GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διεθνές Συνέδριο για τα Διαδραστικά Μέσα

. Του Περικλή Βανικιώτη . Η έκτη συνεχής διοργάνωση του Interactive Marketing Conference, του μοναδικού συνεδρίου για το Μάρκετινγκ και την...

.
Του Περικλή Βανικιώτη
.
Η έκτη συνεχής διοργάνωση του Interactive Marketing Conference, του μοναδικού συνεδρίου για το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία στα Διαδραστικά Μέσα που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς, ανακοινώνεται από το Interactive Bureau Hellas και την Boussias Communications.
Σκοπός του φετινού Συνεδρίου είναι η ενεργοποίηση διαφημιζόμενων και διαφημιστών, για να ενσωματώσουν σε μεγαλύτερο βαθμό τα Διαδραστικά μέσα ως στρατηγικό κομμάτι μιας ευρύτερης επικοινωνιακής καμπάνιας.
Πώς θα συνδυαστούν το Print, με το Mobile Advertising; Το online word of mouth με τα τηλεοπτικά spots; Το direct mail το podcast και το Outdoor; Και γιατί όχι τα corporate blogs με το radio; Η εδραίωση του internet στο media mix και η καθιέρωση του mobile marketing ως απαραίτητο συστατικό για μια επιτυχημένη «ολιστική» προσέγγιση του καταναλωτή, επιβεβαιώνουν την κυριαρχία των διαδραστικής «φιλοσοφίας» αλλά αναδεικνύουν παράλληλα και την ανάγκη για μία ενιαία πλατφόρμα επικοινωνίας.
Γνωστοί ομιλητές από το εξωτερικό όπως η EAME Digital Director, Ogilvy Group, Patou Nuytemans και ο Head of Media Futures, OMD UK Group, Head of Media Futures, OMD UK Group, θα παρουσιάσουν τα διεθνή trends και πρακτικές, αποδεικνύοντας τον τρόπο χρήσης και τη δύναμη των Interactive media, δίνοντας παράλληλα και έναν inspirational χαρακτήρα στην εκδήλωση.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και online συνδρομή επισκεφτείτε το επίσημο web site του Συνεδρίου στη διεύθυνση
http://www.imc07.gr/, ή επικοινωνήστε με τη Βίκυ Χαραλάμπους, τηλ. 210-6617777, εσωτ. 373. Παράλληλα, στη διάθεση του κοινού υπάρχει το Blog IMC 2007 (http://imc07.wordpress.com/) καθώς και το ανεπίσημο Facebook Group Interactive Marketing Conference 2007 (IMC 2007)
(
http://www.facebook.com/group.php?gid=22723515936). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα banners του συνεδρίου – σε περίπτωση που θελήσετε να προβάλλετε με κάποιο από αυτά το επικοινωνήστε με στο pvanikiotis@boussias.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση