣΥΝ έχει θεαματικά υψηλά ποσοστά!!!
    Οι εξελίξεις όμως σήμερα θα είναι πυρετικές και όλοι αυτοί οι μεταμφιεσμένοι γενίτσαροι γρήγορα θα ξεσκεπαστούν. Οι θύελλες που έρχονται δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια ελιγμών εξαπάτησης…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τζων,
    ηρεμα-ηρεμα κι η ψωλη σου ερχεται
    καρφωτη.

    Τι θελεις τωρα εσυ εδω γερος ανθρωπος.
    Μηπως κυριε Τζων ειστε ομοφυλοφιλος?
    Αν ειστε,μην ντρεπεσθε,πεστετο και θα αισθανθειτε αναλαφρος σαν πεταλουδιτσα με την μπλε ποδιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κοιτάξτε, ο ΣΥΝ είναι το ιδεολογικό πλυντήριο της Νέας Τάξης. Είναι ο μηχανισμός εκείνος, ο οποίος φροντίζει, έχει ως αποστολή, να αποκαθάρει ιδεολογικά τους παλαιούς αριστερούς από τα παλιομοδίτικα ιδεολογικά τους βαρίδια και να τους ξεράσει πίσω στην κοινωνία της Νέας Τάξης "ανανεωμένους" και "εκσυγχρονισμένους" διατηρώντας έναν ήπιο, ανέξοδο και φίλαυτο "αριστερό" λόγο πλήρως όμως συστημικό και καθεστωτικό.

    Γιατί συστημικό; Γιατί πολύ απλά δεν στρέφεται εναντίον του συστήματος επί της ουσίας και εις βάθος, αλλά γενικώς και αορίστως κάνοντας λόγο για "δικαιώματα ανθρώπινα", "ελευθερία συνειδήσεως", οικολογική συνείδηση κλπ. Γενικολογίες και ασυναρτησίες δηλαδή. Και άν και όποτε συγκρουστεί με το σύστημα, δεν το κάνει με σκοπό την ανατροπή του, έστω και σε βάθος χρόνου, ούτε εργάζεται πρός την κατεύθυνση τούτη. Θέλει μόνο να του προσδώσει ανθρώπινο πρόσωπο! Αλήθεια, στον αιμοβόρο και ανθρωποβόρο καπιταλισμό θα δώσει ανθρώπινο πρόσωπο; Και ο περιβόητος Γιόσκα Φίσερ αυτό ήθελε και μάλιστα παλιότερα, όταν ακόμη δεν είχε εξαργυρώσει την κινηματική του δράση σε υπουργικούς θώκους, έβγαινε στο πεζοδρόμιο και τασσόταν κατά του ιμπεριαλισμού και του πολέμου. Να μην συνεχίσω διότι όλοι θυμούνται τι εν τέλει έκανε...ο ιδεολογικός συγγενής του Αλαβάνου.

    Ακόμη, ο ΣΥΝ είναι το ιδανικό κόμμα για κάθε νεαρό αστό, φοιτητή ή σπουδαστή κυρίως, που δεν θέλει σε καμμιά περίπτωση να ανατρέψει το σύστημα, αλλά να το καταγγείλει γιατί τον αφήνει στην...απ'έξω! Θέλει να γίνει συστημικός και δεν τον αφήνουν. Είναι το κόμμα για κάθε έναν που διακατέχεται από το σύνδρομο του αιωνίως εφήβου. Για το άτομο δηλαδή, που όπως και οι έφηβοι αμφισβητεί το σύστημα(βλέπε γονείς και συγγενικό περιβάλλον), που "τσακώνεται" μαζί του/τους, αλλά όταν θέλει να βγεί για καφέ τότε σπεύδει στο πατρικό βαλάντιο, για να τον προικοδοτήσει.

    Τέλος πάντων, ας μην σπαταλάμε την φαιά μας ουσία με τον ΣΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @1:29 πμ
    Μην κομπάζεις για το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ. Να ευγνωμονείς το ΠΑΣΟΚ που έβαλε ένα μαλάκα αρχηγό και απόδιωξε, στέλνοντας σε σας, τους κινούμενους στις παρυφές του. Ευχήσουν να τον διατηρήσουν. Διαφορετικά, να καρπωθείτε όσο μπορείτε από την παρούσα Βουλή, γιατί δύσκολο να την ξαναδείτε από μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Καρατζαφερης και το ΛΑΟΣ εμφανίζονται να διαμαρτύρονται για την κατάσταση στο ασφαλιστικό ενώ στο ΤΕΛΕΑΣΤΥ δεν εφαρμόζετε ούτε καν η Σ.Σ.Ε. της Γ.Σ.Ε.Ε ..( ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ).
    Δεν τίθεται ζήτημα να σχολιάσω δε για τη σχέση του καναλάρχη με τα ένσημα.

    ΑΧ ! Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟ ΕΑΤ-ΕΣΑ ΓΙΑ ¨ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ¨ Η ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ;;; ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 1.51

    Γιατί το λές αυτό;

    Δεν εξελέγη ακόμα ο χοντρός η μήπως θα "τον ρίξετε" που λέει και το τσουλάκι σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. pou kolaie ayto me to thema........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. index

    Να ανεβάσω καναδυό βιντεάκια "πλευρης προντάξιονς" να γίνει συμπούρδελο εδώ μέσα;;;

    Ε;;; Εσείς τι λέτε;

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. "Τον ΣΥΡΙΖΑ θα τον βρίσκετε μπροστά σας όλο και πιο ενισχυμένο."

    Οικονομικά εννοούσαν.

    Με τόσες ληστείες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΒΟΥΤΣΗ...
    AYTA ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΨΥΧΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΑΛΗ, ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ(ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΝ??) ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΜΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΕΡΟΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ...ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΑ,ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ DONΝA KARAN KAI TA PRADA!!!
    ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΟΚ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΒΟΥΤΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.

    Ο ΒΥΡΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. index

    Επαναλαμβάνω:

    Να ανεβάσω καναδυό βιντεάκια "πλευρης προντάξιονς" να γίνει συμπούρδελο εδώ μέσα;;;

    Ε;;; Εσείς τι λέτε;

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο καιρός γαρ... γαρίδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο Αλαβάνος σκούζει για τα ακίνητα των άλλων και την οικολογία, αλλά είναι πιο πλούσιος απο τον Γιωργάκη, τον Κωστάκη και τον Σημίτη και με τα απαραίτητα ορυχεία που είναι τόοοσο οικολογικά!

    Μας έχει κάνει τα @@ μπαλόνια για τον γιο του Πλεύρη αλλά τουμπεκί για τα δικά τους κωλόπαιδα που όλο το σύμπαν ξέρει οτι αυτοί καλύπτουν.

    Έτσι πάει μάγκες....Δύο μέτρα και δύο σταθμά...Δεν το μάθατε το ποίημα ακόμα; Εδώ ένα κόμμα που πιάνει με το ζόρι 5% ελέγχει ιδεολογικά μια ολόκληρη χώρα με τις ευλογίες φυσικά απο την εποχή των εκσυγχρονιστών του ταπερμαν!

    Με αυτά που κάνετε αυτοκτονείτε μονοι σας γιατί μέσα στην αλαζονεία της προστασιας που νομίζετε οτι έχετε, δεν πήρατε πρεφα ακόμα οτι ο Ελληνας ξύπνησε και σας έχει πάρει χαμπάρι...

    Μόνο να βρίζετε ξέρετε αλλά αυτό το αστείο δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα...Το ξέρετε και μόνοι σας και ας μην το παραδέχεστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @1:56 πμ
    Δεν σε κατάλαβα. Απλώς, βλέπω πως με οποιονδήποτε άλλον το ΠΑΣΟΚ θα μπορέσει να επαναπατρίσει τους μετανάστες του. Πού βλέπεις το άτοπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ρε μάγκες όχι άλλα τσιμπούκια.
    Ρίξτε και καμιά πολιτική ιστορία με εξωγήινους, ξέρετε εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 2.10
    είμαι ο 1.56

    Ενα σου λέω, μόλις είδα το "κουράδι" που λέει κάποιος φίλος εδώ την τελευταία φορά στήν εξέδρα πάνω μετανάστευσα πάραυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ZITO I DIMOKRATIA!!!!

    KATO I XOYNTA TOY SYRIZA!!!!

    ZITO I DIMOKRATIA!!!!

    KATO I XOYNTA TOY SYRIZA!!!!

    ZITO I DIMOKRATIA!!!!

    KATO I XOYNTA TOY SYRIZA!!!!

    ZITO I DIMOKRATIA!!!!

    KATO I XOYNTA TOY SYRIZA!!!!

    ZITO I DIMOKRATIA!!!!

    KATO I XOYNTA TOY SYRIZA!!!!

    ZITO I DIMOKRATIA!!!!

    KATO I XOYNTA TOY SYRIZA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Οι φωτογραφίες του μοντέλου που πιάστηκε με κοκαίνη και εμφάνισε το αποκαλυπτικό δελτίο του EXTRA απόψε το βράδυ με καλυμμένο το πρόσωπο είναι φωτογραφίες της β star ελλάς Αξιας Ανδρεαδάκη.
    Δεν ξέρω αν είναι αυτή που πιάστηκε αλλά είναι σίγουρα αυτή στις φωτογραφίες που ο Παπαγιάννης είπε ότι είναι του συλληφθέντος μοντέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πως μου αρέσει να βλέπω εσας τους αριστερούς να σκυλοβριζόσαστε χωρίς προσωπεία. Γιά άλλη μιά φορά καταλαβαίνω πόσο υποκριτές και άσχετοι είσαστε ακόμα και με την αριστερά. Είπε ένας βλάξ ότι ο Αλαβανος προέρχεται από πλούσια οικογένεια γι' αυτό έχει λεφτά αλλά που τα βρήκε ο Καρατζαφέρης. Δηλαδή αμα τα βρείς στι πιάτο χωρίς να τα δουλεψεις είναι ΟΚ αλλά αμα τα βγάλεις μόνος σου είναι κακό ε; Και είναι αριστερή θέση αυτή ε; Πόσο ξεφτύλες είστε ρε; Αναρρωτιέσται γιατί πάτωσε το ΠΑΣΟΚ; Αυτή τη στιγμή οι μόνοι που ταϊζουν άχυρο το λαό είναι οι αριστεροί.

    Φαγωθείτε ρε, φαγωθείτε να γίνει αποκόπρωση να ησυχάσει η χώρα από υποκριτές σαν και του λόγου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Α ναι ο συριζα τωρα εχει και "οικολογικη παρεμβαση"! πως θα τσιμπαγε και καμια ψηφο απο τους οικολογους αν δεν ειχε οικολογικη παρεμβαση;Τα φερε απο δω τα φερε απο κει κατι καταφερε.Γελατε τωρα συριζαδες ε(εκανε η μυγα κωλο κ εχεσε τον κοσμο ολο); Να δουμε στην επομενη τετραετια οπου ο καθε ψηφοφορος θα επιστρεψει εκει που ανηκε...

    Ανδρουλακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Και άλλη χειροβομβίδα απο το Ξυριζα! ΜΠΡΑΒΟ! Συνεχίστε ακάθεκτοι!

    Η "Οικολογική Παρέμβαση" του ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει τα Σκόπια ως Μακεδονία!

    Την "ευαισθησία" του στα εθνικά μας θέματα και κυρίως στο ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας μας έδειξε για μία ακόμη φορά ο Συνασπισμός!

    Συγκεκριμένα, η "Οικολογική Παρέμβαση" η οποία αποτελείται από άτομα και μέλη οικολογικών ομάδων, αγωνίζεται για την πολιτική και κοινωνική οικολογία, και είναι ισότιμο μέλος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην επίσημη ιστοσελίδα
    της αναγράφει τα εξής απίστευτα:

    "Η δεξιά κυβέρνηση της Ελλάδας, λίγες μόνο μέρες μετά την οριακή νίκη της στις εκλογές, ξεκίνησε εθνικιστική επίθεση εναντίον του γειτονικού κράτους της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, και αλλάζοντας το βιβλίο ιστορίας όπως ακριβώς ζητούσε το ακροδεξιό κόμμα. Η επίθεση αυτή γίνεται σε συνδυασμό με μια νεοφιλελεύθερη επίθεση σε κοινωνικό επίπεδο, ανακοινώνοντας δεξιά μέτρα για τις συντάξεις και τα όρια ηλικίας, καθώς και εφαρμογή του Νόμου-Πλαισίου (νεοφιλελεύθερα μέτρα για τα πανεπιστήμια και μαζικές
    διαγραφές φοιτητών).

    Διακηρύσσουμε την φιλία και αλληλεγγύη μας προς τον λαό της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, τον λαό της Αλβανίας, της Τουρκίας, της Κύπρου (Ε/Κ και Τ/Κ), τον λαό της Βουλγαρίας, και προς όλους τους Βαλκανικούς λαούς, οι
    οποίοι και είναι αδέλφια μας! Χρειάζεται να αγωνιστούμε για ενότητα των Βαλκανίων και την δημιουργία Βαλκανικής ομοσπονδίας, για ειρήνη-αποστρατιωτικοποίηση-κατάργηση υποχρεωτικής θητείας, ελεύθερη διακίνηση των πολιτών στα Βαλκάνια, Ευρωπαϊκή προοπτική των Βαλκανίων..." (!!!!!?????)

    http://oikologiki-paremvasi.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Α ΡΕ ΒΟΥΤΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ( Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ) χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Συμφωνώ στο κείμενο εκτός από το τελευταίο! Είναι εντελώς άσχετα μεταξύ τους τα δύο γεγονότα! Στο πρώτο μιλάμε για ποινικό αδίκημα του γιού ενός πολιτκού που σαφώς και δεν έχει να κάνει με το κόμμα του πατέρα του, παρά μόνο με την μαλακία στον εγκέφαλό του, ενώ στην άλλη περίπτωση συζητάμε την ιδεολογική κατεύθυνση του ΛΑΟΣ, η οποία φαίνεται μεταξύ άλλων ΚΑΙ από την συμμετοχή του Πλεύρη.

    Όποιοι δεν καταλαβαίνουν την διαφορά, απλά δεν θέλουν να το κάνουν. Και ένα μωρό 10 χρονών θα την καταλάβαινε.

    Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μου τη δίνουν οι αναλύσεις της πλάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ενδέχεται η κρίση στο ΠαΣοΚ (η εμμονή του αρχηγού να μένει γαντζωμένος στην καρέκλα του και οι συνέπειες της εμμονής αυτής) να οφείλεται σε μια φρικτή παρεξήγηση. Να νομίζει δηλαδή ο πρόεδρος ότι όλοι οι υποστηρικτές του- λ.χ., ο Χρ. Παπουτσής, ο Γ. Παναγιωτακόπουλος , ο Χρ. Πολυζωγόπουλος κ.ά.- είναι παπανδρεϊκοί.

    Αν συμβαίνει αυτό θα πρόκειται για φοβερή παρανόηση εκ μέρους του προέδρου, διότι στην πραγματικότητα ο Παπανδρέου είναι παπουτσικός, παναγιωτακοπουλικός, πολυζωγοπουλικός κ.ο.κ. Απλώς δεν το γνωρίζει ακόμη ο ίδιος.

    (Γιατί κοροϊδευόμαστε; Κανείς δεν πιστεύει στις δυνατότητες του ΓΑΠ. Εκτός ίσως από τον Χάρη Καστανίδη. Αλλά αυτός δεν μετράει, επειδή πιστεύει και στον εαυτό του, πιστεύει δηλαδή σε πράγματα στα οποία ελάχιστοι άλλοι πιστεύουν...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ψήφισμα για το 7ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
    Τρίτη, 1 Μάρ 2005

    H EOK μαζί τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ και τη στήριξη προσώπων και συλλογικοτήτων πρότεινε ψήφισμα στο 7ο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ για υιοθέτηση βασικών πολιτικών για την προστασία των γκέι και των λεσβιών από διακρίσεις.

    7ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ
    3-6 Μαρτίου 2005

    ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

    Πολιτικές για τους ομοφυλόφιλους άνδρες και γυναίκες.

    Το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να χτίσει μια ανεκτική σοσιαλιστική κοινωνία στην οποία η ομοφοβική (αντι-ομοφυλοφιλική) προκατάληψη δεν θα έχει καμία θέση.

    Οραματιζόμαστε μια κοινωνία στην οποία η διαφορετικότητα είναι δύναμη και πλούτος και η οποία θα εκτιμά τη συμβολή κάθε ατόμου ανεξαρτήτως από το φυλετική ή εθνική καταγωγή, τη θρησκεία ή τις πεποιθήσεις, την αναπηρία, την ηλικία ή το σεξουαλικό προσανατολισμό του.

    Το ΠΑΣΟΚ ήταν το κόμμα που με επερωτήσεις των βουλευτών του Πέτρου Βάλβη και Μελίνας Μερκούρη, αντιστάθηκε στις έμμεσες προσπάθειες ποινικοποίησης της ομοφυλοφιλίας από τη Νέα Δημοκρατία το 1977 με το Σχέδιο Νόμου «Περί της εξ αφροδισίων νόσων προστασίας και ρυθμίσεως συναφών θεμάτων».

    Παρότι οι κυβερνήσεις μας δεν άλλαξαν δραματικά τα πράγματα στο εσωτερικό μετά το 1981, όμως στηρίξαμε μέσω της Σοσιαλιστικής Ομάδας του Ευρωκοινοβουλίου κάθε ψήφισμα για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ανδρών και γυναικών όπως το ψήφισμα Roth (ΕΕ C 61 της 28.2.1994) καθώς και την έκθεση της σοσιαλίστριας Βουλευτίνας Joke Swiebel σχετικά με την αναγνώριση δικαιωμάτων γάμου στα ζευγάρια ίδιου φύλου (παρ. 82-84, 15/1/2003)

    Το ΠΑΣΟΚ θα χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του για να καταργήσει τα εμπόδια που αποτρέπουν τους ομοφυλόφιλους άνδρες και γυναίκες από το να αναλάβουν ίσο ρόλο στην κοινωνία.

    Βασικές πολιτικές για την Ισότητα.

    Το ΠΑΣΟΚ:

    1. Θα προωθήσει την ενημέρωση του κοινού ξεκινώντας από το σχολείο, με προτάσεις για αντικειμενική Αγωγή Υγείας ώστε να ενημερώνονται οι νέοι σωστά για τη σεξουαλικότητα και τις εκφάνσεις της, κι όχι μέσα από φήμες και προκαταλήψεις.

    2. Θα βελτιώσει και θα επεκτείνει τη νομοθεσία η οποία υιοθετήθηκε με βάση τις Οδηγίες 78/2000 και 43/2000 (Ν.3304/2005 27/1/05) καθώς και τον Ν.927/79 (τροπ. 1419/1984) ώστε να καταργηθεί κάθε διάκριση λόγω φυλετικής ή εθνικής καταγωγής, θρησκείας ή πεποιθήσεων, αναπηρίας, ηλικίας ή σεξουαλικού προσανατολισμού σε όλες τις πλευρές της καθημερινότητας.

    3. Θα κατάργησει τους ξεπερασμένους νόμους που ενθαρρύνουν διακρίσεις ή αναφέρονται στους ομοφυλόφιλους απαξιωτικά ή προσβλητικά όπως το άρθρο 347 του Ποινικού Κώδικα, και θα προωθήσει τη θεσμοθέτηση ίδιας ηλικίας συναίνεσης για ετεροφυλόφιλους και ομοφυλόφιλους όπως ισχύει σε όλη την Ευρώπη.

    4. Θα προτείνει μέτρα προστασίας του ομοφυλόφιλου ζευγαριού και της ομοφυλόφιλης οικογένειας και θα προωθήσει την ίση μεταχείριση σε όλα τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν χρήση του δικαιώματος πολιτικού γάμου, ανεξαρτήτως φύλου.

    5. Θα αναγνωρίσει ίσα δικαιώματα και στα ζευγάρια που επιλέγουν να μην μπουν σε διαδικασία γάμου αλλά να ζουν μαζί ως μόνιμοι σύντροφοι (ελεύθερη συμβίωση), καταχωρώντας τη σχέση τους με ληξιαρχική πράξη, ανεξαρτήτως φύλου.

    6. Θα υποστηρίξει κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στο ξερίζωμα της ομοφοβίας, της κακοποίησης, και της απομόνωσης.

    7. Θα υποστηρίξει με την πανελλήνια δομή του Συνέδρια, Εκδηλώσεις και Ημερίδες διαθέτοντας ομιλητές, πόρους καθώς και εξοπλισμό, ώστε να διαδοθούν οι ιδέες του Σεβασμού, της Ισότητας και της Συνεργασίας.

    Ελληνική Ομοφυλοφιλική Κοινότητα - Τ.Θ. 26077, 100 22 Αθήνα - Τηλ. +30.6944663232

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τόσο μαλάκες είναι οι νεοδημοκράτες, που υπόκεινται και στη μομφή του αυταρχισμού, ώστε με το τίποτε να τους κάνουν οικογενειακώς ρεντίκολο οι τραμπούκοι της αριστεράς κι όταν εγκληματούν τα βλαστάρια του ΣΥΡΙΖΑ ούτε το όνομα τού εγκληματία να μην τολμά κανείς να ψελλίσει. Χεσμένες όλες οι εξουσίες (αστυνομικές, δικαστικές, κυβερνητικές) μπροστά στον αρχιτραμπούκο πατέρα του εγκληματία και σε όλο το συνάφι των νονών του εγκλήματος (που με επίσημες δηλώσεις καταδικάζει τη βία... απ’ όπου και αν προέρχεται...).
    Θα αποκτήσει ποτέ η Ελλάδα κυβέρνηση με εξουσία ή θα είναι η Νουδούλα στην κυβέρνηση και τα καθάρματα της αριστεράς στην εξουσία;
    Ποιο είναι το όνομα της κόρης μεγαλοστελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που πιάστηκε το Μάρτιο με φορτία κόκας από Κολομβία; Θα τολμήσει η κυβέρνηση να το πει ή χέζεται τα καθάρματα που ασκούν την εξουσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ποιο είναι το όνομα της κόρης μεγαλοστελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που πιάστηκε το Μάρτιο με φορτία κόκας από Κολομβία; Θα τολμήσει η κυβέρνηση να το πει ή χέζεται τα καθάρματα που ασκούν την εξουσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ποιο είναι το όνομα της κόρης μεγαλοστελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που πιάστηκε το Μάρτιο με φορτία κόκας από Κολομβία; Θα τολμήσει η κυβέρνηση να το πει ή χέζεται τα καθάρματα που ασκούν την εξουσία;

    Τι λέτε υπάρχει και άλλο βλαστάρι;;;

    Για πείτε εκεί του ΠΡΕΣΣ τι συμβαίνει;;χούντα έχουμε;;; γιατί δεν μιλάτε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. index

    Για πείτε εκεί του ΠΡΕΣΣ τι συμβαίνει;;χούντα έχουμε;;; γιατί δεν μιλάτε;;;
    3:31 μμ


    ..και ασφαλώνς εσείς οι δημοκράτες του ΛΑΟΣ (Λα.ικός Ο.ρθόδοξολάτρης αυνανισμό.ς) έχετε επικριτική θέση για την χούντα!
    Ετσι δεν είναι; Η μήπως όχι σκατοχουντόφατσες;

    Δείτε τον δικό σας τι λέει στο βίντεο! Καρατζαφέρης, ο εκπρόσωπος της "επαναστάσεως"!

    κι αν σας στενοχωρήσαμε δείτε και αυτό να ανακάμψετε ψυχολογικά... Ρόμπες!

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΤΡΙΑ ΛΑΪΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚOΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟK ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ

    1) ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ { ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΚΟΛΟΓΕΙΣ !ΤΟ ΕIΔΙΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΕ..... }

    2)ΠΡΟΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ {ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ .. ΦΥΓΕ ! ΚΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΤΣΕ .! ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΑΨΕ !ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ Τ ΑΝΕΧΤΩ !…}

    3) ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ {ΑΝΗΦΟΡΟ ΘΑ ΠΑΡΩ Ν ΑΝΕΒΩ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ! ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ !!!!!!!

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΞΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ! ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΛΑΟ ΑΥΤΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!

    Υ Γ. ΑΛΗΘΕΙΑ! ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ Ν.Δ. ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΗΝ???
    ΚΙ ΑΝ ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ??? ΓΙΑΤΙ ??
    ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΑΜΕ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ .! ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΠΛΟΥΤΟΣ ΝΑΙ !!! ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ !!
    ΕΣΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ???



    ΕΝΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Ν.Λ ΔΕΙΛΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΕΝΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Ν.Λ ΔΕΙΛΙΝΑ
    Γιατί, ρε καθίκι, ρεζιλεύεις τους Κρητικούς με τέτοιες μαλακίες, που είναι και ανορθόγραφες; Το κολλάς και σε όλα τα θέματα. Μη χάσει κανείς τις πορδές σου, μαλάκα. Βούλωσέ το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ελληνική Ομοφυλοφιλική Κοινότητα

    Ενώ ετοιμαζόμουν να γράψω κάτι, μάλλον σκληρό, για τους πούστηδες που δεν σταματούν να μας τα πρήζουν, είδα (στα σχόλια του θέματος: «Να "εξαφανιστεί" από την Τηλεόραση...») το παρακάτω ωραίο κείμενο που παραθέτω. Ελπίζω να μη διαφωνεί ο συντάκτης του.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Για την Ομοφυλοφιλικη κοινοτητα εχω να πω τα εξης:
    Καντε στο κρεβατι σας ο,τι θελετε και με οποιον θελετε.Με γεια σας και χαρα σας παιδια και αφου ετσι την βρισκετε σας ευχομαστε να ειστε ευτυχισμενοι σε ολη σας τη ζωη!
    Απο αυτο το σημειο ομως,μεχρι το σημειο του να θελετε να μας υπενθυμιζετε καθημερινα με κανονιοβολισμους την παρουσια σας στην κοινωνια υπαρχει μεγαλη αποσταση.
    Καταρχας δεν εχετε το προνομιο της μοναδικοτητας στην σεξουαλικη ιδιαιτεροτητα,οπως εντεχνα προσπαθειτε να πλασαρετε.Τα ιδια δικαιωματα (με τη λογικη σας) εχουν μαζοχιστες,σαδιστες,κοπρολαγνοι,ουρολαγνοι,φετιχιστες, ηδονοβλεψιες,και δεν ξερω ποσοι ακομα υπαρχουν.(μια περιηγηση στο διαδικτυο αρκει για να χασεις τον αριθμο).
    Το δικαιωμα μας,ομως,να θεωρουμε γραφικο και αστειο πχ εναν αρσενικο που κουνιεται και μιλαει με το γνωστο σκερτσο και αξαν μη το βαφτιζετε ρατσισμο,ετσι?
    Οσο για διακρισεις σε δουλειες και θεσεις εργασιας καλυτερα μη το συζητησουμε....
    3:51 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ο Βούτσης τι λεει για τα λεφτα και τα οπλα.............Ντροπή ρε που πατε να σωσετε και την Ελλαδα λαμόγια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Είσαι Συνασπιστής;

    Κλέψε και εσύ... Μπορείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Είναι η κόρη του Δραγασάκη.Την συνέλαβαν τον Μάρτιο του 2007 και την προφυλάκισε ο ανακριτής με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.Αλλά ας μην μπλέκουμε τον πατέρα Δραγασάκη στις "δραστηριότητες" της κόρης του.Δεν έχει ο ίδιος προφανώς καμία σχέση με τις μαλακίες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση