GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα προτάξω τα στήθη μου...

. ...έλεγε πριν από τις εκλογές, αλλά μετά το ...ξέχασε! . . Ο βουλευτής Βαγιωνάς προεκλογικα ελεγε ότι θα προταξει τα στηθη του για τη Σ...

.
...έλεγε πριν από τις εκλογές, αλλά μετά το ...ξέχασε!
. .
Ο βουλευτής Βαγιωνάς προεκλογικα ελεγε ότι θα προταξει τα στηθη του για τη Στρατονικη μολις βγουν στην κυβερνηση για να σταματησουν οι δυναμιτες που πεφτουν κατω από τα σπιτια. Μετα τις εκλογες εβαλε την κασετα «μα είναι νομος του κρατους και δεν μπορουμε να τον αγνοησουμε»….
Προεκλογικο περιστατικο: Πριν από τις προσφατες εκλογες ηρθε στη Στρατονικη για να μιλησει.
Γνωριζοντας πια τι λαμογιο είναι στην (μυθικη πλεον) πλατεια πηγαν μονο 5-10 ατομα και αναμεσα τους οι αλληλομισουμενοι κομματαρχες του χωριου Θεοχαριδης και Χασαπης. Αναγκαζονται να τον οδηγησουν στο καφενειο του Μακη και ειδοποιουν μερικους ακομη «για να μην γινουμε ρεζιλι» να προσελθουν.
Τελος παντων πηγαν μερικοι, ειπε τα γνωστα και αμεσως μετα ακουγεται η φωνη μιας γυναικας: "Ειπες πριν βγειτε κυβερνηση θα κανεις κατι για τους δυναμιτες αλλα δεν εκανες τιποτε. Ειστε ιδιοι και χειροτεροι από τους αλλους". Κοκκαλο ο doctor. Παρεμβαινουν οι κομματαρχες και λενε στον συζυγο… "Αυτή τι μας την εφερες; Τι ερωτησεις είναι αυτές;". Αυτή είναι η εικονα της ΝΔ!!!
Αν καποιος ρωτησει πώς βγηκε βουλευτης λεω: Εξετασε ολους τους κωλους της Χαλκιδικης ΔΩΡΕΑΝ και μια και δυο και τρεις φορες τον καθενα...

ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗ
Τ.Τ.

7 σχόλια

  1. Ε, αντί για τα στήθη του προέταξε τα βυζιά του.

    Οτι έχει κανείς προτάσσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αδελφός του είναι χειρότερος (πρόεδρος του ΕΟΦ και του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, δηλαδή κριτής και ελεγχόμενος μαζί!!!).
    Κρατάει "κλειστό" το επάγγελμα του Φαρμακοποιού , με αποτέλεσμα εκατοντάδες νέοι Φαρμακοποιοί να είναι στην ανεργία ή να υποεργάζονται σε περιστασιακές δουλειές...
    Αυτή είναι, η οικογένεια Βαγιωνά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. exei kai to kentro apokatastasis to monadiko stin voreio ellada gia nosileia apo troxea egefalika kai alla kai einai kai symvevlimeno me ola ta dimosia tameia.h kliniki legete anagenisis einai e3o apo tin 8ermi thessalonikis kai einai sto onoma tis ginakas tou kai kapion agnoston afta gia tin istoria tou lamogiou me to onoma vagionas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Bagionas filoi mou den exei anagki ta xrimata tis vOULIS GIA na zisei. exei para polla kai gi afto tous exei olous grammenoys. paleuei gia na ginoun kati erga sti xalkidiki kai molis oloklirothoun tha figei apo vouleytis. den exei eksartiseis apo karekles.
    kalo loipon einaiosoi den ton gnorizoun na min milane poolli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η κυβέρνηση μου θυμίζει μετεωρίτη που πέφτει με αυξανόμενη επιτάχυνση, ώσπου να διαλυθεί στο έδαφος. Οι κρίσεις διαδέχονται η μία την άλλη πάντα με μεγαλύτερη ταχύτητα, πάντα πιο κωμικές. Σε σημείο που αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι άσχημο ακόμη να πεις γι΄ αυτή την κυβέρνηση που «χάνει» τους υπουργούς με ρυθμό έναν κάθε 2-3 μήνες. Και πάντα για υποθέσεις βρώμικες: χρηματισμού, αυθαιρεσίας, διαπλοκής.

    Το δε μέλλον προμηνύεται- αν είναι δυνατόν...- χειρότερο. Παραφράζοντας ένα σύνθημα του ύστερου ΄68, θα μπορούσε να πει κανείς ότι η πολιτική πέθανε, η οικονομία πέθανε και η κοινωνία δεν αισθάνεται καλά.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Bagionas filoi mou den exei anagki ta xrimata tis vOULIS GIA na zisei. exei para polla kai gi afto tous exei olous grammenoys. paleuei gia na ginoun kati erga sti xalkidiki kai molis oloklirothoun tha figei apo vouleytis. den exei eksartiseis apo karekles.
    kalo loipon einaiosoi den ton gnorizoun na min milane poolli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΛΒΙΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ

    Αυτό τον καραγκιόζη τον Χαρδαβέλα , δεν τον πάω.
    Κάνω όμως μία ανακωχή , γιατί χθες είχε αφιέρωμα στη
    Μεγάλη ΜΑΛΒΙΝΑ.
    Και τι δεν θυμηθήκαμε , από τον ΤΑΠΕΡΜΑΝ μέχρι τον ΔΑΜΑΛΟ.
    Καταπληκτική η Μαλβίνα. Ποιότητα σάτιρας , και πάντοτε
    κόντρα στην εξουσία , ποτέ κόντρα σε καλτ δυστυχισμένους ,
    π.χ. κάτμαν , η νύφη των Τιράνων Βροχοπούλου, η εθνική
    αδελφή Ευαγγελόπουλος., κ.τ.λ.
    Η Μεγάλη ΜΑΛΒΙΝΑ πάντοτε έξω και μακριά από τα κυκλώματα.
    Η Μεγάλη ΜΑΛΒΙΝΑ πάντοτε κόντρα σε τραγικές φιγούρες της πολιτικής , π.χ. σαν αυτό το πράμα ο Σημίτης.
    Η Μεγάλη ΜΑΛΒΙΝΑ είχε και τεράστια @@@@@@ όπου έγραφε τον ανηλεή πόλεμο που της κάνανε οι 'Εκσυγχρο νιστές’ και τα ντόμπερμαν τους.
    ΜΑΛΒΙΝΑ ΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ


    ΜΑΚΑΚΑΣ VS ΦΟΥΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση